העדפת שד שמאל

galitgur

New member
העדפת שד שמאל

יואב בן חודשיים, יונק מלא, אך מעדיף לרב את שד שמאל. הגענו למצב ששד שמאל מספק כ 80% מהחלב ואילו שד ימין הרבה פחות. איך לעודד אותו לינוק משד ימין, ולעודד ייצור חלב. כשהוא כבר יונק מצד ימין הוא מתנתק הרבה במהלך היניקה (שומט את הפיטמה ואז צריך לחבר אותו מחדש).

there are several tricks that

might make the baby take the other side. This is beyond the scope of this forum. One thing that you can try is to use the side position on the problematic side, but only after the baby has eaten from the good side. It is probably that he did not feed so well on that side from the beginning, so there is less milk. It is possible to use only the left breast, and it will produce enough milk.....but, you will be very assymetric!! Tell me where you live and I will refer you to a yoetset hanaka.​

galitgur

New member
ועוד דבר

אני משנה לו תנוחה ומניקה אותו כמו שאני מחזיקה דרבוקה (תנוחת כדור) וזה עוזר ומאריך את משך ההנקה, אך עדיין יש חוסר איזון בזמנים ואני מצליחה למשוך אותו רק עוד קצת (5-10 דקות). האם שאיבה בלבד מהצד הבעייתי יכולה לעודד ייצור חלב ולאזן את המצב? חוץ מזה יש לי מדי פעם דקירות בצד המועדף? מה זה ?

niritcat

New member
תרגום: ישנם טריקים רבים העשויים

לגרום לתינוקך לקחת גם את הצד השני. זה מעבר ליכולת הפורום הזה. דבר אחד שאת יכולה לנסות זה להשתמש בתנוחה הצידית בצד הבעייתי, אך רק לאחר שהתינוק כבר אבל מהצד הטוב. סביר להניח שמההתחלה הוא לא אכל כל כך טוב מאותו הצד לכן יש פחות חלב. אפשרי להניק רק מצד שמאל, והשד יפיק מספיק חלב...אך את תהיי מאוד אסימטרית!! ספרי לי היכן את גרה ואפנה אותך ליועצת הנקה.

למעלה