העדפות אישיות:

העדפות אישיות:

סתם לראות מי אתם מעדיפים אז הנה כמה שאלות ענו אם תרצו אבל אשמח אם כן וגם שם את בחירותי: נייתן או לוקאס?נייתן אני מתה עליו(רואים לא חח) דן או קית'? קית' חמוד יותר קרן או דב?קרן פייטון או ברוק?פייטון היא ממש חמודה היילי או אנה?אממ היילי שרה יפה אנה מעצבנת אותי ביי

avivirus

New member
אמממ...

נייתן או לוקאס? בזמן האחרון זה כמעט השתנה, אבל לוקאס דן או קית'? ברור שקית' קרן או דב? דב, היא נראת לי אמא אפילו יותר טובה מקרן פייטן או ברוק? ברוק ופייטן, כל אחת מסיבה אחרת היילי או אנה? מי זאת אנה??... אז היילי שהיא נשמה טובה

העדפויותיי :

לוקאס (ברור) קית' (איש טוב) קארן (אמא למופת) ברוק (וכל מילה מיותרת, למרות שפייטון מדהימה) היילי (נשמה טובה) שבוע טוב.

sanana1

New member
לוקאסס ופייטון לנצח

נייתן או לוקאס?ברווורר שלווקאאסס כיאילו אין וייכוח פה ביכלל.. דן או קית'?????.. דן..סתאם ניראה לכם?!?! קרן או דב?קרן(ולא בגלל שהיא אמא של לוקאס).. פייטון או ברוק?פייטון(וואי איזה חמודה היא הייתה היום בפרק עם לוקאס שלליי כימעט שכבו ביחד.. היילי או אנה?הייליייייייייייייייייי כמוובןן!!!!!!!!!!!!

t u l t u l 16

New member
.....

בהתחלה זה היה לוקאס עכשיו קשה לי להחליט... ממממ קית' למרות שגם אותו אני לא כל כך אוהבת... ברור שדב קרן גם חמודה אבל יש בה לפעמים משו מציק. אני לא יכולה לבחור... היילי

yipi

New member
שלי!

נייתן או לוקאס: לוקאס! כפרעליו!!! דן או קית'- קית'... דהה... קרן או דב: קרן. פייטון או ברוק- ברוק כפעליה!!! אנה או היילי- אף אחת מהן!!!

עעוונננההההה ../images/Emo6.gif

לוקאסס דההההההההההה קית'.. חחח למה נראה לכם שדן!? דב =] היא השתנתה פייטון בעע על ברוק היא מעצבנת אותי בזמן האחרון! שונאת שתיהןןןןןןןןןןןןןן

G Baby

New member
עונה ../images/Emo13.gif:

ניית'ן או לוקאס? ניית'ן!!
דן או קית'? קית'..קצת ברור לא? קרן או דב? קרן, היא אמא נהדרת. פייטון או ברוק? ברוק. היא כל כך מדהימה..גם פייטון, אבל ברוק יותר.. היילי או אנה? היילי, היא אחלה בנאדם, כל כך טובה..

K a R n O n A

New member
אני עונה=]

אני אוהבת את נייתן ועכשיו שההוא טוב וכזה רגיששש[עונה 3]בכלל אני מאוהבת! וקית די משעמם אותי....אז דן!כי הוא עושה הכל מעניין[ומסובל חחח] דב...קרן כביכול מושלמת כזאת...אני אוהבת דמויות מתוסכבות גם פייטון וגם ברוק..שתיהן זה ליגה אחרת אין השוואות! דהה ברור שהיילי=]

קאטי22

New member
../images/Emo26.gif

נייתן או לוקאס?את שניהם!!!(במיוחד בעונה השניה!!)
,
דן או קית'?דן(אולי הוא רשע אבל קית' ממש מעצבן!)
קרן או דב? דב
פייטון או ברוק? ברוק
היילי או אנה? היילי...פשוט נשמה!!

בכייף../images/Emo13.gif

נייתן או לוקאס? במילה אחת? נ-י-י-ת'-ן!!הוא הכי מתוק בעולם ויש לו את העיניים הכחולות הכי מקסימות שראיתי. דן או קית'? כאילו דא,קית'..הוא כמו דובי כזה שרוצים לחבק חחח קרן או דב?וואי,לא יודעת..דב הרבה יותר חתיכה ונראית טוב לגיל שלה..אבל קארן גם חמודה..וואי אין לי שמץ! פייטון או ברוק?בהתחלה אהבתי את פייטון אבל היא נהייתה קצת ביצ'ית להיילי בזמן האחרון אז זה מעצבן אותי...ולברוק יש קטעים גם מרגיזים לפעמים..אבל...שיהיה ברוק. היילי או אנה?אני מתה על היילי ,אבל אנה היא יפייפייה...אבל היילי תמיד תישאר my girl

תמריקי

New member
עונה!!!

לוקאס!!,דן או קית' אםםםםםם כאילו אם הייתי רואה את דן ברחוב אז זה היה דן אבל האישיות של קית' יותר נחמדה....אה ודב(והציצים המחוצ'ים
) אם פיטון או ברוק..שאלה קשהץץפיטון כי אני דומה לה באופי וברוק כי צריך חברה משוגעת...היילי או אנה ..היילי..

אני../images/Emo13.gif../images/Emo95.gif

נייתן או לוקאס? לוקאס
דן או קית'? קית'
למרות שלפעמים אני מעדיפה את דן
קרן או דב?דבבבב
פייטון או ברוק?פייטון ברור
היילי או אנה?היילי

danieli92

New member
צ'אד 4ever

נייתן או לוקאס?לוקאס!!! ברור
דן או קית'? קית' דן סתם מעצבן קרן או דב?קרן פייטון או ברוק?פייטון כי אני יותר מזדהה איתה היילי או אנה? אנה היילי הפכה לכלבה

r i n a t 1 2 3

New member
עוד מעריצה של צ'אד../images/Emo99.gif../images/Emo108.gif

נייתן או לוקאס? לוקאס דן או קית'? דן קרן או דב? אממ.. אמא של נייתן.. איך קוראים לה? קרן?
... פייטון או ברוק: אממ... אין לי מושג! אוהבת את שתיהן
היילי או אנה? מי זאת אנה?

אני

נייתן או לוקאס?נייתן אני מתה עליו דן או קית'? קית' חמוד יותר קרן או דב?קרן פייטון או ברוק?ברוקק דדהההה היילי או אנה?אנה? חחחחחחחחחחח איך הגעת לזה ... טופ הקיצר היילי

control sihff

New member
תשובות

נייתן או לוקאס?לוקאס ברור אין עליו מושלם שלי... דן או קית'?אמ..דן כי הוא רע ואם הוא לא היה אז זה היה פחות מענין וקית חמוד אבל הוא לא מוסיף כלום כמעט.. קרן או דב? קרן כי היאיותר חמודה חחח.. פייטון או ברוק?אממ..נראה לי שפיטון היא יותר חמודה אבל גם ברוק פ'סדר היילי או אנה? הילי היא גם שרה יפה וגם את אנה אני לא אוהבת היא מעצבנת... שאלון נחמד...:)

mirymoo

New member
../images/Emo80.gifשלי!!!

נייתן או לוקאס?נייתן -כי הוא דמות מאוד מעניינת שהשתנתה לטובה
דן או קית'? קית' -כי דן חרא..
קרן או דב?קרן כי היא הרבה יותר מעניינת
פייטון או ברוק?פייטון- כי אני משום מה לא ממש אוהבת את ברוק וכי לפייטון יש טעם נחמד במוזיקה והיא חמודה..
היילי או אנה?-היילי!!! כי אני הכי אוהבת אותה והיא שרה ממש טוב גם בסדרה וגם בת'אני במציאות ...וכי היא עם נייתן..ואממממ עוד הרבה סיבות

עונהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנהנה../images/Emo20.gif

נייתן או לוקאס?נייתן יותר כוסון דן או קית'? דן קית' הוא פחדן ומעצבן קרן או דב?קרן ודב כי בעונה ה-3 הן קורעות מצחוק ביחד פייטון או ברוק?פייטון אני מתה עליה גם על ברוק אבל פייטון יותר היילי או אנה?היילי אין פה בכלל תחרות אנה סתם מציקה

למעלה