אלעד אברון
New member
העדכון השבועי
אפתח בהתנצלות. בזמן האחרון אני לא נמצא הרבה בפורום, ולא כלכך יוצא לי לעדכן אותו כמו פעם. זה בעיקר בגלל שאני בעבודה כל אמצע השבוע, ובסוף שבוע אני משתדל לנוח ואז לא תמיד יש לי מספיק כח נפשי כדי להתחיל לעדכן (זאת לא עבודה פשוטה כמו שזה נראה). אז סליחה על העיכובים. דבר שני, כפי ששמתם לב כל שבוע העדכון השבועי נכתב על ידי מישהו אחר - ובעקבות כמה פניות ושאלות שקיבלתי בנושא, להלן הבהרה: אין שום קשר בין זה לעובדה שאני מחפש מנהל נוסף! העדכון השבועי ניתן כל שבוע למישהו אחר כי הפורום הזה הוא של כולנו, ולדעתי כל אחד מאיתנו זכאי (באם הוא רוצה כמובן) להשתתף בהוויו (יש כזאת מילה?). כל מי שרוצה יקבל הזדמנות, וזאת לא תחרות או כבוד גדול - זאת פשוט הזדמנות שלכם לתרום משהו לפורום - אם אתם רוצים. מי שלא פניתי אליו עדיין - גם יומכם יגיע, אל תדאגו
מי מכם שלא מעוניין או לא יכול, לא נורא, זה לא אומר שאתם פחות חלק מהפורום או פחות מקובלים כאן - זה פשוט משהו קטן למי שמעוניין
ועכשיו כשזה מאחורינו, לעדכון השבועי של השבוע, שנכתב על ידי דניאל (daydreambeliever): מה היה לנו בשבועיים האחרונים?
אחרי שבועיים ארוכים ומלאי ציפייה, שבהם שיערנו השערות, דאגנו, חקרנו, תהינו והתגעגעענו כל כך- גל שבה אלינו
החגיגה הייתה בעיצומה... גל- its good to have you back babe!!! you were dearly missed!!!
היה מפגש מדהים ביום חמישי, רק חבל שחלק פרשו, חלק לא הגיעו ואלעד לא הצליח להיכנס.... אבל יש לציין שהיה ללא ספק אחד המפגשים המשעשעים יותר... הצ´אט התגלה ככלי חיובי ביותר (למרות שנוטה להיות מבלבל כשיש הרבה אנשים).
היו פה מלחמות עולם על זכות פתיחת השרשורים...
) אם זכרוני אינו מטעה אותי, הוחלט ששרשורי המפגש השבועיים שייכים לסוזי, והזכות על שרשורי הפרק היומי שייכים ללעומר (למרות שיובל מנסה להוריד אותו מהשלטון).
כמעט קיבלנו התקף לב מהפיק של תרי שהתחזה לספויילר- ועכשיו הוא בתהליכים להפוך לפיק אמיתי!
פרטים בהמשך...
שוב עשינו שירשור א-ב, והוא היה מהנה ביותר..
(ושוב לא הבנו חצי ממה שגל כתהבה...
)
כרגיל- הבנות הזילו ריר על דייויד וניסו לחשוב על דרכים זדוניות ותחמניות לגרום לו להתמסר להן..
והפעם אפילו הועלו כמה רעיונות שגובלות בפליליות... (תחח גיל אל תספר לאפאחד טוב..?
)
אני חושבת ששנואת השבוע היא ללא ספק ננסי(ע"ע צ´יימבוקס), שחטפה הרבה מכל הכיוונים.. דבר שהתבטא בעיקר באי אלו תמונות מטופלות...
)
הידד והילולה- הוסיפו לנו ג´אג בעוד ערוץ!!!!! חבל שזה גם בשבת... אבל זה עדיין משהו! סטאר וורלד. 12:00 ו21:30.. בימי שבת. העונה השביעית! תיזהרו לא להתבלבל .. ועצה- אל תראו את הפרק של הערב ביחד עם הפרק בערוץ 3... זה נורא מבלבל...
ריב המינים שב לפורומינו הקט.. אבל בקטן ונרגע מהר מאוד...
צחקנו על מזלם הרע של אנשים( ע"ע- דניאל שנתקעה בעמוד)
בעניין הסקר, המוביל בינתיים הוא- הנייבי!! או ווה.. מעניים מה מאק הייתה אומרת על זה..
עקב חוק "זולו" יצא לנו לענות בעוקצניות קלה על מספר שאלות...
המון פורומיסטים חדשים הגיעו אלינו...(והרבה גם לא חזרו יותר אחרי שלא נתקלו בהרבה אהבה אחרי הכרזות אי אלו ואחרות (בראמבי חמוד... מאק והארם לא צריכים להיות ביחד וכו.)אבל בכל אופן- ברוכים הבאים לכולם!!!!
)
עוד 10 שבועות לlife line!!!!לסמן ביומנים!!
אפתח בהתנצלות. בזמן האחרון אני לא נמצא הרבה בפורום, ולא כלכך יוצא לי לעדכן אותו כמו פעם. זה בעיקר בגלל שאני בעבודה כל אמצע השבוע, ובסוף שבוע אני משתדל לנוח ואז לא תמיד יש לי מספיק כח נפשי כדי להתחיל לעדכן (זאת לא עבודה פשוטה כמו שזה נראה). אז סליחה על העיכובים. דבר שני, כפי ששמתם לב כל שבוע העדכון השבועי נכתב על ידי מישהו אחר - ובעקבות כמה פניות ושאלות שקיבלתי בנושא, להלן הבהרה: אין שום קשר בין זה לעובדה שאני מחפש מנהל נוסף! העדכון השבועי ניתן כל שבוע למישהו אחר כי הפורום הזה הוא של כולנו, ולדעתי כל אחד מאיתנו זכאי (באם הוא רוצה כמובן) להשתתף בהוויו (יש כזאת מילה?). כל מי שרוצה יקבל הזדמנות, וזאת לא תחרות או כבוד גדול - זאת פשוט הזדמנות שלכם לתרום משהו לפורום - אם אתם רוצים. מי שלא פניתי אליו עדיין - גם יומכם יגיע, אל תדאגו