העדכון השבועי

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
העדכון השבועי ../images/Emo39.gif

מפגש חנוכה מצלמות דיגיטליות + רגילות פוסטרים לחברי הפורום פינת המחמאה הקטנה מוקדשת השבוע ל- enjoi butterfly על אשר דאג לפורום כאשר הוא היה פחות שוקק חיים ועל כך שעזר לי להביא גולשים בצ'אט לפורום.
לך על הדאגה לפורום.
bleeding me מצד אחד היא נפרדה מחברה מזה 3 חודשים, מצד שני יש לה מומולדת והיא קבעה עם החברות והחבר לשעבר להיות במסיבת המומולדת שלה. מה עושים במקרה כזה? האם הולכים רק עם החברות, הולכים רק עם החבר לשעבר או שהולכים גם עם החברות וגם עם החבר לשעבר?
פקח אני פורקת סחורה עברה טיפול יופי וטיפוח אצל הקוסמטיקאית האישית שלה. אז יש לנו עכשיו בפורום בחורה עוד יותר יפה ממה שהיתה לנו קודם.
קרן של תקווה מצד אחד היא רוצה להשלים עם החברה שלה, אבל מצד שני היא לא רוצה שהחברה תתפוס עליה "גובה", אז איך עושים את זה בצורה הכי נכונה? * קרן עוד התייעצה איתנו בשאלה – מה עושים עם חברה קנאית? חברה שבכלל אין לה על מה לקנא, כי יש לה יותר ממה שיש לנו, איך מתמודדים עם מצב כזה?
הידיד של
סיון עם ו אחת גילה לה כי הוא התאהב בה, חשבתם שבזה זה נגמר? לא! אח"כ 2 ידידים שלה רבו אחד עם השני, כי שניהם התאהבו בסיון. בקיצור, אהבה לפעמים מסבכת לנו את החיים.
PEACE FOR ALL צעקה השבוע על מישהו שהיא די מחבבת, מישהו שיקר לה, מישהו שהיא די התגעגעה אליו, מישהו שהקול שלו מיוחד בשבילה. לפעמים האהבה גורמת לנו לעשות דברים שלא היינו עושים, לולא היתה שם האהבה.
HaMsTeR היתה מבולבלת לנו קצת השבוע. מצד אחד חברה מאוד טובה שלה מחקה אותה גם בדיבור וגם בסגנון הלבוש, ואפילו מתאימה את הצרכים שלה לפי מה שהולך בחיי HaMsTeR, אבל מצד שני זה יכול לעצבן בטירוף. כשלא רוצים לוותר על החברות, אבל גם לא רוצים להמשיך כך הלאה, מה עוד אפשר לעשות כדי לצאת מהמצב הזה?
Falcon X יצר קשר עם מישהי דרך האינטרנט ואפילו יצא להם להפגש כבר פעם אחת. מצד אחד בפגישה ביניהם היא הראתה לו שהיא אוהבת אותו ואפילו קפצה עליו, אבל מצד שני כשזה מגיע לשלב של להגיד "אני אוהבת אותך" מצדה, זה לא מגיע. למה? האם זה אומר שאין פה אהבה?
דובוני איכפת לי נתנה לחבר שלה מתנה מכל הלב – שוקולד בצורת לב וסבון לגבר. כשהיא באה אליו בבוקר, היא ראתה את המתנה שהיא נתנה לו בפח. מה הייתם עושים במצב כזה? מדברים או לא מדברים על מה שראיתם?
ל- °bubels° מגיע לה מזל טוב, כי היא עשתה עגילים באוזניים.
LITTLE ROSE קבעה להפגש עם ידיד מאוד טוב שלה, היא חיכתה לו שיגיע, חיכתה, חיכתה וחיכתה, ומי לא בא? הידיד. כשנמאס לה לחכות לו, היא המשיכה הלאה למקום אחר, הידיד נפגע ובחר בדרך קצת לא מנומסת להביע את התרעומת.
halar אל חייה נכנס עלם חדש, ולו קוראים ליאור, כמובן שנאחל לבחור שיכניס המון אור (ואם אפשר גם קצת חום) לחייה של halar
ThE BluEyeS סיפרה לנו על אביה של חברה שלה שנפטר מדום לב, באמצע החיים, סתם ככה פתאום, באמצע משחק כדורסל. איך שחיי משפחה שלמה משתנים בבת אחת מקצה לקצה
tomalaga היה כל כך עצוב השבוע בגלל אי-אהבה. מקווה שהתקופה הזאת תעבור לך כמה שיותר מהר וכמה שיותר קל
Night line העלתה סוגייה מאוד מעניינת שקשורה לנושא הפורום. מתי עוברים לישון יחד? האם יש דבר כזה שנקרא מוקדם מדיי? האם הולכים לפי הרגשות כאן? האם יש דברים שצריך לחשוב עליהם לפני כן? מה עושים כשהאמא אומרת לא?
מיס קיי שיתפה אותנו בכאב שעובר עליה, כאב שמתדפק על דלת לבה ומסרב לעזבה, כאב שמסרב לעזוב וגורם לנו לבכות בלילות, אהבה שגורמת לנו לפעמים להיות חולים בגללה
פקח אני פורקת סחורה סיפרה על שיעור באנגלית אצלה בכיתה, שיעור שבו אמורים ללמוד, שיעור שאמור להיות שיעור רגיל כמו כל שיעור אנגלית אחר, אלא ש... הכתה שלה החליטה לעשות "שמח" למורה, ובסוף המורה יצא החוצה מהכתה כי הוא לא יכל להשתלט על הכתה וללמד
SubLiMiNaL The KIng בחורה חדשה סוף סוף בשטח, אז לא נאמר מילה ואפילו לא חצי מילה בגלל עין הרע

enjoi butterfly

New member
../images/Emo12.gifאיזה מתוקה...

ואין על מה... אני בטוח שלכולם אכפת מהפורום בדיוק כמו שלי... פשוט היהי כמה ימים רעים.. זה קורה לכולם...

halar

New member
../images/Emo24.gifאת מזה חמודה תודההההה../images/Emo24.gif

אני אולי יגיד לחבר שלי להיצטרף לפורום ניראה אם הוא ירצה.

למעלה