העדכון המובטח....

גם האצבעות שלי מוחזקות...

ותגיד לאשתך בלי "קונצים"! כששוכבים בשמירה בבית מאוד קשה לא להתפתות "לעשות פנאלים" ועוד שטויות מהסוג הזה. אז בלי שטויות, ומצטרפת להמלצות של טל של אשחר (היא הכי מנוסה פה!) זה הזמן שלך להראות לאשתך כמה אתה ג'נטלמן!

sagil1

New member
פנאלים?

את רואה זה ידעתי טוב לפני כמה שנים נחה עלי הרוח ובמקומות שהכי צוברים לכלוך מבחינת פאנלים (כלומר מטבח ומקלחת) פשוט שברתי. אין פאנלים. ככה שגם אין ממש מה לעשות שטויות בתחום הזה. האבק ממילא נקי (וגם תבוא העוזרת לדאוג שהבק ישאר נקי). אני נשארתי עם שטיפת הכלים והבית...(ואפילו הצלחתי להפעיל פעמים את מכונת הכביסה בלי לגרום להצפה של כל הבית כמו בפעמים הקודמות....) אה וכמובן לשמור ולשעשע את הקונדסים שפיתחו ספורט אתגרי חדש... לטפס על אבא תוך כדי משיכת שערות (איזה מזל שאני עיראקי ויש להם מה לתפוס כי לטפס) והקשת שטויות על המקלדת.... בינתים עוד חדש טובה מבית אוראל ילד טוב ירושלים (לא סתם קראנו לו אוראל ציון הוא הרי ילד טוב ציון) הרקע - (טוק טוק בדלת) ספרינט אימתי בזחילה של אוראל אוראל מרים את הראש לכיוונונו ולכיון הדלת - מי ססה יא? (יענו: מי זה בא?) אם עונים לו הוא מאושר עד השמים ואם זה סתם דפיקה שהוא שמע מבית השכנים הוא מאוכזב מאוד קם וניגש לדלת ודופק בעצמו.... ואז צריך להגיד לו אוראל בא... והוא חוזר אלינו מאושר עם חיוך ירח במילואו.... חדש חדש טרי טרי. אח נחת!

למעלה