העדכון המובטח....

sagil1

New member
העדכון המובטח....

אז ככה אתמול אחרי שהות, לשם שינוי לא מאוד ארוכה, שוחררה אשתי לבית לשכיבה מוחלטת ומעקב צמוד US, כשכל שינוי לרעה מוביל חזרה לאשפוז עד לאללה יודע מתי. תפירה- הרעיון נשלל עכשיו כיון שיש לה הסטוריה ארוכה של צירים מוקדמים ותפירה במצבה עכשיו יעורר צירים מוקדמים, ואין שום רצון להללחם גם בזה וגם בזה. חזרו שוב על הטענה שזה עובר יחיד ואין לחץ משמעותי על הצואר ושאשפר למשוך... עד כמה? אלוהים יודע. בכל מקרה הבטחתי עדכון.ותודה לכל מחזיקי האצבעות מהפורום.... נעדכן בהתפתחויות, אם יהיו, ואם לא מתישהו קרוב ל40+1 לפי אחת ושתים.....

sagil1

New member
אם שואלים אותי אני מרשה גם 36+1..

אבל שאני אתווכח עם 1+2?

זה באמת לא מומלץ

להתווכח איתי, הכוונה
אני שמחה כל-כך שאשתך שוחררה מביה"ח, והאצבעות ממשיכות להיות מוחזקות להמשך תקין וארווווך (גם של ההריון וגם של צוואר הרחם).

אמן ואמן ../images/Emo57.gif

אני מתפשרת גם על שבוע 38... מקווה שעוזרים לכם , ושאשתך תרגיש כמה שיותר טוב ... "פנק אותה" (כמו בישראלים).. רק בשורות טובות
מחזיקה הכי חזק שאפשר
רעות

לא פשוט-שכיבה מוחלטת...

אני יכולה להעיד שזו משימה קשה, בטח כשיש עוד ילד בבית.הזמן כמו עומד מלכת... לי עזר להעביר את הזמן-חברת אנשים מתמדת (ורכילות עסיסית אם אפשר...) , אם היא רוצה המלצות לספרים טובים, בדיוק סיימתי את כל רשימת רבי המכר של סטימצקי באשפוז האחרון.קראתי ספר ליום.

sagil1

New member
נו אם סיימת ספר ליום ...

העברתי לה את דילברט ושם הרוב קריקטורות, וסיימה חצי בשלושה ימים, אבל מה היום הרבה אורחים כל הזמן.. אז אין ממש זמן לקרוא, וגם האחיות שם באשפוז הן מבחינתה בנות בית, אז אין לה רגע שקט, הם כל הזמן באות לקשקש איתה ולעודד אותה... ככה היא שמרה על חיוך.... כן קשה פתאום עם הילדים, אנחנו מכירים שכיבה מוחלטת מפעם קודמת, עכשיו יש עוד שני משתנים למשוואה... אבל שוב אין לנו מה להתלונן הם ילדים טובים, ועוד יותר טובים כשהאמא לא נמצאת ויש הרבה עזרה מההורים... רכילות? עסיסית? כמה רכילות עסיסית אפשר למצוא בארץ שלנו, ממילא תוך דקה הכל מפורסם ואז זה כבר בגדר חדשות ולא רכילות...

NormanD

New member
אבל את זה לא נחשב

את מתמודדת עם קשיים כמו דג במים ! בהזדמנות זו רציתי לאחל לך ולמשפחה המון מזל טוב והרבה אושר ובריאות. המקרה האחרון שלך ממש הזכיר לי מה היה לנו בהריון האחרון (לנו נולדה ילדה מקסימה לפני כחודש, אם תלחצי אולי נדבר בקרוב על שידוך..). כל הכבוד לך (וגם לבעלך התומך) באמת, אגב, האם ילדת בסורוקה?

NormanD

New member
לא נפגשנו בסורוקה אבל

היות וגם אנחנו מהאיזור ובעזרתך האדיבה אני מכיר את תמונות בני המשפחה, יצא לי לראות אתכם בגן התעשייה בעומר... הרבה אושר ושמחה לכם.

??

אתה עובד שם? כל הכבוד על הזיהוי. האבא במשפחה שלנו עובד בגן התעשיה , ואכן אנחנו נהנים משלל הפעיליות שם. אפילו החלטתי שמאד יפה לערוך שם חתונה ..אוטוטו דיה!

NormanD

New member
כן, גם אני עם המקופחים בגן ../images/Emo8.gif

אכן מקום כייפי וגם אנחנו די נהנים כאן.

NormanD

New member
נעשה עסק, את תגדלי בינתיים

את רגב כמו שצריך, בלי פינוקים מיותרים, הבעל שימשיך לעבוד בפריסקייל ושיתקדם בעזרת השם כך שהמוהר לבתי (אנו נמצאים בצמידות לבני דודינו כך שלאמץ מנהגים מעין אלה זה אך טבעי..
) יהיה משמעותי. חלמת על חתונה בגן, לי יש קשרים עם ההנהלה, אז אולי דיה תתחתן באולמי קיסר..., אבל רגב ונסיכתי יוכלו להתחתן כאן, יש מנחת מסוקים לרמי המעלה שיגיעו...

פגית

New member
הגן באמת נחמד..

אבל יש מקומות יפים יותר.. אני דימינתי את החתונה שלה כך: משפחה קרובה+ חברים, לא המוני, עוגה מעשה ידייך, שלל האחים( כי בטוח שיהיה עוד אחד
), באמצע המדבר על צוק רם, עמודים וחופה..

למעלה