העדכון האחרון

שרוך

New member
העדכון האחרון

בס"ד הי לכולם מה קורה מה חדש? ככה אצלי הוא החדש שסופרים את השעות לטיסה ומתחילים להתגעגע לארה"ב ! ככה דוגרי הייתי מת לכתוב עדכון לפני שבת או מוצ"ש אבל לצערי רק היום אני מצליח לפחות זה !! כה יום שישי הייתי בעולם המים סי ולרד למי שמכיר !! שבת היה נחמד ! למי לא יודע זאת היתה שבת הבר מצווה שלי ( אין לכן מושג כמה רציתי לכתוב את זה בשרשור אבל לא יצא לי ) לאחר מכן צאת השבת הלכנו שוב לסי ולרד לראות הופעות שלא ראינו לאחר מכן הייתי עם אנרגיה לכן הלכנו לבואלינג היה לי נחמד ! שחקתי סביר מאוד ! היום הייתי בספרי של הגן החיות של סן דייגו נחמד מאוד !! לאחר מכן הייתי בקניות מצאתי סוף כל סוף חנות של NO PEAR זולה קניתי שם 2 חולצות ארוכות ( לצערי רחלי אני לא ילבש את זה במפגש ) ועוד מכנס גלישה ! לאחר מכן נסעו ללוס אנגלס ! נפגשנו עם משפ' וחברים !! מחר בעזרת ה' אני הולך ליוניברסל סטודיו ! לאחר מכן יוצאים עם חברים לארוחת ערב אחרונה בארה"ב לצערי חשבתי שאני יוכל לקפוץ לעוד סיבוב של השלמות של קניות !!! ומתחילים את החזרה לארץ ! זהו זה נגמר ה37 יום !! שמרו על קשר אולי בפעם שאני יכתוב פה זה יהיה מארץ !! שמרו על קשר מתגעגע נפגשים עוד כמה ימים !! כל דבר טוב נגמר מהר !! שרוך נ.ב חסר למי שלא מגיב

מוצארט

New member
בפורום הזה, אין עליי אף-אחד...

אבל אף-אחד שיותר טוב ממני בבאולינג!!!

מוצארט

New member
מתי ואיפה?

השיא האישי שלי הוא: 231 מישו כאן עשה תוצאה יותר גבוהה?

tamarhp

New member
הנה, הגבתי

"שמרו על קשר מתגעגע נפגשים עוד כמה ימים " - אז אתה בא? YAY!

שרוך

New member
אני חוזר הביתה ... {לפי השיר הידוע}

בס"ד הי לכוללם מה קורה מה חדש? כן כן זהו אני רוצה להקדיש את השיר לכל מי שאני מכיר ! אני חוזר הביתה אני והגיטרה ..... והלב מתרגש חחחח זהו אנשים תמו להם ה37 יום !! עוד 13 שעות אני עוזב את הקרקע של ארה"ב ! מתחילים את ה24 שעות חזרה ! ככה איך היה תשאלו עוד שבוע !! אבל כבר עכשו מתגעגעים ! אומרים כל דבר שזה הדבר האחרון להספיק הכל למשל קפצנו לסופר לקנות לי סודה כמו ספיירט אבל יותר מתוק שמו מאונט אנד דו ! משהו מכיר ! שמתי לי במזווה 3 בקבוקים כאלה אני מקווה שהם יגיעו בשלום הביתה ! אני עכשו בבית מלון ליד השדה ! הפורום עשה לי נורא נחמד ! שראיתי שתוך 3 ימים עברתם מס' עמודים ( אבל עכשו זה לא חוכמה ) החוכמה היא איך הפורום יהיה שיש לימודים ! לחץ ! אני סומך על המכורים שבביננו שגם אז הפורום ירוץ ! לכן אני מעריך שזה העדכון האחרון לחופש הזה ! אני מתגעגע ! אני לא מספיק לחשוב עליכם ! יש לי עכשו 24 שעות של הרבה מחשבה ! על כל מיני דברים !! יאלה ! שמרו על קשר ואני אומר בזאת תודה לכל מי שהתכתב איתי בזמן הזה ב@ נורא היה נחמד לראות מכתבים ! וכמובן במסרים ! שמרו על קשר גם בארץ זה לא פותר אותכם ! מתגעגע וגם אוהב ! ( את רבקה רק מחבב ) שרוך

tamarhp

New member
שרוך!!

כשתקרא את זה כבר תהיה בארץ.. איך עברה הטיסה? (אני מקווה שלא כמו הטיסה שעברה עלי ועל רחלי..
)

lali37

New member
תמר../images/Emo70.gif

החתימה שלך מוקדשת לי... קצת... איזה מרגש לי

שרוך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

אתה בטח עכשיו ב
בדרך הביתה, אבל בכל זאת - תהנה לחוש את האוירה בארץ!!!!!!! (הפכתי למשוררת
) ארץ הקודש שלנו שאין כמוה!!!!!!! תתחיל את חייך מחדש
בהצלחה לך!!

למעלה