העדיפויות שלכם.......?

העדיפויות שלכם.......?

תגידו מה סדר השירים האהובים עליכים מסטריפט???.. ותפרטו גם למה! הנה שלי...... 1. "סוהר"- פשוט שיר מושלם!!! דבר ראשון אהבתי את המסר המדהים של השיר שאומר בעצם לא לנסות להשתלב ולהיות מי שאתה, והיא מסבירה בו על אנשים שמנסים או רוצים להשתלב ( "דה בוי או וונדר...."), חוץ מזה שאהבתי את המנגינה ובמיוחד את הקטע השקט שבסופו היא נותנת איי נוט מדהים!!! וגם אהבתי את המקהלה בסוף.... 2. "ביוטיפול"- האמת לקח לי זמן לאהוב את השיר אבל מאז שזה קרה אני לא מפסיק לחרוש עליו....הוא מעיין הימנון לכל אדם אשר מבין את משמעות השיר! חוץ מזה שהווקליות שלה שם סוף הדרך! 3. "וולק אווי"- ממש שיר מושקע, גם היא שרה שם מהמם וגם כרגיל, משמעות יפה ביותר על כך שתמיד יש משהו שאתה אוהב בחייך אבל פוגע בך ואתה תמיד מנסה לחזור אליו..... 4. "אינפטואשיין"- שיר ממש יפה וזה נראה לי גם בגלל שהורא מייצג יותר את הצד הלטיני של האלבום, נכתב על חברה לשעבר והוא השדיר הראשון שהקליטה,גם אהבתי את השם, בחיים שלי לא שמעתי על עוד שיר שנקרא כך!!! 5. "איים או קיי"- בלדה סוחטת דמעות, מהממת והכי אהבתי את זה שכריסטינה לא דפקה חשבון לאביה ומשפחתה וכתבה את השיר, גם צורת התמודדות והמילים המרגשות!!!!! 6. "קייפ און סינגין מיי סונג"- אהבתי הכי בשיר את הצעקה (המדהימה ביותר שנשמע אי-פעם!), וגם את זה שהיא מתעקשת לעמוד על שלה ולא להיות מזוייפת.... 7. "דה וויס וויטין"- בלדה מדהימה, כהרגלה של כריסטינה, גם משמעות יפה ווקליות מצויינת. 8. "פייטר"- אהבתי אותו כי הוא היחיד מסוגו באלבום, למרות שרוב האלבום הוא מכלול סוגי מוזיקה אבל זה צד יותר אגרסיבי וזה משהו שלא נראה אצל כריסטינה עד היום (חוץ מההופעה שלה של- "אולרייט נאו"), גם מילים יפות וסגנון שירה מיוחד. 9. "מייק אובר"- עוד שיר יחודי, אהבתי את הסגנון וגם לקראת הסוף היה מין סלסול שהזכיר לי את כל השירים ההודים האלה...חחח קיצר אהבתי אותו! 10. "אימפוסיבול"- ישר ששמעתי את השיר זיהיתי את הקצב של אלישיה, וזה היה שילוב מאוד מוצלח, לפחות לדעתי...גם ווקליות מצויינת! 11. "אנדראפריישיאייטד"- שיר חמוד, לא יותר מזה, אבל אהבתי את המסר הפמיניסטי. 12. "קרוז"- שיר חביב ביותר על מסעות בדרכים וכאלה, שירה נהדרת....כרגיל...אבל לא מיוחד מדי.... 13. "דיררטי"- פתח לכריסטינה דלת לעולם חדש וזנותי, אהבתי את הסגנון שהיה חדש יחסית לכריסטינה (היפ- הופי, אר אנד בי), וגם אהבתי את הסלסול,אבל בסך הכל, לא חשוב כמה פעמים קראתי את המילים, הם פשוט זנותיות! כמה שאהבתי את השיר וכמה שאני אוהב אותה ואני אוהב את הצורה בה היא מתלבשת אבל השיר טיפשי ביותר לדעתי.... 14. "לאבין מי פור מי"- אהבתי את הווקליות, ואת הקצב האיטי בשיר. 15. "קאנט אולד אס דאון"- אהבתי את השילוב עם ליל קים, את הסגנון והקצב, וגם את המילים הפמיניסטיות והירידות על אמינם, אבל סהך הכל שיר קטנוני וקצב שלא מתאים לקול מלאכי כמו של כריסטי... 16. "גט מיין גט יורס"- סגנון מגעיל, ומילים זנותיות ודוחות! וזהו זה דעתי...מה דעתכם???? ואל תחשיבו את האינטרוס(הקטעים בהם היא מדברת או סטריפט פארט 1, 2...)

DIRRTY

New member
אני

1. דירטי - פשוט שיר מדליק מקפיץ וחצוף, מה שהעולם שלנו צריך. 2. סוהר - שיר מדהים שריגש אותי אישית 3.כרוז - המסר שהיא חייה כדי לשנות דברים באמת עשה את השיר 4.בטריפד 1+2 - "סליחה שאני לא זונה,סליחה שאני לא דיווה?" כריסטי נשמה מה זה אמור להביא זה פשוט דוחה וחסר טקט 5. ביוטיפול - שיר מרגש ומדהים , משהו שהעולם הזה צריך 6. לאב מי פור מי - לא שומע ולא השמע שיר משעמם יש לי חיים 7.גט מיין גט יורס - שיר מדליק ומרקיד 8. קאנט אול דאון - לא אהבתי תשיר אבל אני גם לא אוהב את אמינם 9. וואלק האווי - לא שומע תשיר כי אני לא אוהב 10. אימפסבול - שיר נחמד שהיה אפשר להוציא אותו כמין קליפ לייב בזמן הכנת האלבום הבא של כריסטי 11.אינפטואשיין - כיף לשמוע אותו שמשעמם והוא נחמד לריקודי דייטים 12. או.קי - אוי מי גד לפני שאהבתי את כריסטינה רציתי להוריד את האלבום ולא לקנות אותו אבל ברגע ששמעתי את השיר (...........) אתם כבר יודעים יום לאחר מכן הייתי בחופה אם כריסטי בחנות הדיסקים המקומית 13. קיפ און מי סינג סונג - בואנה לא יצא לי לשמוע 14.פייטר - בזמן שרציתי להוריד את האלבום היה המון זיופים שבמקום את השירים שמו קטע מפייטר (דרך הגב היום הורדתי קטע שמדונה מקללת אותי על זה שאני מנסה להוריד את השיר החדש שלה) פשוט התחברתי לשיר , כעת השיר חלק מימני את השאר אני לא שומע ___________________________________________________________________ האלבום הראשון גני אין א בטל - די נמאס מהשיר ואטס גורלס ואנטס - שיר מדליק שכיף לשמוע שוב ושוב אי טורן טו יו - שיר מרגש ומדהים אבל תסלחו לי אי טורן טו יו של מלאני סי הרבה יותר מרקיד ומדליק קום און אובר - מהקליפ הזה התמכרתי לכריסטוש רפלקשיין - אוי אני פשוט ח ו ל ה !!!!!!!!!1 על השיר המדהים הזה את השאר לא שומע SOORY ___________________________________________________________________ גבירותי ורבותי אלינו לזרז את הגעתה של כריסטוש לארץ

כמה דברים....

כתבת הרבה שירים מסטריפט שאתה לא שומע או לא אוהב....אז למה הם במקומות יותר גבהוים מכאלה שכן נתת להם מחמאות?..... ו"איי טרן טו יו" של מלנאי סי אומנם מקפיץ והכל אבל הוא ממש לא משתווה לשל כריסטינה שנכתב ע"י דייאן וורן שנחשת לכותבת השירים הטובה ביותר, היא כתבה לברברה, וויטני, כריסטינה, סלין ועוד דיוות גדולות והקטע שהיא לא מוכנה לתת את שירייה לסתם אמן אלא רק לכאלה עם יכולות ווקליות מרשימות!

משום מה אם הכותרת עדיפויות אז

זה אומר סדר עדיפויות שלך זה לא סתם כדי שתסביר על כל שיר אלא סדר העדיפויות ולמה......

DIRRTY

New member
***תיקונים***

גיברותי ורבותי להלן התיקון: 1.Dirrty - אני פשוט מת על הריקוד של השיר ואת השיר עצמו כל החציפות בו עושה לי את זה (לא בעניין מיניות) 2.Soar - שיר מדהים, ורואים שהביצוע בה מהלב 3. Cruz - שיר שכל העולם חייב לשמוע 4.Fighter - שיר רוקסטי כזה, אפשר לשים לב שהביצוע בה מאגרסיביות מה שעשה את השיר ליותר מדליק 5.I'm OK -שיר סוחט דמעות שחייב לצאת לרדיו ללא קליפ 6.Beautiful - שיר שכל הגזענים צריכים לשמוע 7.Stripped Pt. 2 - "סליחה שאני לא זונה, סליחה שאני לא דיווה", תגידי החלקת על השכל? מה הקטע של ילדה קטנה ומסכנה שחושבים שהיא זונה בגלל???? פשוט שיר מיותר 8.Impossible - שיר חמוד שבמקרה והיה יוצא כסינגל ראשון היה מקפיץ לך תמכירות של האלבום 9.Primer Amor Interlude - מה המשמעות של זה? אבל בכל זאת אהבתי את השאר אני לא שומע

slave4brit

New member
שלי..

1) the Voice within'- פשוט השיר הכי יפה ששמעתי, המשמעות אדירה ואהבתי את הקטע שהיא עולה בטונים ומפנה את השיר לכל אחד "you know that I'm talking to you" 2) סוהר- כל מה שיוסי אמר..פשוט שיר ענק, עם מסר מדהים 3) keep on singin' my song- גם כן אהבתי מאוד את המילים ואת המנגינה, אהבתי את השיר כי כריסטינה אומרת שהיא תמשיך לייצר שירים לטווח ארוך וחוץ מזה שאני מאוד מזדהה עם המילים שלו 4) fighter- אחלה קצב וגם הקליפ עשה אותו יותר מעניין 5) I'm Ok- שיר אישי מאוד ויש לה שום אכות ווקלית מדהימה 6) אינפקשואיישן- אהבתי את השילוב של הספרדית עם האנגלית, חוץ מזה שיש לשיר אחלה קצב 7) קרוז- שיר יפה..אין מה להרחיב 8) ביוטיפול-כל מה שאמרתם 9) קאנט הולד אס דואן-אהבתי מאוד את הקצב את שאר השירים אני לא אוהב כ"כ...אבל אני אוהב את stripped pt2 למרות שזה לא שיר...אני אוהב את הקטע הזה :)

lizaliz

New member
../images/Emo156.gifהיא לא אמרה "סליחה שאני

לא זונה", היא אמרה "סליחה שאני לא בתולה"

F I G H T E R

New member
הדירוג שלי../images/Emo26.gif

1.the voice within- אחד השירים היפים ביותר של כריסטינה 2.soar 3.infatuation-השיר הראשון ששמעתי וישר התחברתי אליו בדיסק 4.cruz 5.walk away 6.fighter 7.beautiful 8.im ok 9.cant hold us down 10.impossible 11.keep on singin my song 12.dirrty את כל שאר השירים אני לא אוהב כ"כ

למעלה