קרן הזמן עובר מהר
ובענינים האלו לא ממהרים !!! תעשי לעצמך חודשיים כייף, צאו לחופש עם יש אפשרות, מספרה קוסמטיקה, בגדים, מסעדות כי האביב זה הזמן הכי טוב להריון כמו בטבע...מחזיקה לך אצבעות שלחתי לך מסר אבל אני לא בטוחה שהוא עבר...
קרן הזמן עובר מהראין ויזה..אין דרכון בתוקף..קשה..קשה
עכשיו הודיעו לי שאין אפשרות בהתרעה כל כך קצרה להכין ויזה, אז לא נוסעים והרופא שלי מתעקש על נסיעה ולא על החזרה בארץ... אבל משום מה הוא מבקש להמשיך את טיפול הדמה... אין לי מושג למה.. אוףףף איזה לחץ לא מתאים לי ככה... יותר מתאים לאט לאט, אז עכשיו יש לי חודשיים להתכונן.. להכין מזוודה, ללכת למספרה, לקנות בגדים חדשים, ללכת לקוסמטיקאית,לשאול את כל השאלות, להתבשל עוד קצת, להכין את הגוף ואת הנשמה לקראת הטיפול האמיתי. להתכונן למפגש עם העוברים שלי, שהפעם להבדיל מכל טיפולי ה-IVF יהיו יפים כאלה, עם הרבה תאים מחולקים יפה יפה, סימטריים כאלה, חלקים בלי סדקים... יש לי חודשיים לדבר איתם, להכין אותם למשפגש איתי, לחמם להם טוב טוב את העריסה.... כן, ככה יותר מתאים לי קרן
ובענינים האלו לא ממהרים !!! תעשי לעצמך חודשיים כייף, צאו לחופש עם יש אפשרות, מספרה קוסמטיקה, בגדים, מסעדות כי האביב זה הזמן הכי טוב להריון כמו בטבע...מחזיקה לך אצבעות שלחתי לך מסר אבל אני לא בטוחה שהוא עבר...