העברת קובץ GEDCOM ל- Jewishgen

העברת קובץ GEDCOM ל- Jewishgen

אני מעוניין להעלות את עץ המשפחה שלי הנמצא בג'ני לג'וישג'ן. להלן הנחייתם:
Generally under the file menu you will see a copy/export option. This is the option you need to create a gedcom file. If you have choices for the gedcom file select PAF, UTF-8, Version 5.x. Be sure you select gedcom.ged as the file type. The file will usually be created in the same directory as your family tree file. Note the name before you save.
איך אני עושה זאת בג'ני?
יוסי

yagury

New member
והרי ההוראות

אם תיכנס לאזור Help ב-Geni, ותבקש שם עזרה בנושא Gedcom, תקבל בין השאר את הטקסט הבא:
To download a GEDCOM file, make sure you are logged in to Geni and click the 'Family' tab and then click the 'Share Your Tree' link. When you click the button to export your GEDCOM file, Geni will generate your GEDCOM file and send you a link to download it.
בהצלחה

פרטים נוספים שלא הוספתי קודם

אני משתמש בג'ני רגיל ולא בג'ני פרו. ולשונית ה- HELP אינה בסרגל הפקודות. לצערי לא ציינתי בהודעתי כי כבר יצרתי קודם קובץ והעברתי אותו ל- Gewishgen אך הם השיבו לי כי הוא לא מתאים להם.
מצטער.
יוסי
&nbsp

פרטים נוספים שלא הוספתי קודם

אני משתמש בג'ני רגיל ולא בג'ני פרו. ולשונית ה- HELP אינה בסרגל הפקודות. לצערי לא ציינתי בהודעתי כי כבר יצרתי קודם קובץ והעברתי אותו ל- Gewishgen אך הם השיבו לי כי הוא לא מתאים להם.
מצטער.
יוסי

yagury

New member
גם אני משתמש רגיל. Help נמצא בתחתית העמוד שלהם

למעלה