מדובר בבן שליהעברת משמורת
האם וכיצד אני כאב יכול לבקש העברת משמורת על ילד שגילו 8 והוא חי עם אמו ? האם נמצאת רוב שעות היום בעבודה והילד מוזנח מבחינת מסגרת משפחתית ולימודית. הוא גם אומר שהוא מעוניין לעבור לגור איתי.
תביעת משמורת או הסדרי ראיההעברת משמורת
האם וכיצד אני כאב יכול לבקש העברת משמורת על ילד שגילו 8 והוא חי עם אמו ? האם נמצאת רוב שעות היום בעבודה והילד מוזנח מבחינת מסגרת משפחתית ולימודית. הוא גם אומר שהוא מעוניין לעבור לגור איתי.
האם תכתובתתביעת משמורת או הסדרי ראיה
שלום לך, למרבה הצער, ולא תמיד בצדק, בתי המשפט לוקחים את האמא, כברירת מחדל לקבלת משמורת על הילדים. אם ניתן להראות את הזנחת האם ושטובת הילד היא שיהיה אצלך, ניתן בהחלט להגיש תביעה למשמורת בבית המשפט למשפחה, ואם בינתיים יש גם בעיות עם הסדרי הראיה, ניתן לדרוש גם הסדרי ראיה או כל סעד זמני אחר כפי שיידרש. בהצלחה, גיל איכבום, עו"ד
סליחה!!!העברת משמורת
לא. אין קשר - זה לא הנושא.סליחה!!!
אתה גם מתכוון להיות רוב שעות היום בעבודה. מקווה שעניין המשמורת לא קשור למזונות.
תשובההעברת משמורת
העלית כאן שני דברים שטרםתשובה
הדבר תלוי בגורמים רבים. השיקול המרכזי הוא טובת הילד. עליך להוכיח שטובתו מחייבת שינוי המשמורת. יתכן מאוד שיתחשבו ברצונו אבל יתכן גם שתושמע טענה שהילד מוסת נגד אמו. משקל רב ניתן לתסקיר פקידת הסעד. במקרים בהם יש מחלוקת חריפה בין ההורים וכפות המאזניים מעויינות יש מקום להורות על מבחן של מסוגלות הורית.
הדברים נעשים בהוראת ביהמ"שהעלית כאן שני דברים שטרם
בדקתי : תסקיר פקידת סעד - איך מוצאים אל הפועל דבר כזה ? איך מבצעים בדיקת מסוגלות הורית ? תודה.
יש דברים שאני כן יכול לעשות לבד ?הדברים נעשים בהוראת ביהמ"ש
לא מומלץ לך לפעול לבד.
עיינתי בפורום זה בנושא משמורתיש דברים שאני כן יכול לעשות לבד ?
דברים שאולי יהוו הכנה לשלב בו אגיע לביהמ"ש ?
למה אתה מתכוון מוזנח?העברת משמורת
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.