העברת מחלה

עִידן

New member
העברת מחלה

אני בטוחה שיש כאן חולים שמוכנים להעביר אליי את המחלה כרגע. אז יאללה, אני ממש זקוקה לאיזה 39, אפילו 37.8. יתקבל בברכה עד מחר בבוקר (גם אחרי, אבל רצוי קודם). תודה.

Mנטה

New member
ניצלוש מוזר קצת (כמיטב המסורת)

הלכתי לישון קצת מוזר ועצבני ולא כל כך יכולתי להירדם והתהפכתי מצד לצד והיה לי ממש בעסה. כי אני (כמו עידן) גם חיבת היתי לקום היום מוקדם במיוחד ולנסוע (אמאלה !!!!) על חוצה שומרון מלא זמן על הבוקר (יום הבחירות שלהם). אוףףףףףף. אז בקיצור לא הצלחתי לישון. ואז בשלב מסוים הרגשתי שמישהו בא ומרגיע ומכסה אותי בשמיכה, מסדר לי את כל הבלגן בחוץ ובפנים ואז החלטתי לקבל את העזרה ובאמת נרדמתי. ישנתי קצת אחרי זה, איזה שעה שעתיים. לא יודעת מי זה היה, יש לי כל מיני השערות, אבל זה היה ממש נחמד מצדם. אז בגלל שבא לי להגיד תודה ולא ברור לי למי, אני מספרת לכל מי ששומע

גנגי

New member
קחי את שלי, רק קחי אותה ממני!

אני חייבת להיות בריאה, ואני חולה. נאחס אטומי.

עִידן

New member
זה היה הרעיון מלכתחילה,

אני יודעת שארת ממש לא צריה את שלך, אבל מה לעשות שלא נתת לי אותה. אני לא יכולה סתם לקחת. את צריכה לתת.

אטיוד5

Active member
עכשיו אני צריך לצאת ולחשוב ..

אז ארבע פעמים איתי או בכלל? ואם איתי - מה כבר עשיתי? ואם לא איתי - מה יש לך את?

נדמה לי שפעם שניה שלך

עוד שניים קראו לי טיזרית. עכשיו אני צריכה לצאת ולחשוב. טיזרית זה רע או טוב??

Mנטה

New member
אוף עידן נראה לי שנדבקתי (לא) ממך

קצת קשה לשפוט כי לא ישנתי טוב (שם,שם) אבל אני מרגישה מסטולה לגמרי. זה בדרך כלל סימן למחלה אצלי. גם לא קיבלתי אישורים לטפל בילדים וגם חצי מהם חולים אז נראה לי שאני אבטל אותי לאחר הצהריים ואלך לישון שוב. אוףףףף. די כבר עם ההיפוך-שינה הזה.

Mנטה

New member
כן ../images/Emo66.gif../images/Emo150.gif../images/Emo11.gif

את יודעת, כשקמתי היום בבוקר, היה לי ברור לחלוטין שאני לא אשרוד את היום הזה. לא בקטע מטאפורי כזה, אלא שאני פשוט לא אגמור את היום הזה בחיים. מזמן לא פחדתי ככה. כל הדרך שיננתי לעצמי שהתוכניות של אלוהים כתובות מראש ושמה שהוא מתכנן לי זה מה שיהיה וזהו. גם בדרך חזרה. ואני בחיים, אז לפחות היום אחה"צ מתאים לאלוהים שאני אשאר בחיים. אוףףףף זה היה מפחיד כל כך ! (זוכרת את הסיפור שלך מאתמול על ה150 קמ"ש ? קרה גם קרה היום, אבל מרוב פחד...).

למעלה