העברת מגורים

העברת מגורים

שלום שמי מירי בת 33 גרושה ואמא לילדה בת 11 אני צפונית ועברתי לדרום בגלל החבר שלי ומתברר בסופו של עינין שהחבר חזר לגרושתו מה עלי לעשות?

malka3

New member
מירי.. הכי טוב שתעדכני את כרטיסך

ואח"כ תעשי מה שטוב לך ולילדתך תשארי בדרום או תעברי למרכז או אולי תחזרי לצפון רק מה שמרגיש לך...

ossh3sara

New member
אם יש לך עבודה טובה, תישארי היכן

שאת. או אם נוח ומתאים לך יותר, חזרי צפונה. תמיד ניתן להכיר עוד אנשים. רוב המחשבה היא מה קורה עם הפרנסה. בסופו של דבר אם יש פרנסה טובה, אז ניתן להתרגל לעיר חדשה. וילדים, שיהיו בריאים, יש בכל עיר. להיפך, כך ניתן להרחיב את מעגל החברים.

../images/Emo20.gifמבינה אותך

מירי יקירה לפי דעתי הדבר היחיד שנותר לך לעשות הוא לאסוף את השברים הנפשיים בכל הכוחות שנותרו לך ולהמשיך את חייך. גם אם זה אומר לקחת את הפקלאות ולחזור למקום מגורייך הקודם.... תשתדלי לעטוף את עצמך בחברים ומשפחה קרובים לך ולילדה ולאט לאט להחזיר את החיוך ולהמשיך הלאה.... מתוקה כל דלת שנסגרת פותחת חלון חדש....בהצלחה

° זואי °

New member
קודם

לומדים מטעויות. זה היה, זה קרה, זה כואב, לומדים מזה וממשיכים הלאה. את צריכה לעשות חושבים, אם טוב לך בדרום או שאת רוצה לחזור לצפון ולעשות מה שהכי טוב לך. ללמוד מזה עבור הפעם הבאה. והכי חשוב, להתעלם מתגובות מגעילות.

חנתי

New member
היי מירי

נשון שלעתים יש לנו נטייה ללכת אחרי הלב ואחרי החולשות שלנו. אז תפיקי לקחים והדבר הכי חשוב הוא לעשות סדר עדיפויות בחיים שלך הם אלה שצריכים להנחות אותך - בין אם זה אחריות כלפי הילדים שלך ומקום פרנסה למשל ולא כל פעם שיופיע איזה אביר בחייך הוא יהיה בראש סדר עדיפותייך... למדי להיות עצמאית ולא תלויה. בהצלחה

SecondOpinion

New member
בהתחלה חשבתי, מסכנה

אח"כ קראתי שוב. הבעיה היא בכלל לא השיגוע ששיגעו אותך נקודתית. את, יקירתי זקוקה לטלטלה רצינית. את אישה בוגרת, אם לילדה מתבגרת. את באמת לא יודעת מה עלייך לעשות?? ובאמת, תעשי מה שחברי הפורום יציעו לך?? אני מניח שכמו הפורום, קודם זה היה החבר שלך, ועכשיו הפורום, ואח"כ החבר הבא שלך. האלו!!! קחי שליטה על החיים שלך! הבעיות לא ייהפכו להיות קלות יותר, ובטח לא ייפתרו מאליהן. ואני מבטיח לך, יהיו עוד בעיות.

הייתי מציעה לך...

לעבור לידי... אני אין סיכוי שאחזור לאקס. מאידך...לא מפטיחה כלום. לשיקולך

בובה בלי חוטים

דבר ראשון קחי אויר.. את צריכה לקחת לעצמך זמן לעשיית חשבון נפש ותכנון המהלכים שלך - בלי לחץ ובלי קולותיהם של אלו שמוקיעים אותך על התנהלות שגויה שעשית. נראה לי שמתוך בלבול וחוסר בגרות פעלת מבלי להפעיל את מכלול השיקולים שאדם סביר היה עושה. המצב הנתון כרגע זה שאת נמצאת בדרום - לא יודעת כמה זמן את כבר בדרום, אבל סביר להניח שאת חתמת על חוזה שכירות ומחוייבת באיזה אופן על פיו. השיקולים שצריכים להיות לנגד עינייך הם טובת הילדה, טובתך ומקור פרנסתך. יכול להיות שהדרום הוא מקום טוב עבורכם ויכול להיות שלא. אם את מחליטה לעבור חזרה לצפון, סגרי את העניינים הלא פתורים שהתחלת בדרום ותפעלי למען החזרה. בכל מקרה מאחלת לך הצלחה בבחירה - לדעתי, הטעות שעשית לימדה אותך ובפעם הבאה תפעילי שיקולים מתאימים.

ערסlight

New member
בובה בלי חוטים.

אחד הדברים המובהקים בלהיות בוגר זה להיות אחראי למעשיך. רק את יודעת מה נכון לעשות במצב הזה. [מאיפה בדיוק מישהו פה אמור לדעת?] אפשרות אחרת היא להיות "בובה עם חוטים" ולתת למישהו בוגר לנהל אותך.

קודם כל נרגעת

טוב נו,את יכולה ליהיות היסטרית יומיים שלושה אבל לא יותר ואחרי שנרגעת יושבת עם עצמך ומתחילה לבדוק שיקולים בעד ונגד להשאר בדרום עם הראש,לא עם הרגש.מה נכון לך,מה נכון לילדה שלך. מותר לבכות קצת ולתת לעלבון ולכאב מקום,אבל לא יותר מידי.צריך להתעשט ולחשוב(עם הראש)מה האופציות שעומדות מולך ואיזו הכי נכונה בשבילכן. לא מקנאה בך,כמעט הייתי שם. בהצלחה

למעלה