העברת כספים לארה"ב

dvirs

New member
העברת כספים לארה"ב

מה היא הדרך העברת כספים לארה"ב בסכום 900 דולר, הזולה (ובטוחה) ביותר?????

odedee

New member
יש דרכים רבות... תלוי למי אתה מעביר

קודם כל, עליך להבין שמדובר בסכום יחסית קטן, וברוב המקרים יקרעו אותך בעמלה. אם אתה יכול להעביר את הכסף פיזית (cash) לארה"ב בעצמך או ע"י חבר שטס לשם, תחסוך את רוב העמלות, תצטרך רק לשלם בבנק בארץ עמלה קטנה על קניית שטרות. האם זה מתאים לך? אם אתה מעביר כסף למישהו שיש לו חשבון paypal ולך עצמך יש חשבון paypal שיש בו יתרה מספקת, אתה יכול להעביר את הסכום אליו באופן אלקטרוני דרך האתר שלהם, www.paypal.com. אם הוא משתמש פרטי אין עמלה לאף צד. אם הוא משתמש עסקי הוא יצטרך לשלם עמלה של כ-2.2% (או כ-$20) על קבלת הכסף (וכנראה יגלגל את העמלה אליך). אם אתה רוצה להעביר את הכסף לחשבון בנק בארה"ב תוכל לבצע העברה בנקאית לשם. עמלת המינימום היא כ-$30, שזה במקרה שלך 3% מהסכום. אם גם הנ"ל לא מתאים לך, תוכל להעביר את הכסף דרך western union. השירות ניתן בארץ בחלק מסניפי רשות הדואר ויעלה לך $47 אם תשלח $900. מקבל הכסף יוכל לקבל אותו במזומן בכל סניפי western union בארה"ב, הוא צריך רק להזדהות לפני הפקיד. באופן מעשי כל הדרכים בטוחות לגמרי, או לפחות מבוטחות. הסיכון היחיד הוא במקרה שמישהו מעביר פיזית את השטרות איתו, וגונבים ממנו את הכסף.

dvirs

New member
אוקי, ראשית תודה על סקר השוק הקטן

מה לדעתכם על שלחת כסף במייל (של חברת שליחויות כמו FEXEX\UPS עם tracking number) מפנישגם ככה אני צריך גם ככה לשלוח להם (קרובי משפחה) דיסקים....

nitushit

New member
FEDEX ו- UPS לא מעבירות כסף

הדרך הנוחה היא להעביר דרך הדואר. את הכסף ניתן למשוך מכאן דרך ווסטרן יוניון כ- 20 דקות לאחר ההפקדה. כל שצריך הוא שם ות.ז. אתה יכול לשים את הכסף בין הדיסקים אבל על אחריותך בלבד.....

dvirs

New member
אני חושב, שהעביר את הכסף דרך

PAYPAL ... גם לי וגם לקרובים יש שם חשבון...(מה לעשהו EBAY כבש את כולם)... תודה לכם.

למעלה