העברת כלב

בובציק

New member
העברת כלב

היי. אנחנו עוברים במרץ לטורונטו. אישרו לנו כלב בתא הנוסעים, אבל לפי מידות הכלוב אני מבינה שאין מצב שהגורה שלנו שעוד תמשיך לגדול עד מרץ תכנס לכלוב בגובה של 21 ס"מ. אז כרנאה שנצטרך להעביר אותה בתא המטען... לכן יש לי כמה שאלות לאלו שיש להם ניסיון בדבר: 1. תגידו, יש הגבלה לגדול הכלוב בתא המטען (בחברת אל- על לא מצליחים לתת תשובה ברורה לשאלה זו). ברור שלא נתפוס להם יותר מדי מקום, אבל אני רוצה לקנות כלוב שיאשפר לגורה לקום ולעשות כמה צעדים. 2. האם אני יכולה להכניס לתוך הכלוב את המיטה שלה או שהוא חייב להיות ריק? 3. האם אני יכולה להלביש אותה במעיל חם או שחברת תעופה לא תאשר זאת? 4. המליצו לי לשים לכלב טיטול (יש כזה דבר?)? מה דעתכם? 5. האם חברת תעופה מחוייבת להדליק חימום כאשר היא מעבירה כלב באביב (עדיין קר) 6. הבנתי שהרבה אנשין נעזרים בשירות של חברות המתמחות בהעברת כלבים. אנחנו חייבים לפנות אליהם או שנוכל להסתדר גם לבדנו. מה התרומה העיקרית שלהם לעניין זה? 7. יש המלצות כלליות? תודה רבה לכולם

אז ככה

בתא המטען אין הגבלה לגודל. קחי בחשבון שאת מדלמת לפי משקל. בתא מחומם תמיד. אם לא יהיה מחומם החיה תמות. יש צורך להזכיר לדיילות בעלייה למטוס ששלחתם כלב/חתול ל טען שתבדוק שוב שהטייס מודע. את יכולה לשים מיטה בכלוב. מומלץ לא לשים מים כי הם נשפכים ( אני בכל מקרה תמיד שמה) יש חיתול/שטיח כזה שאפשר לרפד את התא. ממולץ לנעול עם אזיקונים את התא ולהדביק מדבקות גדולות על הכלוב עם שם הכלב באנגלית והפרטים שלכם. חוץ מזה לא מומלץ לתת כדור הרדמה כי זו טיסה ארוכה וטוענים שהם נבהלים יותר כשהם מתעוררים במקום לא מוכר מאשר כשהם מודעים לאן הם נכנסים. מעולם לא השמשתי בשום חברה, לא רואה את היתרון שלהם. אל תדאגי זה נשמע יותר גרוע ממה שזה.

בובציק

New member
תודה ענקיתתתת

האם את הכלב בשדה בטורונטו אוספים לפני שמצחילים לעבור את כל התהליך של מהגרים? או אחרי?

אחרי שעוברים את ההגירה

חוץ מזה בנתבג תחכו עד הרגע האחרון איתו ורק אז תשלחו אותו (אל תהנו על קניות למינהן)

Graylen

New member
יש הגבלה לגודל הכלוב

1. אבל לא נראה לי שהכלבה שלכם תגיע אפילו קרוב לגודל המקסימלי - אני חושבת שרק כלבים כמו דני ענק וכד צריכים לעבור בטיסה של קרגו. אנחנו העברנו כלב די גדול (50 קילו בערך) בכלוב שמתאים לגודל ולמשקל שלו והוא היה בדיוק על הסף העליון. 2. יכולה להכניס מה שאת רוצה כל עוד הכלב יכול לקום ולשנות פוזיציה מדי פעם ולעמוד בתוך הכלוב.חייב להיות מתקן מים מותאם לכלוב. המלצה שלי תקנו את הכלוב והמתקן חודש מראש ותנו לכלבה להתרגל גם לשתות מהמתקן וגם להתרגל לכלוב ולישון בתוכו גם כשהוא סגור. 3. את יכולה - אבל את מודעת שיש לכלב פרווה נכון? היא ממש לא צריכה מעיל. זה יותר בשבילך מאשר בשבילה אלא אם כן זה בשביל גשם אבל לא נראה לי שירד גשם בתוך המטוס. אם את מאלו שמלבישים את הכלבים והכלבה רגילה לזה אז זה עוד איך שהוא בסדר אם לא - אל תלבישי אותה רק בשביל הטיסה ממש אין צורך. 4. לא צריך לשים טיטול לכלב (נראה לי רעיון הזוי).יש אפשרות לקנות משטח סופג לכלוב שנראה כמו טיטול למקרה שיברח לה משהו. אבל בגדול אם היא מחונכת לצרכים לא תהייה לה בעיה להתאפק 8-10 שעות של טיסה עד הצד השני. וגם אם לא זה לא סוף העולם. כלבים בוגרים בדרך כלל יעשו את הצרכים בקצה הכי רחוק שהם יכולים מאיפה שהם יושבים. כלומר במקרה הכי גרוע תהייה חבילה קטנה בפינה של הכלוב. 5.חברה התעופה מדליקה את החימום בהעברה של בעל חיים בכל מקרה בלי קשר לעונת השנה. 6. לפי דעתי אין שום סיבה להשתמש בחברות האלו. כל עוד הכלב מחוסן בקביעות זה בסך הכל עניין של ללכת איתו לוטרינר המחוזי - עניין של 10 דקות. תהליך היבוא של כלב בצד הקנדה הוא קל ונעים. 7. ביום הטיסה לא לתת יותר מדי אוכל - גם אם היא תפספס ארוחה זה עדיף על הקאות. כשעולים על המטוס רצוי לוודא עם הדיילים שהכלב עלה והחימום פועל - רק בשביל השקט הנפשי שלכם. יש חברות תעופה שנותנות לכם מין מדבקת וידוא על המושב אחרי שהכלב עלה על המטוס אבל אני לא בטוחה אם ב אלעל נותנים את זה.

בובציק

New member
תודה ענקית...

תודה רבה על התשובה המפורטת. אני נורא דואגת לכלבה שלנו, כי היא עדיין גורה ובמרץ היא תהיה רק בת 7 חודשים והגוף שלה עדיין מתפתח והיא עדיין לומדת את העולם הזה... לא, אנחנו לא בקטע של הלבשת הגורה שלנו וכן, יש לה פרווה, אבל זיפית ופרווה כזו תמיד נראית לי פחות מחממת... :) נראה לי שבאמת אסתפק בשטיחון ומיטה שלה וזה קצת יחמם אותה בטיסה. תודהההה

drz400e

New member
המקום שהכלבים נמצאים רק נקרא "תא המטען"

למעשה זה חלק מתא הנוסעים , וחולק את אותו החימום והמיזוג. אין מה לדאוג לכלב. הם לא מדליקים לא חימום במיוחד כי לא צריך.

ממש לא נכון

זה תא המטען האחורי בו מאוחסנות מזוודות הצוות, העגלות וגם ארונות המתים (אם יש בטיסה). דרך אגב, בגלל זה לעולם לא יטוס כלב כשיש גופה כי כלב מחממים וגופה לא.

drz400e

New member
אני הבנתי שהחלק הזה חולק את החימום של תא הנוס

עים. אבל זה ממקור שני (מה שאמרו לי כשאני הטסתי חיה ) , לא מידע אישי. אם טעיתי - סליחה.

למעלה