העברת חרב לסיני?

fokiko

New member
העברת חרב לסיני?

שלום, האם מישהו יודע האם מותר להעביר חרב עץ לסיני? תודה

bizhar

New member
מותר, אבל שים לב: לפי כללי הנימוס

יש לאחוז בשתי ידיים ולהגיש, כנ"ל כרטיסי אשראי וכולי.. אני מתחכם? אולי, אבל השיטה שלי הכי יעילה!11!! תשאלו את fxcrc!

fokiko

New member
סליחה התכוונתי לSinai

האם יש בעיה במעבר הגבול

שאל בשגרירות המצרית

תכל'ס, מהיכרות עם הביורוקרטיה המזרח-תיכונית, הכל יכול לקרות: בהחלט סביר שתעבור עשר פעמים בלי בעיות, ובאחת-עשרה יעצרו אותך. הסיכון שלך - אני הייתי משאיר את החרב בבית, ומתאמן בסיני עם איזה מטאטא...

WaveGal

New member
אה.לא ידעתי שאני כותב כל כך לאטטטטט

מטאטא זה טוב. אפשר להתאמן גם ברכיבה ובקווידיץ'.

WaveGal

New member
לא הייתי מנסה...

כבר הרבה זמן שלא ביקרתי במעבר טאבה אבל ממה שזכור לי הבדיקה והנהלים די אקראיים וקשורים למצב רוחו של הקצין במקום. אם יהיה לך מזל, יעבור. לא יהיה לך מזל, לא יעבור. יהיה לך מזל רע במיוחד, יפתחו לך את כל התיקים, יעכבו אותך וסתם יהרסו לך את החופשה (אני מניח שזו לא נסיעת עבודה). תתאמן עם מקל סופשבוע-שבוע-שבועיים. פחות מרשים אבל גם כן אימון. תהנה!

GoleshTipesh

New member
תקראו טוב מה שהוא כתב

חרב עץ או בוקן או חרב של קנדו נראה לי

תקרא גם מה שגל ואני כתבנו:

הכל תלוי במצב-הרוח של השוטר המצרי. בוקן יכול להיראות כמו סתם מקל, או כמו ציוד אמנות לחימה, תלוי במצב-הרוח שלו. הסיכון לא שלי ולא שלך, אלא של פוקיקו.

WaveGal

New member
ןאתה חושב שלא ראינו?

האם ניסית להכנס לקניון או לאוניברסיטה כשבאמתחתך בוקן? נסה. זה משעשע. זו גם הזמנות פז להשיב על "יש לך נשק?" בשורת המחץ "חרב מעץ!". המיצרים עלולים להיות פחות ידידותיים. שווה לנסות? לא חושב. עדיף לשכנע את המטאטא....

עם בוקן לא, אם חיצים וקשתות כן.

"יש לך נשק?" "לא" "תיכנס. ... רגע, מה זה החיצים האלה?" "זה חיצים. לחץ-וקשת." "מה, וזה ממש יורה? כמו רובין-הוד?" (ההמשך הוא חצי-שעה של תחקור שבו אני מנסה להיות נחמד והמאבטח מתענין לא בסיכון הבטחוני, אלא בדבר הזה שיורה כמו רובין-הוד... |אייקון של דוד מת לשירותים בזמן שהוא מנסה להיות נחמד למאבטח|

CountDust

New member
אפשרות נוספת

מישהי סיפרה שכשהיא לוקחת את הבוקן והג'ו לטיסות היא מספרת שאלו "מקלות הריקוד שלה" כדי לא לעורר היסטריה מיותרת

fokiko

New member
תודה לכולם

תודה לכולם על התשובות, החרב תישאר בבית.

למעלה