מאד פשוט.
1. תיכנס ל isoc.org.il או למקום שבו קנית את הדומיין, ושם תן את כתובות שני שרתי ה DNS של ספק האחסון. (בחרת גו דדי? תהיה בריא ובהצלחה). 2. בלוח הבקרה של האחסון (הם צריכים לתת לך כתובת, שם וסיסמה) אתה יוצר את האתר שלך וממלא את כל הפרטים, וזה בערך הכל. אם לא עובד, דבר עם התמיכה של ספק האחסון. סתם הסבר קצר איך זה עובד: אני רוצה להכנס לאתר שלך, jojo.co.il , אני מקיש את זה בדפדפן שלי. הוא שולח בקשה לשרת ה DNS הקרוב ביותר, זה של ספק האינטרנט שלי. (הבקשה היא בערך זו: תגיד, יש לך מושג מה הכתובת של jojo.co.il ?) נגיד שהוא לא יודע, כי זה אתר חדש. הוא שואל את זה שמעליו בהיררכיה, וכך עד שהוא מגיע לראש העץ. ראש העץ במקרה של דומיינים ישראליים זה isoc.org.il . שם כתוב מי שרת ה DNS שמחזיק את הרשומות שלך (איפה האתר, איפה שרת הדואר, איזה סב דומיינים יש לו, וכן הלאה). ברגע שהפרטים נמצאו, הם נשלחים חזרה לדפדפן שלי, ואז אני שולח בקשה לכתובת IP הנכונה ומבקש את האתר שלך. אני מקווה שזה קצת עוזר לך. הנושא של DNS הוא באמת טיפה מורכב (קצת פישטתי, ואני גם לא יודע הכל), אבל לצרכים שלנו, בוני אתרים, זה די מספיק. אם אייסוק יודעים את כתובת ה DNS של הספק שלך, אתה די מסודר. הערה אחרונה: מרגע שאתה מעדכן משהו ב DNS, לוקח לזה כמה שעות להגיע לכל העולם, ולפעמים יום-יומיים.