העברי ברמת השרון...

העברי ברמת השרון...

אין. פשוט אין כמו עברי. בפליליסט שכלל בסה"כ את מרי לנצח, זמן, על קו המים, חולצת פסים ובוא, כולם בגרסתם האלקטרונית כמובן, הצליח עברי לכבוש את כולם. שמעתי לפחות 10 אנשים אומרים: וואי הוא ממש טוב.. אני אקפוץ לצליל נקנה את הדיסק שלו.. ובכן מי אני שאתווכח... חבל אבל שהיה כה קצר.. אבל השאיר טעם של עוד.. ללא ספק.. כי הרי, רק העברי, יכול עם התחלת "מתחמם" פשוט לשיר למיקרופון כבוי, ולהבחין בכך רק לאחר 2 שורות... רק העברי יכול לתת לקהל לשיר, בחלק של מוסיקה ללא מילים.. רק הוא.. הוא ולא אחר.. ובגלל זה אני אוהבת את המוסיקה שלו... לילה טוב ויום העצמאות שמח...

jeackyh

New member
העברי בבאר שבע...

הגיע עייף מאוד. הופעה אלקטרונית רגילה אך משעשעת. חזרתי לפני שעה בערך- לילה טוב. אני אכתוב אחר כך

jeackyh

New member
עוד אחת

אפשר לראות אותי בה. אהמ, ליד המאבטח. חולצה כחולה

jeackyh

New member
לא הבנתי למה לכל בן אדם שני שם

יש מצלמה. אם מסתכלים בגלריה של האתר זה מובן. לכל אומן יש שם בוק עם כל המליוני גרופיס שקבלו מצלמה אחת לדוגמא...

jeackyh

New member
וזאת הכי מצחיקה

הבן אדם הזה קיבל את הג'וב הכי מעפאן בארץ. הוא עמד ליד שלט ע-נ-ק שכתוב עליו 'ימינה' ומה שהוא היה צריך לעשות זה לכוון את האנשים...ימינה.. אולי זה השתלם בסוף

גם אני הייתי בבאר שבע! כנסו...

טוב-כמו שאמרתי שיהיה....היה פשוט ב-ן ז-ו-נ-ה!!! ספיר- היה מאוד נחמד לראות אותך פתאום. ת'אמת שראיתי מישהי בכניסה שטיפה דומה לך אמרתי- אוי...ספיר...טוב לא נלך אליה עכשיו...יש לה חבר ערס...אבל פתאום באת! איזה מותק! (טוב שלא באתי...) בתמונה ששמת עם הקהל-גם אותי רואים....אבל ממש בקטן...אני טיפה ימינה מהמאבטח האמצעי שהיה ממש ממש חמוד. הוא העביר לעברי פתק של האנשים שעמדו לידי (שהיו מצחיקים) והוא צילם בשבילי-למרות שהייתי ממש מול עברי בשורה הראשונה- אבל קפצו עלי. כל שאר ההופעות היו ממש טובות. בעיקר של כנסיית השכל...גיליתי שהבסיסט בן דוד של חברה טובה שלי. ואז הגיע עברי....אני לא יודעת איך ולמה- עדיין נשמתי..לא בגלל התרגשות-בגלל שכבר בכנסיית השכל (2 הופעות לפני עברי) עמדתי בשורה השניה. האנשים מטורפים. קופצים אחד על השני -לא רגיל כזה...ממש חזק! כמעט מתתי. אבל כשעברי הגיע- איכשהו פתאום ראיתי את החברה שלי עומדת שורה ראשונה ומצלמת לי את עברי. אז התחלפנו במקומות והיה פשוט-יפה! עברי חייך אלי ושר אלי וזה היה ממש מרגש (אל תצחקו עלי!! כולה הופעה שניה שלו!) אני עדיין צרודה, היתה הופעה ממש יפה! קפצתי וצרחתי ופשוט נהניתי..למרות שכל שניה כמעט נפלתי מהרגליים.....מתתי מעייפות! כשיהיו תמונות (12) אני אביא, זה יהיה עוד הרבה זמן... ספירוש היה ממש ממש כיף לפגוש אותך! אני רואה שאנשים כן הצטלמו איתו....חבל חבל שלא הלכנו..... אחר כך הלכתי למאחורה של המקום אבל לא היה שום אוטו בצבע זהב ולא אף אחד....אז הלכתי. זהו! היה מטורף!

אה ועוד שני דברים-

במקום שאני אגיד אותם לכל מי שאני מדברת איתו- אהובי היה שם והוא פשוט מתוק (כמו תמיד) אהבתי איך שעברי תפס את הזין שלו כשהוא שר אני בעצם בחור-ספיר-ראית את זה? בטח אני סתם יוצאת עכשיו מפגרת כי הוא עושה את זה בכל הופעה...לא חשוב... זהו...בטח לא תגיבו בכלל ואני אתייבש.

אוווווווווווווווווווווווווווווווווו

כולי מלאת קנאה ולא בזה שראית את ההופעה אם את מבינה למה אני מתכוונת

בובתי!!! כמה דברים..

1... אני מאוווד כועסת.. אהובך אהובך אהובך!! מי זה אהובך?? ולמה אני לא יודעת עליו???? 2. האמת שאני לא ראיתי את תפיסת הזין בפעולה מיימי.. גם נראה לי די מפחיד.. הבנאדם עומד ומספק את צרכיו מול כולם.. אבל חפיף.. מותר לו!! 3. שמחה שסוף סוף ראית את הבנאדם אחרי שנה שלא ראית אותו! אני יודעת כמה סבלת מזה.. אבל את רואה שזה קורה???? 4. אני מתה עליך!!!!

מותק...

למה את לא יודעת עליו? כי את לא נמצאת פה זה לא שהוא עשה עניינים כמו בתמונות הישנות, הוא רק תפס אותו לשתי שניות כשהוא צעק-אני בעצם בחור..ואז הוא עשה את ה-סססס הסקסי שלו. גם אני שמחה גם אני מתה עליך!~!!!!! תודה שהגבת מותק! ולא נתת לי להתיבש למוות!

Ez sLeeP

New member
אולי נהיה קצת פחות בוטים ונאמר,

אזור החלציים? הbuisness? מקור הפרנסה (?)?

למעלה