העברה

בעיה1

New member
העברה

ארז קשה לך להבין דבר יסודי.ו בעיה1 ו√ אם הריקוד טוב - הוא מבקיע את כל החומות. איש לא יכול לעצור את תפוצתו. יש כללי יסוד בהפצת ריקודים. אתה מסונוור מאורן שמואל ,המדריך שלך (מענין איפה ?) ויצירותיו הם גולת הכותרת של חייך. אבל יש עוד נימוקים, שבגללם , אחרים לא חושבים כמוך. ועכשו נגלה קלפים, כד שלא תחשוב שאנחנו תמימים. נודע לי, אחרי בדיקה יסודית, שאורן לא הצליח, מאז שגמר אולפן מדריכים - להחזיק חוג או הרקדה. היה לו חוג והרקדה , בקיבוץ שמרת - התפרק. היה לו חוג והרקדה בצור שלום, שבקרית ביאליק - התפרק לרסיסים. אני לא רוצה להמשיך ולספר את גילגוליו, כדי לשמור על כבודו. יוצר מצליח -כמוהו. אם היה לו חוג אחד, שבו היה מוכיח את עצמו, כמדריך טוב,ושיצירותיו נרקדים, בהתלהבות , לפחות - בחוג הזה , הייתי משתכנע בצדקתך. אבל להיכשל לאורך כל הדרך, ולטעון שאנחנו מתנכלים לו ? אם הוא מטייל חופשי - בכל החוגים. ומלמד את יצירותיו, למה הם לא נקלטים, למה לא רוקדים אותם ? שאל מדריכים בצפון - מה דעתם. ואחר כך , תבוא אלינו בטענות. הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 23:39 27/10/02 • לארז - רשימה לעזרהו בעיה1 ו√ 00:44 28/10/02 • תקון - רשימה -אורן שמואלו בעיה1 ו√ אמא אדמה ילד השדה תפילת אדם אהבתך כל הכוכבים תענוגות אורנים בלי מילים מדבר נתן לו אלוהים אותך (אותו שם לממן) נגינת העמל אמן למילים בארץ אהבתי נשבע בארץ הזאת בגללי את שלי סהרה ברכנו בואי פרחתיני עברה הנה שנה ג´אנה חני לי של זהב ירושלים דיינו רגעי נחת למענך (אותו שם למושיקו) דמעות שיר ותפילה חליל המדבר נהריה הורה שיר לעכו אגדה לילית חדוז´ה של שפשף שיח דילהו ג´אן יום אלאחד שמחת יומי את יודע כמה הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 00:58 28/10/02 • כמה תיקוניםו לילך שטיינברג ו√ כל הכבוד על השיעורי בית, רק היה עדיף לו היית כותב את השמות נכון ומדוייק, שנית אני אישית מצוייה בחוגים ורוקדת חלק מן הרשימה המכובדת הזו, כמובן שלא את כולם אך תיקח כל יוצר ותראה כמה מתוך כל הריקודים שיצר נרקדים תכלס בשטח. בסה"כ רואים שאורן יצר כמות יפה של ריקודים על פני 12 שנים משנת 1988 וזה גם הישג יפה. לידיעתכם: הריקוד "תפילת אדם" זכה במקום הראשון !! בתחרות המחול העממי לשנת 2000 ריקודי מעגל למתחילים,הריקודים "דיינו","שיר לעכו", "נגינת העמל", "חירות" השתתפו בתחרויות של המחול העממי בפסטיבלי כרמיאל השונים והגיעו למקומות יפים וחלק גדול מן הריקודים שלא נרקדים בארץ אוהבים מאוד לרקוד אותם בחו"ל (במקרה ביקרתי במיאמי אצל ניסים בן עמי בקיץ האחרון ואני יודעת שזוהי עובדה מוחלטת !!) לסיום: אותך (זה לא אותו שם של ממן מאחר וזה בשם זכר - שיר של אילנה אביטל ) למענך (שיר מקסים בביצוע ישי לוי) ואם תשאלו מאיפה אני יודעת את כל זה אגלה לכם שאת הצעד הראשון שלי בריקודי עם למדתי מאורן בכבודו ובעצמו בשלומי שבצפון, שם היה לאורן חוג למבוגרים בן כמעט 8 שנים עד שהלך ללמוד ולכן כל דבר מעניין אותי לגביו ואני גאה מאוד על כך !!! שיהיה לכם רק טוב ומאחלת לכולנו שנפרגן קצת אחד לשני אז הכל יראה אחרת. הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי מייל הדפסת הודעה סגירה 01:50 28/10/02 • לילך שטיינברג - מעריך מאודו בעיה1 ו√ את נאמנותך למדריכך הראשון - אורן שמואל. אני גם שמח לעשות לו פרסומת. וכמה טובות שיכתבו עליו - נהיה מאוזנים בדיונים שלנו בפורום. טענתך, שהריקודים - תפילת אדם, דיינו , שיר לעכו, נגינת העמל , חירות, זכו להכרה , או לפרסים - אינה מוכיחה , שהריקוד הפך לריקוד עם. סטטיסטית - כל הריקודים שזכו למקום הראשון, בתחרות המחול בכרמיאל, משתרכים הרבה מאחורי , ריקודים אחרים. שהפכו להיות עממיים באמת. אני לא מתכונן להעליב או לפגוע באורן שמואל - סוף סוף , מטרתו בין היתר, גם לשמח אותנו בהרקדות. הפריעה לי התגובה המאיימת של ארז אופיר ומרעיו, אשר כמעט ,איימו על מירי, שהביעה דעתה, בנימוס ובהומור , על ריקודו של אורן - "הנה שנה עוברת", שנלמד בהרקדה , ברעננה. חבר בפורום , כבר כתב - שצריך לדעת , לקבל ביקורת בלי התקפות אגרסיביות על המבקר. מי שחושב אחרת , שיביע דעתו, כמו שאת עשית, ולדעתי יפה מאוד. וזהו. הקריטריון היחיד להצלחת ריקוד, לא אם המדריך מכניס אותו לריפרטואר - אחרי שבודדים מבקשים ומתחננים אליו ,אלא אם הוא מורקד , באופן שיגרתי ושוטף. והאנשים קופצים למעגל, כדי לא להפסיד , חס וחלילה , קטע מן הריקוד. ריקוד , שבודדים רוקדים באולם, ומפגינים או משויצים - אינו ריקוד עם. אני קורא להם ריקודי פיצוי לריגשי נחיתות, של רוקדים חלשים, שכושלים בהשתלבות , בהרקדה הרגילה. קוראים לזה : שופוני יא נאס. ואשר לך אישית - אם את מנהלת בנק , שהתחילה את צעדיה הראשונים אצל אורן שמואל - והיום את כנראה, כבר מתקדמת - כל הברכות. ועוד יותר, אם את ממשפחת שטיינברג הידועה, מנהריה, בעלת "מודעות שטיינברג" - העיתון המקומי של נהריה . הרי את חלק מהמייסדים של העיר , כל הכבוד לך ולמשפחתך. הוספת תגובה שלח/י מסר למחבר/ת שליחת הודעה באי

למעלה