העברה לדיסק

nogafe

New member
העברה לדיסק

אני יודעת שזה לא קשור ישירות לפארסקייפ אז אני מצטערת, אבל זה כן קשור בדרך עקיפין... כיום נכנס רק פרק אחד של הסידרה לדיסק, ורציתי לדעת אם יש דרך בה אפשר להכניס כמה פרקים לדיסק אחד (כל פרק הוא 350 מגה בייט) אשמח לעזרה תודה נוגה

Broken Identity

New member
כמה אפשרויות

קודם כל אם פרק שוקל 350 אצלך אז את יכולה להכניס 2, או לכווץ אותם עם ווינזיפ או משהו ואז להכניס אותם... שנית את יכולה לקנות צורב דיוידי ואז ייכנסו כמה פרקים טובים [סביבות השבע אם אני לא טועה...]

nogafe

New member
תודה ושאלה

תודה רבה על המידע. צורב אני לא אקנה עכשיו, אך אני אנסה את וינזיפ. איך בדיוק אפשר לצמצם את הנפח עם וינזיפ? כמו כן, נכנס רק פרק אחד בדיסק כי בדיסק יש 80 דקות בלבד, וזה מספיק רק לפרק אחד. אשמח לקבל תיקון אם זה לא נכון:)

nowhere2

New member
המממ תזובה מהירה

זה לא כל כך קשור לדקות אלא יותר למגהבייטים, בדר"כ בדיסק יש 700, אז לרוב שני פרקים אמורים להיכנס לדיסק, אם לא, אפשר לקנות דיסקים של 800

nogafe

New member
וואו, זה באמת היה מהיר...:)

אוקי, אני אנסה את זה.... ואיך מקטינים עם וינזיפ? תודה רבה על העזרה נוגה

JuffoWup

New member
את צודקת עקרונית

מה שאת מנסה להגיד שכשאת צורבת לפורמ טVCD שקוראים ב- DVD רגיל נכנס רק פרק אחד, כלומר 80 דק'. זה נכון, עם זאת את יכולה להשתמש בתוכנה מסוג NERO מיוחדת (לא הרגילה) לצריבת סרטים ופשוט להוריד את הרזולוציה (לא מומלץ: עושה בעיות). וחוצמזה, את יכולה לרכוש (אפילו במחיר זול יחסית) צורב זול יחסית ל- DVD ולהכניס כ- 120 דק' סרט באיכות גבוהה יותר, ודיסק עמיד יותר (כפי שהוצע למעלה).

nogafe

New member
לא חבל?

להוריד את הרזולוציה נראה לי חבל, בעיקר כשמדובר בסדרה כמו פארסקייפ, שמלאה באפקטים ואקשן. נראה לישבינתיים אני פשוט אצרוב רק פרקעם שאני ממש רוצה, ואת השאר אראה ואמחק:( תודה רבה לכולם על העזרה והתגובות המהירות! נוגה

Broken Identity

New member
די לדבר שטויות !!!!

תקשיבי נוגה... אל תצרבי את זה בתור קובץ מוזיקה\סרט תגידי לתוכנה שלך לצרוב דיסק של מידע [data] ואז תוכלי להכניס 2 פרקים בדיסק עם ווינזיפ את עושה כזה דבר: את לוחצת על הקובץ מקש ימיני ואומרת לו - add to zip בוחרת שם ומקום וזה יקטין את הנפח... ייכנסו לך 2 פרקים על דיסק...אם משהו לא מובן תשאלי.

nogafe

New member
סבבה

תודה! אני אנסה... הבעייה היא העכשיו אני לא מצליחה הכלל לראות א תהפרקים, אבל לא חשוב זו כבר בעייה אחרת...:) תודה חברה!

למעלה