העבודה משחררת ???

Tום

New member
העבודה משחררת ???

שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עובר איזה שהוא משבר ערכי. אני נשוי 4 שנים ויש לנו ילדים (זוג תאומים מקסימים בני שלוש). למרות שיחסי עם אשתי לא מן המעולים, אני לא בגדתי בה (במובן הרחב) מעולם, ולא שכבתי עם אף אשה אחרת מאז שהכרנו. ופה נכנסת לתמונה הקלדנית של המשרד שלנו. היא בחורה צעירה, ויפה מאוד, שכל מה שמעניין אותה זה בילויים וחיים משוגעים (שזה דבר שאפשר להבין בהתחשב בגילה 22), ובזמן האחרון מאז שנהיינו ידידים, ואנחנו מדברים המון, נוצרה ביננו קירבה שגובלת באינטימיות. אין לי ספק שלא דרוש הרבה בשביל שנגיע למיטה. ואם עד היום השתדלתי (מסיבות שונות), לא להגיע עם בחורה זרה למצב כזה, אז עכשיו זה פשוט קרה, ופה הדילמה. להמשיך או לחתוך... יום נעים לכולכם תום.

אומברה

New member
נכנסת למעגל...

אתה צריך רק לדעת שנכנסת למעגל שלא תדע מהו סופו, יתכן ואתה תהיה מאלה ש"יבגדו" מידי פעם "זה לא נורא" ויתכן שלעולם לא תחיה עם זה בשלום וזה רק ילך ויערער את המשפחה שלך. אתה רק בתחילת דרכך, אישה הצליחה לפתות אותך (עניין לא קשה..) שאלתך היא עניין של מוסר , אישי בעיקר, אותו אתה תחליט מהו יהיה ומהם הגבולות שלך.

זה תלוי בך.....

הרי אתה לא תחתוך חחח כי היא הקלדנית במשרד שלך, אתה נפגש איתה יום יום...עד שתימאס עליה ואז "תחתוך".....אבל הבגידה כבר תהיה בדמך...ואז השמיים הם הגבול. התשובה היא אצלך בלבד!!

seeyou

New member
השאלה היא-../images/Emo8.gif

האם אתה חושק בקלדנית או שאתה רוצה סתם אישה אחרת

noosi

New member
what do you want to hear?

hi tom, when you ask a question like that i wonder, what answer you looking to get, a permission to cheat on your wife ? and if everybody in this forum will say, yeh man, go for it, than it is o.k.? would you come afterward, when your wife will find out, with a print of this answers and explain her that you went for advise and you got your permission? i don't know what is going on between you and your wife, every couple is different, but one rule apply to everything in life: easy to destroy, hard to build. if you go after the new secretary, this is the easy way, but what about putting some of this ebergy into your realtionship, into your wife and kids. and by the way, the fact that you are mentioning that you never cheated on your wife yet does not going to get you a gold medal. this is the way realationships are, it is not all the time milk and honey, but you can wish and try to make it as good as it can be.

Tום

New member
תגובה ל-noosi (ולשושה)

אשתי ואני נמצאים במערכת יחסים קשה קצת. הסיבה שאנחנו נשארים יחד זה הילדים ועוד סיבות שונות שלא כאן המקום להתייחס אליהם אבל כבר הזכרתי אותם פעם פה. (היא למשל, לא רוצה להיפרד ואני לא אעשה את זה ללא הסכמתה). היחסים ביננו כמו כל דבר יודעים עליות ומורדות, אבל בשנה האחרונה, רק מורדות. אין אהבה (מצדי), אין סקס, אין כלום. רק אנרציה. עכשיו תקראי שוב את ההודעה למעלה ... תודה תום.

noosi

New member
to tom

hi tom, THE WAY YOU DESCRIBE [SHORTLY] YOUR MARRIAGE LIFE STILL DOES NOT COME AS AN EXCUSE TO LOOK OUTSIDE. TO GO AHEAD AND HAVE A FLIRT WITH THAT GIRL OR ANOTHER WONT GET YOU ANY CLOSER TO HOW THINGS WERE BETWEEN YOU AND YOUR WIFE WHEN YOU FELL IN LOVE, GOT MARRIED, HAD KIDS AND HAPPY REALATIONSHIP. SO WHAT HAPPEND IN THE LAST 3-4 YEARS ? ARE THE KIDS THE ONLY GLUE THAT CONNECT YOU AND YOUR WIFE ? DID YOU REALLY TRIED TO LOOK INSIDE, AND CHECK DEEPLY WHAT WENT WRONG? DID YOU AND YOUR WIFE TOOK THE TIME TO POINT THE FINGER OF ISSUES THAT ARE STANDIND BETWEEN THE TWO OF YOU ? OR , YOU JUST EASILY SAY, O.K. IT IS NOT WORKING OUT, LETS LOOK OUTSIDE . DO YOU HAVE SOME KIND OF COMMUNICATION ? ALONG THE YEARS YOU HAVE CHANGED SO DID SHE, BUT THE BUTTOM LINE IS THAT YOU ARE THE SAME PERSON, SO YOU WANNA TELL ME THAT ALL THAT CONNECT YOU GUYS NOW DISAPEARD ? A LITTLE BIT OF HARD TIME AND GIVING UP IS THE BEST WAY ? I AM NOT TRYING TO JUDGE YOU, BUT TO GIVE YOU SOMETHING TO THINK ABOUT

noosi

New member
to tom

hi tom, THE WAY YOU DESCRIBE [SHORTLY] YOUR MARRIAGE LIFE STILL DOES NOT COME AS AN EXCUSE TO LOOK OUTSIDE. TO GO AHEAD AND HAVE A FLIRT WITH THAT GIRL OR ANOTHER WONT GET YOU ANY CLOSER TO HOW THINGS WERE BETWEEN YOU AND YOUR WIFE WHEN YOU FELL IN LOVE, GOT MARRIED, HAD KIDS AND HAPPY REALATIONSHIP. SO WHAT HAPPEND IN THE LAST 3-4 YEARS ? ARE THE KIDS THE ONLY GLUE THAT CONNECT YOU AND YOUR WIFE ? DID YOU REALLY TRIED TO LOOK INSIDE, AND CHECK DEEPLY WHAT WENT WRONG? DID YOU AND YOUR WIFE TOOK THE TIME TO POINT THE FINGER OF ISSUES THAT ARE STANDIND BETWEEN THE TWO OF YOU ? OR , YOU JUST EASILY SAY, O.K. IT IS NOT WORKING OUT, LETS LOOK OUTSIDE . DO YOU HAVE SOME KIND OF COMMUNICATION ? ALONG THE YEARS YOU HAVE CHANGED SO DID SHE, BUT THE BUTTOM LINE IS THAT YOU ARE THE SAME PERSON, SO YOU WANNA TELL ME THAT ALL THAT CONNECT YOU GUYS NOW DISAPEARD ? A LITTLE BIT OF HARD TIME AND GIVING UP IS THE BEST WAY ? I AM NOT TRYING TO JUDGE YOU, BUT TO GIVE YOU SOMETHING TO THINK ABOUT

s h o o s h a

New member
הממממ...

"...אני לא אעשה את זה ללא הסכמתה..." מענין למה מתכוון המשורר.........

ymz

New member
זה נראה לי כאילו משעמם לך במערכת

יחסים שלך עם אשתך. לדעתי זה דבר טבעי כולנו באיזשהו שלב מגיעים לשגרה ששוברת אותנו ורובינו עושים שטויות שמשלמים עליהן אחרי זה ביוקר. לדעתי, דבר עם אשתך אולי תציעה לה שלישייה או משהו כזה לא בטוח שהיא תסכים אבל אל תבגוד. כשבוגדים בסופו של דבר נתפסים ומה קורה אחרי שהאמת יוצאת לאור כולנו יודעים.

Tום

New member
ואתה באמת חושב

ששלישיה זה יותר טוב??? נו באמת...

ymz

New member
קודם כל אני בת.

ורציתי לתרום לך נקודת מבט נשית על הנושא. אני לא חיה באשליה שארצה רק את בן זוגי עד סוף חיי וגם הוא יחשוק רק בי. מה לעשות אנחנו בני אדם ויש לנו יצרים, אנחנו מתרגלים ומשתעממים. פעם היינו בוגדים בסתר ובשקט היום קצת נפתחנו ורובינו מחפשים פתרונות שלא פוגעים בזוגיות. אני לא מדברת על שלישייה עם אותה בחורה ספציפית,דווקא להפך, אם כבר עושים את זה אז רק עם אנשים שנפגשים עמם פעם בחיים. אני מדברת על לעלות את הנושא באופן כללי (כמובן אם אתה חושב שזה מה שאתה רוצה). אתה לא חייב להפיל עליה את זה ממש בפרצוף, אתה יכול לעלות את נושא השגרה בפניה ולשמוע מה דעתה ומה היא מציעה. ד"א זה מה שאני הייתי עושה בעצמי ומה שאני מצפה מבן זוגי. אני חושבת שעל כל בעיה שמתעוררת בזוגיות צריך לדבר עם בת/בן הזוג. אם תמשיך "לסבול" בשקט זה רק יפגע ביחסים בניכם.

האם אתה מרגיש בכניסה לאושוויץ?

האם בכוונה השתמשת במילים שהיו כתובות על שער הכניסה למחנה אושוויץ 1 ? (Arbeit macht frei), או שזה סתם אסוציאציה משונה?

s h o o s h a

New member
תדמה לך מכתב דומה מאשתך לפורום

שלום חברים, בשבועות האחרונים אני עוברת איזה שהוא משבר ערכי. אני נשואה 4 שנים ויש לנו ילדים (זוג תאומים מקסימים בני שלוש). למרות שיחסי עם בעלי לא מן המעולים, אני לא בגדתי בו (במובן הרחב) מעולם, ולא שכבתי עם אף גבר אחר מאז שהכרנו. ופה נכנס לתמונה איש המחשבים של המשרד שלנו. הוא בחור צעיר, ויפה מאוד, שכל מה שמעניין אותו זה בילויים וחיים משוגעים (שזה דבר שאפשר להבין בהתחשב בגילו 22), ובזמן האחרון מאז שנהיינו ידידים, ואנחנו מדברים המון, נוצרה ביננו קירבה שגובלת באינטימיות. אין לי ספק שלא דרוש הרבה בשביל שנגיע למיטה. ואם עד היום השתדלתי (מסיבות שונות), לא להגיע עם בחור זר למצב כזה, אז עכשיו זה פשוט קרה, ופה הדילמה. להמשיך או לחתוך... יום נעים לכולכם "תמי"
מה היית מייעץ לה בדילמה שלה?

seeyou

New member
יש לך טעות!../images/Emo13.gif

מה שקלדנית צעירה יכולה לעשות לגבר לא מסוגל לעשות איש המחשבים בחור צעיר, ויפה מאוד! בדרך כלל הקלדניות הן בחורת יפות-סקסיות בו בזמן אנשי המחשבים הם "מרובעים" בכלל לא "שרמנטי"! אני מדבר על אנשי מחשים ולא על אלו שמובילים את המחשבים. אבל הכוונה שלך הייתה נכונה! ולפי ההתנסות שלי יש לאותה אישה יותר סיכויים מאשר לאותו גבר!

ymz

New member
מה פתאום?

קודם כל זה לא נכון מה שאתה אומר גבי אנשי מחשבים. דבר שני בחור צעיר ושרמנטי זה רק דוגמא שבמקרה הוא גם איש מחשבים. אתה יודע, כל אחת והקינקי שלה יש כאלה שאנשים "מרובעים"
עושים להן את זה

zing21

New member
אל תעשה שטויות

ציינת שהיא צעירה כנראה שאתה לא כל כך צעיר אז למה אתה חושב שאתה צריך להתנהג כילד תעזוב אותה אל תגע בה שמור על הכבוד שלך אל תתפתה תראה לה שאתה גבר ויש לך אשה וזה לבד יתן לך אושר באיזשהו שלב תכנס במיטה עם אשתך תרגיש את הכיף האמיתי

למעלה