העבודה היא חיינו

העבודה היא חיינו

אוף, לפני חצי שעה נכנסתי הביתה סו"ס. זה לא קורה לי הרבה שאני מסיימת כל כך מאוחר אבל בכל פעם שזה קורה אנשים מסביב מרימים גבה זה לא לגיטימי בעיניהם שיכול להית לי כאישה חרדית קריירה שאני ישקיע בה ואתקדם. למה דווקא הפעם התעצבנתי? לא יודעת, פשוט כ"כ ברור להם שתפקידי מסתכם בלמצוא בעל חדש ולהשריץ עוד ילדים (יא, איזה מסכן, מה אין לו אחים?). טוב, פרקתי, אפשר להמשיך הלאה,,,
.

מאחל לך

שתמצאי אותו בקרוב , והא יקל עליך . אני התחלתי לעבוד עכשיו בלילות, עבודה פיזית וממש קשה לי , אשכרה טירונות.

חבל שלא כך מתנהלים החיים :

חבל שלא כך מתנהלים החיים : את החיים הבאים אני ארצה לחיות מהסוף להתחלה - אתה מתחיל כמת ( וגמרת עם הבעיה הזאת ) אתה מתעורר בבית אבות ומרגיש יותר טוב מיום ליום . זורקים אותך מבית האבות כי אתה בריא מדי , אתה מקבל פנסיה ואז מתחיל לעבוד . ביום העבודה הראשון בעבודה אתה מקבל שעון זהב ומסיבה . אתה עובד כ 40 שנה עד שאתה צעיר כדי ליהנות מהפרישה . אתה חוגג, שותה אלכוהול וחי חיים מופקרים עד שאתה מוכן לבית ספר תיכון . אתה הופך לילד ללא אחריות עד שאתה הופך לתינוק ונולד . ואז אתה מבלה 9 חודשים צף בתוך ספא עם חימום מרכזי , ושרות חדרים כל יום . ואז אתה מסיים את החיים באורגזמה נהדרת ... (נשלח במייל, לא יודעת מה המקור)

mister xy

New member
../images/Emo6.gif חיים בסרט

פעם פעם כשהיו משתמשים בסרטים של 8 ו-16 מ"מ (עם התמונות הקטנות, שמשם הגיעה המילה סרט ל-movie) היתה אפשרות לראות הפוך על ידי סיבוב הגלגלים אחורה. ואז היו רואים אנשים הולכים אחורה וגם איך שלועסים אוכל ומוציאים אותו לצלחת...

עבודה...

מצד אחד העבודה היא דבר נעלה. היא 'מיישרת' את בני האדם, מעניקה את סדר היום החשוב כל כך לנורמליותו של האדם. מצד שני היא כל כך מעצבנת, להיפרד שוב, באמצע השינה המתוקה, מהאשה, מהילדים המקסימים; ולעיתים - נמאס כבר לשבת על הכסא, מול צג המסך. ואני מצדיע לך חיים. אחרי הכול, עבודה, הבאת פרנסה, העיסוק המתמיד - יש באפשרותם לייצר אדם נפלא, עובד, בעל עמל, בעל אחריות (אני נשמע כמו הציונים מהעליות הראשונות... אה?). ההצדעה שלי נתונה לך בתנאי אחד: שאחרי ככלות כל העיסוקים וכל הקושי, את בערב יושבת עם כוס תה ליד ספר וקוראת קצת, ונותנת לנשמה לך מעט אותיות נהדרות ומחכימות ומהנות.

הרבה יותר מזה

אני מקפידה מאז ומעולם (3 מקומות עבודה...) שהעבודה שלי תהיה משהו שאני אוהבת, מקום שאני אוהבת ואנשים נחמדים סביבי. ככה יוצא שרוב זמני בעבודה הוא בעצם הנאה ולא רק עניין של פרנסה ועמל. אני יוצאת מהנחה שרוב חיי (החלק הערני) יעברו עלי במקום העבודה ולכן מתפקידה לספק לי בטחון, הנאה מימוש עצמי וכיף לקום בבוקר, טוב הגזמתי- זה לא ממש כיף לקום בבוקר, אבל בכל זאת. הבוס הישיר שלי תמיד צוחק עלי שאני מנהלת אותו ואני מחליטה מה תפקידי ומה לא, ושמצד אחד יש לו שקט מהתחום שאני אחראית עליו, מצד שני אם ישאלו אותו אז אין לו שום מושג מה קורה, מה הנהלים וכו' .

רותם 36

New member
נשמע נחמד ../images/Emo13.gif

כיף לך שאת מצליחה ליהנות מהעבודה ולקבל , אם הבנתי נכון גם סיפוק ומימוש עצמי . אני אשמח לשמוע מה את עושה (אפשר במסר ) המשך יום טוב רותם

לא כל מה שמתאים לה

בהכרח יתאים לך. אני מאוד נהנה בעבודה שלי, ואני יודע שהרבה לא סובלים את זה. מקווה שאת תיהני ממשפטים.

רותם 36

New member
אתה יודע שיש לי זמן

עד שאני אתחיל בכלל בהתמחות
אבל נראה לי שאני אהנה ואני אהיה טובה בזה תיזהר ! נפגש בבית משפט

בכיף,

רק שכפי שכבר ספרתי פעם, יש לנו מח' מיחשוב מעפנה, ומרוב תחכום אני לא יכולה לפתוח שרשורים חדשים ולא לפתוח את התיבה שלי.

למעלה