העבד המושלם

bbigg

New member
העבד המושלם

את קשוחה ודומיננטית,אני השפוט שלך.קשור ברצועה,על ארבע נתון למרוך,נכון לענגך.את נועלת נעלי עקב שחורות ,ביריות ותחתונים ללא מפשעה,החזה המפואר שלך ניצב חשוף,פיטמותייך זקורות.את גוערת בי שאשפיל מבט ואלקק את הריצפה בדרכי לעקביה של מלכתי,אני עונה "הכן מלכתי" ומייד מבצע,אני מגיע לכפות רגלייך את בועטת בי קלות ומצווה עליי למצוץ את קצהה של נעל העקב שלך,תוך כדי שאני מוצץ ומלקק את נעל העקב את מצליפה בישבני החשוף וגוערת בי לעשות זאת מהר יותר.בפתאומיות את מושכת בחוזקה את הרצועה הקשורה לצוארי ומושכת אותי כלפיי מעלה,את מרימה רגל אחת ומציבה אותה על כיסא הניצב לייד ומצווה עליי ללקק לך את החור של התחת.אני ניגש למלאכה בשקיקה ותוך כדי שאת סוטרת על פניי ומצליפה בישבני בגערות "יותר מהר עבד" אני מלקק לך את החור של התחת.משם את מושכת אותי בצווארי לכיוון הכוס ומצווה עליי ללקק ,כאן אני עושה זאת ביתר מהירות ,תוך כדי נשיכות קלות על דגדגנה של מלכתי את מגיבה במיספר אורגזמות אחת אחריי השנייה ומסיימת כשפי נוטף מיצי כוס.את לוקחת את הרצועה שלי קושרת אותה לסד המחובר לקיר בועטת בישבני ,צועקת לעברי"ארצה עבד" וניגשת לחדר למנוחה .

למעלה