הסתרת תוכניות מתפריט Settings

פיציק

New member
הסתרת תוכניות מתפריט Settings

שלום לכולם, נתקלתי בבעיה ענקית שאני מקווה שתוכלו לעזור לי... יש לי iPAQ h5550 עם windows mobile 2003 ואני מנסה להסתיר את כל התוכניות שנמצאות בתפריט Start > Setiings. לפי מאמר שמצאתי ערכתי את ה registry של המכשיר תחת המפתח: HKLM\Control Panel והצלחתי להסתיר את כל התוכניות שנמצאות ב settings תחת Personal ו- Connections. אבל לא הצלחתי להסיר את כל התוכניות תחת system. תוכניות כמו power או backlight עדין ממשיכות להופיע, לא משנה איזה ערכים אני משנה או מעלים (אפילו נוצרו לי שני לינקים ל backlight). מישהו אולי מכיר דרך להסיר גם את התוכניות האלו? זה נורא חשוב. אני מחפש לזה פתרון כבר כמה שבועות בכל מקום ולא מצליח למצוא דרך להעלים את הכל ....

2cookie

New member
אם יורשה לי לנחש, אתה זקוק למכשיר

לשם הדגמה? אם כן למה להתאמץ? יש תוכנה של SPB שמאפשרת למכשיר להריץ רק תוכנה אחת מוגדרת מראש, שאתה בוחר.

פיציק

New member
למען האמת

המכשיר הוא לא בדיוק עבור הדגמה, אבל כן - אני צריך שיעשו בו שימוש אחד בלבד. איזו תוכנה זו? תוכל לתת לי עליה עוד פרטים? תודה..... :)

פיציק

New member
אתה מדבר על התוכנה הזו?

(לינק) אני חושב שיהיה לי יותר זול לשבור את הראש עד שאני אמצא פתרון, מאשר לשלם 495 / 985 דולר על התוכנה הזו. אפילו XP יותר זול מזה...

AYELET1

New member
מדובר על 100 רשיונות...

יש לחפש אפשרות למס' רשיונות צנוע יותר

למעלה