הסתרת המחלה

דוד בל

New member
הסתרת המחלה../images/Emo91.gif

משהו חשב שכל עוד אנו (החולים) מסתירים את המחלה מן הסובבים אותנו זה גורם לסטיגמה על המחלה לגבור והאנשים לא ידעו מה זו אפילפסיה. אני לפחות ,אומר לכל אדם שמתפתחת איתו שיחה שאני חולה אפי' ומה צריך לעשות בעת הצורך (אם יש התקף). אני מקווה שעוד אנשים יעשו כמוני. בתודה דוד בלדינגר

חייםלוי

Member
מנהל
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

כל הכבוד לך על אומץ הלב אבל לא כל אחד מוכן לכך מכל מיני סיבות. הנושא כבר דוסקס בפורום ואפילו נמצא בטאגליין - כאן.

ufo11

New member
כן...איזו שיחה זו הייתה...זו נראה

לי השיחה בין הראשונות שהיו כאן... נדמה לי שאני רשמתי בה הרבה יחסית.

qt1

New member
ברוך הבא דוד בל../images/Emo24.gif../images/Emo13.gif

אני שמחה לקרוא שאתה כן משתף אנשים באפילפסיה , חלקנו כפי שכנראה כבר הבנת מתקשים לשתף אחרים , כל אחד וסיבותיו הוא... ברוך הבא

ufo11

New member
אפרופו טאגליינס...הסתכלתי עכשיו

בטאגליינס... וממש סידרתם את הכל יפה ומאורגן... כל הכבוד! באמת, תודה לכם על הארגון והטיפול המסור! ישר כוח!

qt1

New member
כל הסידור וכל הכבוד לחיים../images/Emo24.gif

חיים שלנו עושה סדר במאמרים ובכל מה שקשור לסדר...
לחיים לילה טוב

ufo11

New member
כן...אם אני זוכר נכון זו הייתה

ההודעה הראשונה בטגליינס... זה היה מרגש...ואני רציני.

כל הכבוד ../images/Emo45.gif

אולי תסביר לבעלי שיפסיק להיות
ושלא צריך לחשוש מלספר לאנשים על "המחלה" שלו. יהיה הרבה יותר קל לשנינו.... ו... ברוך הבא....

qt1

New member
אמא לחמוד יש לי רעיון../images/Emo62.gif

מה דעתך שנכתוב שרשור ברוך הבא ל'בעל של אמא לחמוד' ותראי לו את זה? את חושבת שהוא יאהב את זה , אולי יכעס? אם את מעוניינת אז בכייף , זו תהיה הפתעה בשבילו ואולי , מי יודע הוא יהנה לכתוב כאן. מה דעתך? בכל מקרה, רצונך כמובן כבודך

../images/Emo51.gif חמודה....../images/Emo24.gif

אבל מכיוון שאני לא יודעת מתי הוא נכנס (אם בכלל, יכוללהיות שזה היה חד"פ) בקיצור - אני מנסה לשכנע אותו לפחות שם משתמש משלו ולכתוב פה, כשזה יקרה (אם בכלל...) הוא בטוח ישמח לקבל את השרשורים... ובנתיים... כדי לא לבאס אותך... את יכולה להעביר שרשורי סופ"ש נעים...
ושוב תודה על הרעיון הנפלא והמעודד...

qt1

New member
אני מתחילה שרשור וקוראת לכולם../images/Emo13.gif

למעלה