הסתפרנו.

וואההה !!!!! ../images/Emo99.gif

הוא ממתק - מספק לי את כל החשק למתוק שיש לי אחרי ארוח"צ... סיפרו אותו מדהים בעיני , עשית איתו חסד : אני ישר ציוויתי שיכסחו את יפתח לתספורת מארינס (אתמול , אגב , עשו לו שוב "גלאח"...אני מתה על זה , ככה רואים את הפרצוף החמוד הכי ברור שאפשר). תתחדשו , ונראה שהוא נרגע די מהר דווקא. הבכי של יפתח בתספורת הראשונה העלה את מפלס הכינרת ואת מפלס אגם טיטיקקה אז וול...
ותמרי? - מטמטמת חושים. בובה כזאת שזה לא יאומן. מה את אומרת? היא דומה ליונצ' או לא? - קשה לי להחליט...

היא לא דומה ליונצ'.

או כמו שרון היה אומר: "יונתן דומה לי ותמרי דומה לך. אבל יונתן הרבה יותר יפה מתמרי..."
בינתיים הוא שינה את דעתו וסיפור אהבה הולך ומתרקם שם (או, שוב, במילותיו של רון: "כנראה שככה זה הקשר בין אב לבת").

לא נכון! איך עשית לי את זה?

בחיי, לא פחות מדהים מהידיעה על כך שקניתם טלויזיה
מה אני אגיד לך, זה שהילד שלך שובה לב בכל מצב את הרי יודעת נכון? אבל אני אגיד בכל זאת. מתה לראות אותו כבר בשידור חי (וגם אותך).
לחתן השמחה

היונצ'ון מתוק עם או בלי הרעמה

פשוט להתמוגג ממנו. אחותו יפיפיה! המון נחת וכיף מהנסיך והנסיכה המקסימים.

sigaliot

New member
זה לא משנה, הוא מתוק בכל מצב../images/Emo88.gif

התמונה עם העניבה באמת מדהימה, ממש כמו פרופסור מפוזר אבל מתוק מתוק
אהבתי את התספורת, הוא סוּפר ממש יפה! ותמרי....אחחחח...אין מילים

גוליגל

New member
מתוק כזה!

אפשר לסמוך עליך שלא תפספסי כזה פוטו-אופורטיוניטי. תספורת יפה עשו לו. הילד משגע עם ובלי תלתלים!

הרסת אותי

איפה הילדון עם התלתלים איפה??? בתמונות מצולם ילד גדול...מקסים אבל גדול! נו טוב, אבל עכשו צריך מהר לצלם אותו שוב עם הכפתור, שגם לנו תהיה תמונה מעודכנת....

אז נכון שעכשיו כייף לחפוף לו ת'ראש?

גם אני סיפרתי את אוהד אתמול, עשינו לו קצוץ. האמת שאני רציתי לספר אותו בקווים של יונצ'י, אולם הספר אמר שצומח לו השיער בכל מיני כיוונים וזה לא יתאים
, אבל אולי פעם אחרת אלך לספר אחר, למרות שגם עכשיו הוא מתוק מאוד. אני אוהבת מראה של שיער מסודר אצל בנים. יונצ'י נראה עדיין ילדון והוא חמוד כל כך!! ותמרה!! אוחחחח איזו אפרוחה לתפארת! מה זה, עיניים כחולות או שנדמה לי? בכל מקרה הן גדולות כאלה ומקסימות. שני מתוקים יש לך בבית!

../images/Emo13.gif נורא כיף

והעיניים הכחולות של תמרה יחד עם האפון הסולד שלה גורמים לקריאות התפעלות מכל עובר ושב. רק אני יודעת שגם ליונצ' בגיל הזה עדיין היו עיניים כחולות

חמניה1

New member
קולולו ליונצ' גבר המרינס

ת'אמת אני מעדיפה אותו בלוק החדש. יותר אוהבת אותם קצוצים. ותודה שככה הגנבת לנו תמר אחת או שתיים.

הידד למסתפרים

והידד ומצטלמות ובינתיים סוכריה - את מוכיחה שהטענה שילד שני מצטלם פחות שגויה בעליל !!!

../images/Emo49.gifלתספורת הראשונה../images/Emo66.gif

איזה יופי של ילד גדול ומקסים
ממש מתאימה לו התספורת החדשה
איך זה מוזר שפתאום גוזרים לבייבי שלך את התלתלים, פתאום מתגלה ילד במלוא הדרו
יקח לך קצת זמן להסתגל לתספורת החדשה (לי היה הלם מוחלט) ואח"כ זה יראה טבעי כל כך. ותמרה, אוייש תמרה, מדהימה
כמה אהבה יש בלב שלנו לשני הילדים, עד שהשני לא בא, חושבים שאין מקום ופתאום הלב מתרחב ויש לו מקום להכיל כל כך הרבה
מיכל, נכון שזה שונה מאוד בין ילד ראשון לשני ובמיוחד בת
נשיקות למהממים בילדים

נועה 36

New member
../images/Emo49.gifלתספורת הראשונה!

הוא מתוק ומקסים גם לפני וגם אחרי...

anguly

New member
יונתן מתוק מתוק

גם בתלתלים וגם בקצר ורואים כמה שהוא אוהב את תמרי שני האפרוחים שלך פשוט מקסימים

למעלה