הסתפרנו.

צילמתי וצילמתי

וכשהגענו לרגע הקשה - של החיתוך העדין סביב האזניים - הראתי לו את התמונות במצלמה והוא ישב מרותק ולא זז (כ"כ פחדת שיחתכו לו אוזן...).

באאבו

New member
כשסיפרתי את הילד שלי לא הצלחתי

אפילו לצלם מרוב ההיסטריה שהיתה שם - הוא השתולל כאילו באמת חותכים לו אוזן. הספר,כמובן, לא התרגש ואמר לו שהוא דג קטן ושהוא אכל כרישים גדולים ממנו בבוקר. (מה שהרגיע אותי יותר מאשר את באאבולי). איך הספרים יכולים לעבוד ככה כשהראש המתולתל צורח ובוכה להם, ועוד לעשות עבודה טובה?? אגב, איפה המספרה הזו? שלנו בפ"ת וצריך לקבוע תור שבוע מראש. אם העזת לבקש תור מוקדם יותר או לבקש להדחף בין תור לתור, אכלת אותה. אני כל הזמן אומרת שהוא ממש מזכיר לי את הנאצי סופ של סיינפלד.

מי סיפר אתכם ? סאן ??? ../images/Emo61.gif

סיפרו אותו מקסים ואני כמובן בעד !!! זה נותן לו מראה בוגר יותר. התמונה עם תמרה מקסימה. והיה לך מזל ממש שזה היה מהיום להיום כי בדרך כלל אי אפשר לנשום שם.

אנה מ

New member
סוכריה מתוקה שלי, אני גדולה כמו בית

שבועיים של מבחנים לכיתות, ומבטיחה, מבטיחה להגיע. בינתיים הספקתי לראות את הבימבו שלי באולטרה סאונד תלת מימדי ואני מאוהבת.

../images/Emo26.gif ואם כבר ציורי ילדים

הילד שלי מנסה לכתוב. הוא מצייר קוים קטנים קטנים ואומר בקול "יו-נ-תן" (כאילו הוא כותב את שמו). זה נראה כך:

מרב.

New member
ואת שברת אותי...

לא אמרת לי שאתם הולכים להסתפר כדי שלא אמנע ממך בגופי לעשות זאת, נכון? אז תשמעי, התמונות עם הרעמה הורסות, ואת יודעת, אני מעדיפה אותם עם שיער ארוך ובתולי (
), אבל חייבת לציין שיפה הוא נשאר גם אחרי (ופתאום נראה גדול יותר, ואני לא יודעת אם לשים כאן פרצוף שמח או עצוב, כמה גדול הילד שלך!). התמונה עם תמרה הורסת. פשוט כך. ויקירתי, נסיכת התמריות בעולם, יפהפיה מדהימה. איך זה קרה..? תראי כמה היא דומה לך
היא פשוט מדהימה, הילדה הזו (טפו, טפו, טפו. מכוערת!) מתגעגעת אליכם באלפים.

neta2

New member
אויש../images/Emo24.gif בונבון

הוא נשאר יפה וחמוד. מתה לראותכם

למעלה