הסתפרנו.

הסתפרנו.

רעמת התלתלים של יונתן הכניעה אותי סוף סוף, אז אזרנו אומץ ושמנו פעמינו למספרה. זאת התמונה ששברה אותי:

במספרה בכינו.

יונתן ממש לא אוהב שאנשים שהוא לא מכיר נוגעים בו (ואני מעודדת את זה, כמובן), וכאן זה התגלה כחיסרון.

לאט לאט נרגענו

טוב, נו, לא פלא - כשיושבים במכונית הצהובה, מצד אחד המחשב עם הקומפי, מצד שני הטלויזיה על ערוץ לולי, בכל יד חיה אחרת מפלסטיק...

וככה הוא באמת

אחרי כמה חפיפות. בהתחלה היה לי מוזר - הייתי באה לגן ומחפשת את רעמת התלתלים ופתאום היה קופץ עלי ילד אחר...
עכשיו התרגלנו ואנחנו די שמחים בשינוי.

עמית@

New member
איזה ילד מודע לעצמו...

התמונה עם העניבה... משהו (חתן או לא חתן?) מזל טוב לשינוי התדמית

הוא מתוקקקקקקקקקקקק !

מקסים שחבל על הזמן (רק לא הבנתי למה התמונה עם התלתלים שברה אותך - זו תמונה משגעת)

בן אדם קטן וברור כל כך.

היא נראית כאילו היא יודעת בדיוק מה היא רוצה לומר - יפה שכזו. והיונץ' - מה אומר ומה אגיד, עם רעמה ובלעדיה, אני
בילד הזה

ככה חולפת רעמת עולם?

שככה יהיה לי טוב... איזו הפתעה!
לא מצליחה להחניק את הקוועץ' של ההתקמצנות הדודתית על התלתלים המקסימים שלו, למרות שכמו שאייל אומר (וצודק, כמובן
) - מי שיפה תמיד יפה! מתה לראות אותו בגירסתו החדשה, ומתה לשמוע בפרוטרוט את החוויות (איפה המקום המדוגם הזה?). הרבה

באאבו

New member
אין, אין עליו!!

הוא היה יפה לפני, ועכשיו הוא חתיך שבעתיים!! איזה יופי של תמונות למזכרת. התמונה שהוא מבסוט מהתספורת מ-ד-ל-י-ק-ה!! אם זה היה קומיקס היו מחברים לו בועה שאומרת: "היי - זה דווקא סבבה שמדגדגים את השערות" עכשיו כשאני חושבת על זה, צילמת את התמונות אחת אחרי השניה ממש כמו הכנה לסרט - אפשר לצרף בלון לכל תמונה. אני שמרתי קצוות שיער של באאבולי בתוך ניילון אטום למזכרת - מפתיע היום לראות את זה ולהזכר כמה "בתוליים" היו התלתלים שלו פעם. אגב, תמרה כבר תזכה לקוקיות בגיל הזה!
תתחדשו על התספורת!

למעלה