הסתיימה ה-Rota del Sol

inspired rider

New member
הסתיימה ה-Rota del Sol

2-2 לא יאומן...
בשלב ה-5 ואחרון שורף בספרינט המסכם טום בונן את אלסאנדרו פטאקי ומעמיד את המפגשים בינהם השנה על 2-2!!!! רק ברקים ורעמים צפויים השנה
כמובן Grandissimo onore al vincitore אדולפו גארסיה קווסאדה מ אוניבט.קום שצוברת נק' זכות.

arieleco

New member
לא אדולפו שסיים שלישי

אלא קרלוס האח הוא המנצח. לא ברור לי מדוע קרלוס לא מנסה להשתלב בקבוצת פרוטור. בשנה שעברה הוא הרשים מאוד. לא ראיתי הרבה רוכבים ששומרים על יציבות מראשית העונה ועד לסופה. בשנה שעברה הוא כיכב בוואלטות הקטנות של ראשית השנה, הצטיין בוואלטה כשסיים גבוה, וניצח שלב הררי. היתה מחשבה לשלבו בקבוצה של סימוני, שהייתה בנויה על פאסה בורטולו ז"ל, אבל כשהרעיון נפל הוא הגיע ל-unibet

יום מצויין לקופידיס

2 ניצחונות ביום (זה כמעט כל מה שהם השיגו בשנה שעברה...). ארנו קויוט מנצח את הקלאסיק הריבו ולאונרדו ברטנולי מנצח את הטור דו הוט ואר (Tour du Haut Var).

ובפורטוגל הסתיים מירוץ וולטה אלגארב

במירוץ שהתקיים באזור הדרומי של פורטוגל השתתפו שמות כמו תומאס ציגלר (שניצח קטע בטור וסיים חמישי במירוץ שהסתיים היום), דוידה רבלין (מקום שישי), רוביירה מקבוצת דיסקוברי (מקום עשירי) וקים קירכן (מקום 11). המנצח המפתיע הוא רוכב פורטוגזי בן 23 אשר רוכב בקבוצה המקומית מייה מילנאזה ועונה לשם: ז'ואאו קברירה. הוא ניצח בדרוג הכללי בזכות נצחונו בקטע האחרון בו הצליח להקדים רוכבים כמו רבלין וקירכן ביותר מ-20 שניות.

ושאלה העולה מן התוצאות לגבי ון פטגם

בעוד שבוע, בשבת ה-25 בפברואר, תחל העונה האמיתית (לפחות על פי תפיסתי), עם המירוץ הראשון אשר נחשב כחצי קלאסי - אומלופ הט פולק. המירוץ, אשר נערך על ידי העיתון המתחרה לזה שעורך את הרונדה ון פלאנדרן, עובר בחלק גדול מהדרכים ומעברי הפאבה שבהם יעבור בעוד חודש וחצי הרונדה. נראה שדוויטמון לוטו החליטו לשלוח קבוצה די חזקה למירוץ בפורטוגל כהכנה להט פולק ושלחו קבוצה שכללה את פטר ון פטגם ועוד כמה רוכבים מנוסים. ואמנם, עד לקטע האחרון הוביל את המירוץ רוכב צעיר מהקבוצה, חרט סטגמנס. אבל בקטע האחרון קרו שני דברים. ון פטגם לא רשום כמי שסיים את המירוץ (את ארבעת הקטעים הראשונים הוא סיים בזמן של הראשונים) והקבוצה המנוסה לא הצליחה לשמור על יתרון 8 השניות של סטגמנס ונכנעה לבריחה. בתור חוזה שחורות, אני חושש שאולי קרה משהו לון פטגם והקבוצה נשארה ללוות אותו במקום לרדוף אחרי הבריחה. אני מקווה שאתבדה ונראה אותו בקרוב בקלאסיקות של הצפון.

Mont Ventoux

New member
שלום ל-PVP

אמנם לא מעט רוכבים התרסקו במהלך המירוץ באלגארב, אבל לפי הדיווח הפורטוגזי שקראתי על הקטע האחרון (ב- http://www.biciclopedia.com/database/index.php - משום מה cyclolusitano לא עולה עכשיו), נעשה די גשום וקר באיזה שלב. להבדיל מהקטעים הקודמים, הקטע האחרון הוא גם המכריע מבחינת עליות (ולכן גם דירוג כללי). לא מפתיע אם כן, שלמעלה משליש מהרוכבים פרש במהלך המירוץ אתמול - כך ש-PVP לא היה חריג. בנתיים, בעקבות השגיו הטובים, סטייכמנס מבקש להיות אף הוא רוכב מוגן בצד ואן פטכם במירוץ הפתיחה הבלגי - אומלופ הט פולק. מהצצה בסייקלינג.טיוי הם אמורים לשדר גם את אומלופ הט פולק וגם את KBK בשידור חי. אז כדי לשמור את רוחך הפסימית
אציין שזה בטח יחול רק על צפ' אמריקה או משהו, ואת השרתים מהצד הזה של הפלטנה שוב יחסמו
.

PVP מתחיל את העונה עם נאחס

בחרתי אותו לקבוצה שלי במשחק הפנטזיה, זו בחירה מהלב ופחות מהשכל. אני באמת מקווה לראות את הרוכב המדהים הזה, מצליח לנצח לפחות עוד פעם אחת ברונדה או ברובא לפני הפרישה.

את עונת 2003 הוא התחיל בצורה

מדהימה...דאבל בקלאסיקות הצפון והובלה של סבב גביע העולם. מהרגע שהתחלתי לבחור אותו לקבוצה שלי במשחק הפנטזיה, הוא התחיל לפקשש.

טעות כפולה שלי

תומאס ציגלר לא ניצח שום קטע בטור. חברו לקבוצת גרולשטיינר, היינריך האוזר, ניצח קטע בוואלטה.

Mont Ventoux

New member
המרוץ הספרדי הבא: הוואלטה של ולנסיה

הוואלטה של ולנסיה מתחילה מחר. שם בין היתר למפרה תפגוש את מילראם, או בנאטי את פטא. אז, בועז, ספיישל בשבילך, בנאטי מעלה את האתר החדש שלו: http://www.danielebennati.it/ (או .קום בסוף) רשימת משתתפים

לפי לוח התחרויות שלו

בנאטי לא יהיה בג'ירו השנה, אין מקום לספרינטר ברכבת של "הנסיך". גם בוואלטה הוא לא יהיה, הטור דה פראנס יהיה הגרנד טור היחידי שלו השנה. זה דו קרב די מעניין, פטאקי ובנאטי. בנאטי יליד 1980, עונה חמישית כמקצוען-9 ניצחונות בקריירה. מספר לא מרשים לעומת העונות האחרונות של פטאקי. אבל אם משווים את השנים הראשונות שלהם. ב-4 השנים הראשונות שלו, פטאקי ניצח רק מרוץ אחד. רק בעונה החמישית שלו אחרי שהוא עבר לפאסה, הוא התחיל לנצח באופן קבוע, כלומר בנאטי התחיל את הקריירה בצורה קצת יותר מבטיחה מפטאקי. ואם כבר משווים ספרינטרים איטלקיים גדולים, איך אפשר לוותר על צ'יפו. ב-4 העונות הראשונות שלו, צ'יפו ניצח 49 מרוצים!!

למעלה