הסתיים גשקו 24 שעות

הסתיים גשקו 24 שעות

בשעה טובה הסתיים ובהצלחה גשקו 24 שעות של ארגון I.K A בקיבוץ בארי. הגשקו המסורתי שהחל אתמול בשעה 1500 הסתיים כמתוכנן היום בשעה 1500,בגשקו השתתפו כמאה ויותר מחניכי הארגון בניהם צעירים בני 12 ומבוגרים בני 53 שנים. את הגשקו ניהל שיהאן גליסקו,שהעביר יחד עם סנסיי חיים כהן חומר חדשני ומעניין ביותר בשוטוקאן קראטה וכן בקפאפ . כמו כן נהנו החניכים ממאמנים אורחים ליאיידו וג'ו כמו סנסיי יורם וסנסיי יוסי שהופתעו מכמות המשתתפים ומרצינות החניכים ללמוד. תודה רבה למאמנים האורחים וכן לסנסיי חיים כהן וכמובן לשיהאן גליסקו שמפתיע אותנו שנה אחרי שנה . |הדגש תודה רבה להתראות בשנה הבאה

נח גרוס

New member
קפאפ

שלום נירוש המקורי, האם תוכל להרחיב במעט בנוגע לקפאפ? מה בדיוק למדתם בנושא? תודה, נח גרוס.

קפאפ

אימוני הקפאפ היו ע"פי סגנונו היחודי של אביו של שיהאן גליסקו. בעיקר עסקנו בהגנה עצמית הכי פשוטה,תכליתית וללא סיבוכים מיותרים כך שהיא תתאים לכל משתתף חדש או ותיק בעל נסיון. כמו כן שילבנו עבודת מקל (מקל סבא) כנגד סוגי נשק שונים וכן כנגד תוקף בידיים חשופות.בסך בכל היה מאד מעניין פשוט וקל ללמידה וקל לזכור.

alexko

New member
מקדימים אותי

אכן היה גשקו מופלא תמונות בדרך

אפשר לספר לעם מי מכולם אתה?

וגם להקפיץ, אם כבר אני בסביבה...?

נח גרוס

New member
קפאפ

נחמד לראות תמונות אבל עדיין לא הבנתי מה היה קפאפ באימון אולי נירוש או כל אדם אחר שהשתתף יוכל להבהיר. מעניין אותי באופן ספציפי מה נלמד בנושא זה. תודה, נח.

נח גרוס

New member
סליחה, סליחה ועוד פעם סליחה!

כנראה עייפות, פשוט לא ראיתי את התגובה של נירוש, אתכם הסליחה, ותודה על ההסבר. נח.

alexko

New member
סנסיי יורם וסנסיי יוסי

מדגימים עבודה מדהימה בג'ו

למעלה