הסתייגות על ההצבעה

מאטיל

New member
הסתייגות על ההצבעה

חברים יקרים ! כל החקיינים שהשתתפו בתכנית יודעים הייטב אייך זה עובד, חבר השופטים והקהל הם אלו שמכריעים את הכף. לראיה, מייק בראנט- איציק בן ארי זוכרים ? גם אליו הגיעו 15 מצביעים בלבד כמו לשאר חבריו לתכנית,(אני הייתי בתכנית והייתי אחת מ-15 איש שהגיעו לעודד אותו ואני מודיעה לכם שברגע ההצבעה כל הקהל עמד על רגליו והריע לאיציק בן ארי על הביצוע של השיר ואת 1410 הנקודות שלו הוא קיבל מהקהל ולא מההפקה כפי שציינתם,אז להרגע כולם ולא להשמיץ את מי שלא אשם. הכל תלוי בזמר עצמו, בשיר שהוא שר ובאופן הביצוע.

אמממ...

ואני הייתי איתו באותה תוכנית, במקום אחריו ולא חושב שאת צודקת. במקרה הספציפי הזה של איציק בן ארי לא היה שום סיכוי לאף מתמודד איתי בתוכנית לנצח וזה לא קשור לקהל!!!. זה הרי ידוע שמישהו שמגיע ושר שיר בשפה אחרת, והוא זמר במקצועו, והוא לבש - הכל היה כמעין גימיק ואין מה לעשות זה עשה את זה ואנשים נסחפו. ואני לא מדבר מתוך לעג אני אוהב את איציק בן ארי ואני מכיר אותו הרבה זמן עוד מאילת שהיה מופיע לפני במלון בעוד שאני הייתי בצוות בידור. אני דווקא פירגנתי לאיציק כל הדרך ועדיין ואמרתי לו עוד מההתחלה (את יכולה לשאול אותו) שהוא ינצח ושהוא עושה את זה מצוין אבלללללללללללללללללללללללללללללללללל אפילו השופטים אמרו שזה לא פייר מה שנעשה פה - מביאים 4 צעירים תמימים אל מול מקצוען זה קצת לא לעניין. שוב אני מפרגן לאיציק אבל לא להפקה בעניין הזה. ואגב ההרגשה שלי שזכיתי במקום השני הייתה כל כך עצומה ונהדרת ואני שמח שהגעתי לאן שהגעתי כי ידעתי מי כבר יהיה במקום הראשון. אפילו כשדידי הכריז הוא אמר "מי זה יכול להיות" וחזר על זה פעמיים. כל הנתונים שאמרתי לא יכלו שלא להוביל על מנצח אחד. במקרה הזה אולי יצא שהקהל עמד על רגליו אבל בשאר התוכניות זה לא קרה.

TINKERBELL 15

New member
תשמעי,

אני אומרת לך מכל הלב - אם זה באמת כל כך מפריע לך, אז אינך חייבת לצפות!

תני לי הסבר קטן....

תסבירו לי רק דבר אחד.... איך בן ארי הגיע ל-1410 נקודות שלשופטים יש 400 נקודות לתת, ועוד 200 או 300 נקודות מהקהל(מקסימום ניקוד צריך להיות 700 בערך לא?) וחוץ מזה היה גם קהל של כל שאר המתמודדים שמן הסתם הצביע למתמודד שלו...!!! אז מאיפה לעזאזל הגיע הניקוד??? מאיפה??? תסבירו לי בבקשה...!!!

היי עופר../images/Emo13.gif

אני הבנתי שכל קול שווה עשר נקודות... את החישוב לא עשיתי {העם נקעה רגלו}

למה להיות קטנוני../images/Emo35.gif

היי עיברי.... מה שלומך? אתה צריך לשמוח בחלקך... ככה זה טלויזיה : {דברים שרואים משם לא רואים מכאן} מאת :לירון לוונאז

לא אמרתי שאני לא שמח בחלקי אפילו

כתבתי שאני שמח מאוד, כזכיתי מקום שני הרגשתי מקום ראשון (כי כמו שאמרתי ידעתי מי יהיה במקום הראשון) ואמרתי גם שאני מפרגן מאוד. אבל לגבי הנושא הזה - זה לא פייר.

למעלה