הסתיו פורש כנפיו.....

שמים1

New member
הסתיו פורש כנפיו.....

בשקט בשקט למרות הימים החמים עדיין הוא כבר באוויר הסתיו.. פורש כנפיו עם ניחוחות של קרירות לקראת ערב.. העלים שמשנים צבעם.. הוא כבר כאן.. הסתיו זה הסתיו שמביא איתו תחושה של קרירות עננים קלים מטיילים בליבי זה הסתיו שגורם לי לרצות להרגיש חבוקה בזרועותיך לראות את האש שבעיניך בוערת במיוחד עבורי זה הסתיו שעוטף את הכל בעגמומיות ציורית ורק ליבי משווע שתפרח למעני בפריחת אביב. תצטרפו לשרשור הסתיו בשיר , סיפור , תמונה ....

טאKילה

New member
רֶגַע נוֹשֵׁר

עוֹד רֶגַע נוֹשֵׁר כְּעָלֶה עַל אַדְמַת שְׁתִיקָתְךָ וּרְחוֹקִים שַרְעַפְי נוֹשְׁפִים בְּמַעֲלָה שְבִילֶיךָ. , עָנָנֵי סְתָו מְשְׁתַּהִים בְּדֹק שָׁמַיִם מְהַסֵּסִים להַרְעִיף טִיפּוֹת גֶּשֶׁם הַמוֹלִיכוּת נֵזֶר אַהֲבָתִי אֵלֶיךָ.

צילוש43

New member
משב רענן....

בחום הלוהט אנו נסתתר בתוך משב של רוח קרירה הנושבת לה מסיום עונה. עלים עלים על האדמה רובצים ונערמים כמשב של שמיכה. ומעלינו ענפים ערומים במלאי של תקווה לימים ירוקים ומלאים.

שמים1

New member
גוון זוהב של געגוע

מבט נסתר מתוך חשכת הליל סהר צובע בלבן את הד קולי. משרטטת לך ברוח שבילים של הרהורים תקווה יוקדת מבעד לעננים רכים. בוהק של טורקיז מעיר יום חדש, לגוון זוהב של געגוע לנגיעה רכה בליבי.

שמים1

New member
עלה שלכת הזהיב

עלה שלכת הזהיב בזוהר אחרון והיית לתקוות לתפילה , לחלום. בשחר רוטט תיגע במילות שירי תזעק בחיות את אש געגועיי. עוד יגיע קיץ במרחבים תכולים, עטרת ראשך זוהר מלאכים.

טאKילה

New member
יַינוֹת הַסְּתָו

כַּאֲשֶׁר הַלַּיְלָה הֶאֱפִיל עַל הֵרְאוּת חֲלוֹמִי נִרְקַם בַּלָּאט מִכָּל חֲלָקֶיךָ בְּמֶרְחָב שְׁתִיקָה נוֹשֶׁמֶת. מֶרְכָּבוֹת סוּסַי פְּעִימָה פְּרָאִית הִלְהִיטוּ בְּלִבִּי רֶגֶשׁ כְּקֶסֶם בְּעִירָת יַינוֹת הַסְּתָו. קוֹלְךָ הִדְהֵד מֵרָחוֹק לִטֵּף פָּנַי בְּאֶצְבַּעוֹת שֶׁל גֶּשֶׁם אַךְ יָד הַזְמַן קָטַף פֶּרַח אַהֲבָתִי.

שמים1

New member
בשולי מפרץ רועד

ימים אחרונים של קיץ בשולי מפרץ רועד זכרונות ארוזים לוטי אבק וחשק אדוות סתיו מלטפת עורי בדממה. לוחש את שמי על אם הדרך המיית הרוח רוחצת שמך משפתותי.

tvrui10

New member
כשתסיימו את ערב שירי המשוררים

תודיעו לי ! לא די שאת נוסעת להולנד,שם כידוע הגראס והחשיש ,חוקי לחלוטין ! לא די שאת משאירה אותנו כאן לבד להתעללויות של טאקי. לא די שסיכום כנראה לא יהיה השבוע (אלא אם אני אחליק על הראש) לא די בכל זה, את פותחת לנו שירשור של שירה !!!!!! מה? אין כבר בושה לאנשים !! טוב,תסעי לשלום ,וכשתחזרי ,תארגני מפגש אצלך בבית,עם "החומר" שתביאי מהולנד נסיעה טובה. נ.ב. אפשר לכתוב גם מהולנד את הסיכום השבועי

שמים1

New member
אהרווווןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן

אם לא היית קיים היה צריך להמציא אותך
חחחחחחחח

אני נוסעת להודו

שם החומר משובח שבעתיים אפשר לשתות אותו בספיישל לאסי גם טעים גם יעיל אפשר לקבל אותו במספר טעמים דובדבן וגם תפוז אפרסק או בטעם תות... אני נוסעת להודו לפונה לעשות מדיטציה להיות בשנטי כל יום כוס של ספיישל לאסי ליאור

צילוש43

New member
מי שאוכל לבד......../images/Emo3.gif

טרווי.... תביא גם לי בבקשה
אחד לי ואחד לשמיים
נסיעה טובה

שמים1

New member
חכי צילוש ../images/Emo3.gif

מה את קופצת? שמע סביח הבחור ונעללםםםםםםםםםם
חחחחחחח. תודה לך

שמים1

New member
../images/Emo12.gif

באמת למה? נעלם הבחור במלעון .. צורח ובורח
חחח

לפתח תקוה? ../images/Emo12.gif

תעבור לקפה שאני חייבת לך
אני לא רחוקה משם אה, ותביא גם לי סביח

tvrui10

New member
סביח ?! ,אני? ,למה מה קרה? עוגה עם

7,000 קלוריות כבר לא טוב? באתי עם העוגה,דפקתי בדלת,שאלתי כאן גרה חיה בג'ונגל ? ענתה לי..ועוד איך חיה ! תביא פה העוגה ,אני כבר אהיה לך חיה רעה..לא רק ג'ונגל ,הר געש תראה אצלי ! חשבתי זו את,אבל גם השכנה קפצה,אז אני כבר לא בטוח....

אהרון אתה לא יודע אבל..

אליי לא באים עם עוגה, רק מודיעים שבאים, העוגה כבר תחכה לך
כמה קלוריות שתרצה!! והג'ונגל פה.. אוהו... אבל לא בגללי, יש פה 4 קופיפים שאחראים על הג'ונגל

למעלה