הסתיו הגיע

ofrikit

New member
אממ...

גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני גמני

ofrikit

New member
אבל החיסרון היחיד...

no more yam
זה מאוד יחסר לי... אפילו מאוד מאוד מאוד מאוד מאוד למזלי אני אוהבת את החורף..:) אבל עדיין,ישמצב שאני אמשיך ללכת... אם ימשיכו לבוא איתי אנשים:)

M o o n G i r l

New member
../images/Emo45.gif

ברור שבחורף אין חסרונות..זו העונה הכי מושלמת שיש בעולם! הכל קר ואפורררררר והגשם הקפוא מרטיב את השיער ואת הספרים ואז "במקרה" השיעורים נרטבים לי ו..אה ויש את השלוליות
יווווווווו איי קאנט וויט
חורף בואאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

daniHell564

New member
ומה עם האבטיח?!../images/Emo10.gif

אני לא יודעת מה איתכם אבל לי הוא ממש יחסר...

RaabHim

New member
לא ננטוש את השוקו עם השפיץ!!!

לעולם. (מקסימום שמים מתחת למעיל או.. אממ בתוף המכנסיים ואז הוא יהיה חם

daniHell564

New member
ומה עם האייס קפה ../images/Emo10.gif ../images/Emo35.gif

הוא יימס במכנסיים...
אני כל כך יתגעגע לקיץ!

daniHell564

New member
אווץ'../images/Emo70.gif

אני כבר מרגישה איך אני לוקחת שלוק ו.. מקבלת כוויאה בלשון!..

למעלה