הסתדרות המורים - עדכון

הסתדרות המורים - עדכון

חזרתי מהטיול וקראתי בעיון את השרשור שהתפתח בעקבות הודעתי. ופינזו היקר קיבלתי את המסר שלך ואני אתקשר אליך ביום ראשון. כמו כן אני חוזר עכשיו מפגישה עם בני כפיר שנסבה בעיקר על עניין מוסר התשלומים של גוף נבזה זה (ומי שחושב שמבני נחסה עוגמת הנפש הנ"ל אז הוא טועה!) אנחנו מנסים לגבש מהלך בנסיון לפתור את הבעיה, ואולם מהלך כזה יהיה יעיל רק אם תעמוד מאחוריו קבוצה של "נפגע הסתדרות המורים" ולא אדם אחד בודד או שניים. ולכן, אשמח אם מורי דרך המצויים בפורום זה, אשר עבדו עם הסתדרות המורים ועדיין לא קיבלו את שכרם, יפנו אלי כאן במסר אישי עם פרוט מלא של שמם וטלפון להתקשרות כמו גם גובה החוב ופרטים לגבי ההדרכה שבגינה לא הועבר תשלום (תאריך, הסניף, ושם הטיול). כמו כן אם ידוע לכם על מורי דרך נוספים אשר ממתינים לשכרם נודה לכם אם תציינו את שמם גם כן בצירוף טלפון להתקשרות. אנחנו מתכוונים ברצינות לנסות ולטפל בתופעה זו מן השורש ואולם אנו זקוקים לכל תמיכה שאפשר כמו גם למידה רבה של לויאליות והוגנות מצד חברנו למקצוע במידה והעניין יגרר למאבק מקצועי!!! תודה על תשומת הלב מוטי

מסתבר שזה שיטתי אצלהם

לפני הטיול לאילת, הזהיר אותי חבר מורה דרך, שהם משלמים "שוטף + 360". את התשלום של אילת קיבלנו מהר יחסית (נדמה לי כעבור חודשיים), ואני בטוח שזאת לאחר השתדלויותיו וריצותיו הרבות של בני כפיר ועל כך מגיע לו יישר כח!

ס י י ר

New member
למה אני לא מופתע?

מהיכרות אישית עם מר ניסקה מהסתדרות המורים, אין לי ספק כי לא בו האשם. אולי האשם הוא באחר ואולי לא. מה שאני יודע, זה שביזוי מורי הדרך העובדים עבור פרוייקט זה, אינו חדש. נושא זה מוכר משנים ולא, אין לי כוונה להפנות אצבע מאשימה כלפי אף אחד, למרות שכמוני ישנם נוספים שיודעים למי האצבע אמורה להיות מופנית. ס.

יענקיק

New member
תשלום לאחר שלושה חודשים.

מוטי ידידי ראשית לך בהצלחה במאבק שלך ,לקבלת שכר ההדרכה עבור עבודה בכנס באילת. עבודה מוצלחת שלך ובני כפיר ידידי.אני היתי בסרט הזה כשלושה חודשים בהמתנה מתוך כבוד לבני כפיר,שזימן אותי להדרכה הזו ב-22 בנובמבר 2004 . רק לאחר שיחה עם הגברת בטי,נציגת החברה הכלכלית של הסתדרות המורים.הצק נשלח לבתי וכל פעם בתאריך אחר.וגם הימים עברו .בהמלצת בני התיצבתי במשרדי החברה הכלכלית של הסתדרות המורים בבית"אל-על"רחוב בן יהודה קומה 8 .חתמתי להם שהציק לא הגיע לביתי,והיה והוא יגיע עם יגיע החזיר אותו בחזרה לחברה הכלכלית.במקום קבלתי ציק חדש עם חתימה אחת של מורשה חתימה שיושב במקום.בררתי על הגברת בטי,נמםר לי שהיא בישיבה באזור תל אביב נסעתי מייד לשם ביקשתי סליחה לרגע היא חתמה על הציק באותו יום הכנסתי אותו לחשבוני. לכן אני ממליץ לכל המדריכים שעד היום לא קבלו שכר עבור ההדרכה באילת, לפעול בשיטה שלי ,ורק אם לא יצליחו ללכת לבית דין לעבודה.וזה לוקח זמן רב. בהצלחה יענקיק

אני לא מבין: איך זה עובד?

כמה שאני מבין, להסתדרות המורים אין בכלל עסק עם הדברים האלה. מבחינתם, הם מעבירים את הכסף לבטי מחיפה והיא צריכה לשלם למדריכים כך שהטענות צריכות להיות כלפיה ולא כלפי הסתדרות המורים. דרך אגב, עד כמה שאני יודע, יש לבטי מחיפה היסטוריה עגומה בנושאים האלה. חוץ מזה, ממתי עובדים כך שאחד משבץ לעבודה, ולפעמים אפילו קובע שכר דיפרנציאלי לכל מדריך, ואחר משלם? בכל מקרה, תודה שהסיפור פורסם בפורום. מורים גימלאים מאשדוד רוצים שאני יארגן להם טיול ושהמימון יגיע דרך בטי מחיפה. למדתי להזהר.

אנסה להסביר לך

הסתדרות המורים החליטה כמהלך אסטרטגי להקים מנהל כלכלי שיעסוק בכל פעילויות הרווחה של המורים והגמלאים הכוללים נופשים טיולים הצגות ועוד.... המנהל הכלכלי הינו גוף שהוקם למטרות רווח אבל מתנהג כאילו הוא לא ולכן המנהל הכלכלי החליט שהוא עובד רק עם מורי דרך המחזקים בחשבוניות מס ע"מ שלא יוצרו יחסי עובד מעביד בטי דהן הינה קבלן של המנהל הכלכלי שדרכה הם מבצעים את ההתקשרויות עם בתי מלון, אתרים, וכדו.. מורי דרך מועסקים ישירות דרך המנהל הכלכלי ומהמנהל הם אמורים לקבל שכרם באירוע של גמלאי המורים ע"מ שמורי דרך ללא חשבוניות יכלו לעבוד דאג בני כפיר שאופן חריג שיועסקו מורי דרך ללא חשבוניות תוך הבטחה של המנהל כי מול הצהרה של מורי הדרך הם ישלמו גם ללא חשבוניות לאחר האירוע חזר המנהל הכלכלי מהבטחתו ובטי דהן (בטי טורס) לקחה על עצמה לשלם למורי דרך ללא החשבוניות כך שהטענות והתביעה עם תהיה צריכה להיות מול המנהל הכלכלי של הסתדרות המורים למעט מקרה אחד שמוכר לי (שפירא) לא ידוע לי שיש כאלו שטרם קבלו את שכרם מאירוע זה מעבר לכך אני מצטרף לתביעה כי חייבים לי מחנוכה יומיים ובשלב זה אני מציע למורי דרך לנסות לא להשתתף האירועי הסתדרות המורים עד שנושא זה יוסדר באופן ברור וחד משמעי

1בתאדם

New member
איך בטי טורס עדין על הסוס...

בטי טורס לשעבר דיזנהויז, עמיאל ענבר ועוד... שנים על שנים ספק ראשי / עיקרי ואולי בלעדי ?!!! של הסתדרות המורים בנושא נופש לגימלאים ומלונות ... ויתכן שבעוד אי אלו דברים.. איך זה שהאוטוריטה בידיה למרות חריקות חוזרות ונשנות. איך זה שאין מכרז. או שאולי יש ולא שמענו עליו. ואם יש איך זה שהיא הבלעדית שתמיד זוכה? אני שואלת שאלות? ויודעת שיש כאן אי אלו אנשים שיש להם חלק מהתשובות...

משה, תדרוש, והדגש הוא על "תדרוש"

ששכרך יגיע ישירות מהמזמינים הישירים. כמו כן תדרוש אישור הזמנה בה יסוכמו תנאי התשלום שלך! אחרת, איך אומרים החבר'ה? חבל"ז - חבל על הזמן"

למעלה