הסתגרות
דבר ראשון שני רוצה לומר זה: טוב לי להיות פה
לא הייתי פה כבר כמה זמן וזה כמו לחזור לבית, וזה כל כך נעים ואיכשהו זה כבר משנה את הדברים שרציתי לומר, שהם די פסימיים. פתאום משהו נצבע בצבע אחר
אבל לא יודעת להגדיר איזה עדיין.... אני חושבת שלאחרונה אני יותר מסתגרת בעצמי. לא רוצה בחברה. בית-עבודה,בית-עבודה.פוגשת את המשפחה שלי ואת האנשים בעבודה (שזה גם נחשב קצת חברה אבל מעט). טלפונים מעט, וזהו. ולא בא לי יותר מזה פשוט לא מתחשק לי אבל לא טוב לי אני מרגישה ריק כזה. חסר. ומצד שני כשאני מכריחה את עצמי זה גם לא עונה על הציפיות. זה נחמד ולא יותר מזה. זה לא שווה את ההשקעה שלי בלהכריח את עצמי. המקום שהכי טוב לי בו זה בחדר שלי. הוא ממגנט אותי אליו ולא רוצה לצאת ממנו. הכל מרגיש לי לא שווה בכלל. לא אמיתי. ולא רוצה שום דבר. וזה כבר תקופה ארוכה. שבחלק ממנה הכרחתי את עצמי לפגוש אנשים ואחרי שהכרחתי את עצמי כן נהניתי בסוף. ועכשו כבר לא נהנית. ובתקופה הזו גם התרחקתי מאוד מאנשים.החברים שלי הם חברים על הנייר לא אנשים שאני בקשר איתם.רק פעם ב.. ואני אפילו מתביישת שזה ככה. שאין לי חברים בעצם.אז לפעמים אני מרגישה שזה לא בסדר ויוצרת קשר עם מישהו כדי להרגיש כאילו יש לי חברים. אבל זה לא זה. וזה לא שווה הרבה מבחינתי. אז אין לי חברים שזה אשמתי,אני יודעת, כי אני מתרחקת. אבל לא יודעת מה לעשות עם זה...
דבר ראשון שני רוצה לומר זה: טוב לי להיות פה