הסתבכתי...

shai.m

New member
הסתבכתי...

קראתי את הספר הרביעי בגרסה הבריטית באנגלית,ועכשיו אני קורא בגרסה האמריקאית, ואני לא מבין מהם הבלסט אנדד סקרוטס. הבנתי שהם זחלים כאלה,שלחלק יש עוקץ בבטן וחלק יכולים למצוץ דם מהבטן,אבל לא הבנתי את כל החלק המתפוצץ...

*אריאלה*

New member
BLAST ENDE SKREWTS_

אלה יצורים שהם הכלאה של עקרב וסרטן (תקנו אותי אם אני טועה).... כל החלק האחורי שלהם (יענו התחת) מתפוצץ כשהם מתבגרים ומגיעים לגודל הסופי.. ונראה לי שכשהם מתפוצצים יוצא איזה חומר כזה שעושה כוויות.... נכון- אנשים???

shai.m

New member
נכון חלקית....

הם לא מתפוצצים שהם גדלים סופית-עובדה שהאגריד נכווה עוד בהתחלת הספר (בערך עמוד 250...)

*אריאלה*

New member
אההההההה......

טוב, טעות שלי... וד``א- נראה לי שהיום אני אקבל את הרביעי... אני חייבת לראות את אימת ה``סקרוט פוץ-תחת`` במו-עיני!!

Prongs

New member
תיקון

ראיתי הרבה מקומות שבהם אנשים לא ממש יודעים מהם ה``פוצי תחת`` אז החלטתי לבדוק שוב ושוב ושוב וגיליתי.... ``פוצי התחת`` הם יצורים שנראים כמו שרימפס חוץ מזה שמהראש ומטה יש להם קרום ירקרק שהופך לשיריון כשהם גדלים. לזכרים יש קוצים עם רעל על הגב ולנקבות יש נקבוביות כמו לתמנון על הבטן רק שהן מוצצות דרכן דם. התחת של הסקרואטים לו מתפוצץ אלה הוא ``מפריש פיצוץ`` יוצא משם פיצוץ. הם משתמשים בזה כדי לתקוף ולהתקדם מהר. הכוויות נגרמות פשוט מאוד מהחום של הפיצוץ. אם אתם זוכרים כשהילדים לוקחים אותם לטיול הם (הילדים) נגררים על הריצפה כל הזמן. זה בגלל שהסקרואטים ``מפליצים פיצוץ`` וזה מעיף אותם מהר קדימה. (תחשבו על איש שמן עומד על סקטבורד ומפליץ...) הבנתם? בקיצר יצורים ממש מגניבים במובן הרע. Prongs

למעלה