הסתבכתי

Eranh10

New member
הסתבכתי

נשוי 5 שנים, אשה מדהימה, 3 ילדים. התאהבתי בחברה לעבודה. לא יכול להפסיק לחשוב עליה. פתאום הבנתי מה אני צריך בחיים, איזה זוגיות ומה חשוב לי. היא עובדת איתי, והעניין הזה נמשך כבר לא מעט זמן. זה עוצר את החיים שלה, וגם את שלי אבל הקשר ביננו הוא יחיד במינו. מאז שאני איתה מאוד קשה לי גם להמשך לאשתי. נסינו להתנתק המון פעמים - שנינו לא הצלחנו להתרחק - אולי בגלל שאנו עובדים יחד. עכשיו, הגיע הסוף - היא לא יכולה לחכות לי יותר ואני לא יודע מתי ואם אעזוב אי פעם. מצד אחד אני מרגיש שאני מפספס את אהבת חיי, מצד שני לא רוצה לגרום את כל הצער הזה לאשתי וילדיי. לפעמים אני חושב שבזוגיות אמיתית אני והיא עלולים ליפול לאותה שגרה שגרמה לי לבגוד עכשיו. אולי בכלל אני דפוק ואשתי זה הדבר הכי טוב לי והכל קרה בגלל שנכנסנו אני ואשתי לשגרה אחרי שהילדים באו. בקיצור, אני מאוד מבולבל ותוך כדי שאני קורא את זה מרגיש תינוק מגודל.

אל תהיה חזיר -

קיבלת מתנה - רוב האנשים, מרגע שהתחתנו, מאפסנים את הריגוש והפרפרים בארון ושם זה נשאר עד יום מותם. אתה זכית לעוד סיבוב מהמתוק-המתוק הזה, עד היום הצלחת לנהל אותו ככה שאף אחד לא ייפגע אבל עכשיו זה נגמר. אני מציע לך להיפרד ממנה יפה ולסגור את הסיפור בשקט לפני שאנשים מסביבך יתחילו להיפגע.

נכון, נכון, נכון ונכון

נכון, אתה לא תעזוב את אישתך. נכון, הרומן עם המאהבת לא בהכרח יעמוד במבחן המציאות (סביר להניח שלא). נכון, אישתך היא כנראה הדבר הטוב ביותר שקרה לך (אבל את זה אתה תרגיש רק שהיא תזרוק אותך לעזאזל אחרי שתגלה את הבגידה). נכון, אתה תינוק מגודל.

אייבורי

New member
תגיד

אתה אוהב שהשותפה לעבודה ולסקס אוכלת קרואסון עם הידיים? זה נראה לך סקסי?

looking 4the

New member
באמת הסתבכת.

אבל אני ממליצה לך לקחת את הזמן. להירגע. לשבת רגע ולחשוב מה עומד מול מה ? (יש רגעים בחיים שנדרשת הקרבה, שאי אפשר להיות אגואיסט ) הרי רק לפני 5 שנים התחתנת עם אישה שכנראה אהבת...והיא כבר היום האמא לשלושת ילדכם המשותפים. בניתם בית . יש לכם פקינג 3 ילדים (איך הספקתם כל כך מהר , אתה יודע כמה מזונות משלמים ל-3 ילדים ) ופתאום התאהבת בבחורה חדשה מהעבודה. עכשיו, אני לא מבטלת חלילה את הבחורה אבל היא חדשה. וחדש זה תמיד יותר מרגש. אולי גם היא עוד 5 שנים כבר לא תרגש. בחיים אין אהבת חיים אחת. לעיתים יש יותר מכמה אהבות . קח ת'זמן. אתה לא הראשון ולא האחרון. האהבה היא דבר נפלא אבל חולף. וגם יש לה מחיר, ועם שלושה ילדים המחיר הוא כבד. התעוררת ?

קארניו

New member
איזה מזל שהיא מעמידה לך אולטימטום

והחזרה לקרקע מחייבת אותך להגיע להחלטה . הרי אתה יודעבאמת במי לבחור אז קדימה קיבלת אישור גם ממני .

שילה1

New member
אהבתי,קאריניו.

רואה?כשמגיע-קבלי ובגדול.

מבולבל, מבולבל, אבל העיקר שאתה ריאלי. אכן זוגיות פול טיים עם מי שלא תהיה תיכנס לשגרה, ואפילו, תחזיק חזק - רומן סוער שממסדים אותו לאורך זמן נכנס לשגרה. ככה זה עובד, זה הפטנט. עכשיו, פרקטיקלי ספיקינג, שגרה של פרק ב', אחרי שוך הקרבות של גירושין, היא מורכבת וקשה שבעתיים מזו של פרק א' האורגני, כי עכשיו הגברת (הרווקה? אני מסיקה מכך שהיא מאסה בלחכות לך> מקבלת רק אותך, נטו, לפאן, בלי כביסות, בישולים ושאר דברים רומנטיים של היומיום, ואילו בתום הפנטזיה במציאות היא תצטרך לאכול אותך יחד עם שלושת ילדיך השבורים מהפרידה של ההורים, שכן רוצים לא רוצים לקבל אותה או לחלוק איתה זמן שהות איתך יחד <ועוד לא דיברנו עם איזה 'מילוי' הם יגיעו כל פעם לביקורים מהבית, כשאמא הנבגדת תצטרך לשחרר את גוזליה אל זו שגנבה את בעלה
>, וזה כבר סטאף מפיל בולבולים לגמרי
. מה שעכשיו קרה לך זה בעיקר מפלט למקומות נטולי דאגות ותלות של אחרים בך, ליטופי אגו ועוד קצת דינמיקה שמאירה מקומות אחרים, רדומים, באישיותך שלא נגעת בהם עם אישתך. זה קוסם, אבל לא מחזיק מים מחוץ לפורמט של הרומן. התאווררת, נהנית, שחרר לפני שיהיו נפגעים בנפש. תלמד מזה את הלקח והוא שהזוגיות שלכם נסוגה לאחור אחרי הילדים, ואולי זה הזמן לתת פול גז בלהחזיר אותה לקדמת הבמה. שחרר את הגברת בצורה חכמה <בלי באד פילינגז, שלא תחרב לזוגתך המושלמת את החיים השלווים בטעות
, ותחזק את יסודות הבית.

כדי שלא תסתבך עוד יותר

אני מציע שתסלק מהפרופיל שלך כאן את השם שלך ... לך תדע מי קורא אותך ... ולגבי השאר - אבא שלי ז"ל כשהייתי בן 12 אמר לי - "כשהזין עומד - השכל בתחת" אני חושב שזה מסר לא רע לחיים בכלל, וגם למצב שלך בפרט.

כל קשר בהתחלה הוא יחיד במינו

כל ההתלהבות והסודיות שעוטפים קשרים אסורים מלהיבה. ומה יקרה , נניח שתחליט ללכת אחרי האהבה החדשה, גם עם השניה תהיה שגרה אחרי תקופה שתגורו יחד וביחוד אם ייוולדו ילדים. אצל כל הזוגות יש שגרה אחרי תקופה והחוכמה היא לדעת לחיות עם השגרה ולנתב את הזוגיות בעזרת התובנות. נ. ב. גם עם השניה תעשה 3 ילדים ב 5 שנים? הלו, יש מזונות אח'כ.

שילה1

New member
לך לעורך דין לברר כמה מזונות אתה אמור לשלם.

מבטיחה לך ששהרומן יפסק,ותחזור לאשתך ומיד. ובינינו-זה רומן חף מכל תלאות היום יום.הוארק רומן,וככזה-תחשוב אם בכלל יש לו זכות קיום.

sweetjane1982

New member
אוי ,כמה שאתה מסכן ואומלל...רחמים

א. אשתך כבר נפגעת כי אתה לא שוכב איתה. ב. אתה אומר בעצמך שברגע שהקולגה לא תהייה סודית יותר אז תתחיל גם שם להשתעמם ולחפש עניינים. ג. הייתי מציעה לך לנתב את הריגוש שבסכנה או במים גנובים ימתקו או מה שזה לא יהיה למקומות אחרים- תעשה ספורט אקסטרים ,צא למילואים ,תראה סרטי מתח או משהו בסגנון.

איך בכלל אפשר להשוות?

שום דבר ממה שמנית לא אינטראקטיבי ולא מלטף תדיר את האגו <שלא לדבר על דברים אחרים>

למעלה