הסתבכתי עם משפט

חייםלוי

Member
מנהל
הסתבכתי עם משפט

To credit
what xxx tells us and reject out-of-hand additional information offered by this or that other source is evidently methodologically wrong, and this is generally admitted, at all events in the case of yyy and zzz​
כל זה משפט אחד. במיוחד הסתבכתי בקטע: and this is generally admitted, at all events in the case of​

אפרילA

New member
נסיון.

לקבל את/להאמין למה ש-X אומר לנו ולדחות באופן שרירותי מידע נוסף המוצע לנו ע"י מקור זה או אחר, הוא בבירור שגוי מבחינה שיטתית, וישנה בד"כ/באופן כללי הסכמה על כך בכל המקרים בתיק Y ו-Z.

ססילי

New member
עוד אפשרות(מבוססת עלהצעתה של בוג'י)

קבלה של דברי XXX ודחיה על הסף של מידע נוסף ממקור זה או אחר היא בברור שגויה מתודולגית. על כך יש הסכמה כללית בנוגע לכל ארועי yyy ו zzz. הערות: 1. בחרתי ביחיד היא בברור שגויה מתודולוגית כי לדעתי מדובר בהתנהגות אחת - קבלה מחד ודחיה מאידך תאור כולל של ההתנהגות השגויה, ולא שתי התנהגויות האחת קבלה שהיא שגויה והאחרת דחיה שגם היא שגויה. אם נראה לך אחרת אפשר כמובן 'הן בברור שגויות מתודולוגית'. 2. נדמה לי שההסכמה הכללית היא רק לגבי ארועי yyy ו zzz, ולא שההסכמה היא כללית ובפרט לגבי yyy ו zzzz. אם אני טועה לדעתך, הייתי בוחרת ב: על כך יש הסכמה כללית ובפרט בנוגע לכל ארועי yyy ו zzz.

Boojie

New member
נסיון:

ברור כי קבלת דבריו של XXX ודחייה כלאחר יד של מידע נוסף שמקור אחר זה מציע לנו הן שגויות מתודולוגית, ודבר זה מקובל/מוסכם ככלל, ובפרט במקרה של YYY ו-ZZZ.

dickster

New member
הצעה

"מה שxxx אומר לנו, ואגב כך דוחה כלאחר יד מידע שהוצע לנו על ידי מקור זה או אחר, אינו נכון מתודולוגית, והעניין מוסכם ככלל לגבי השתלשלות האירועים במקרה של **** ו ****.

חייםלוי

Member
מנהל
תודה לכל המנסים

בסוף יצא משהו: להאמין לדבריו של xxx ודחיית מידע חיצוני נוסף שנמסר לנו על ידי מקור זה או אחר הוא ודאי מוטעה מבחינה מתודולוגית. דבר זה מוסכם ככלל ובפרט במקרה של yyy וzzz.

Boojie

New member
זה קצת מעורבב.

"להאמין" מחובר עם "דחיית" ואז "הוא"? אתה חייב לעשות שם קצת סדר בצורות ובגופים.

Eldad S

New member
כן, בהחלט: לדוגמה,

להאמין פירושו לעשות את חצי הדרך להצלחה. (לא, לא מוכרת לי אמרה כזאת
. יש? ).

לפי זה, מי שמאמין באמונה שלמה

כבר הגיע אל ההצלחה. אהבתי את הרעיון, עכשיו צריך להאמין בו. רצוי באמונה שלמה.

Boojie

New member
אבל גם במקרה כזה,

לא היה עדיף: "האמונה היא חצי הדרך להצלחה"? קצת מסורבל, כזה.

Eldad S

New member
צודקת. טוב, חיפשתי

להתחיל משפט בשם פועל, וזה מה שעלה לי בראש באותו רגע :)

Boojie

New member
"לשיר זה כמו להיות ירדן". ../images/Emo13.gif

"לגנוב זה רע". "לישון זה לחלשים". (מתאר את חיי לאחרונה בצורה די מדויקת...)

חייםלוי

Member
מנהל
תודה. אחרי שעברתי שוב ראיתי שאכן

זה מוזר קצת. אגב מה "מנטפק" בחתימה שלך?

למעלה