הסתבכנו קצת..

calya

New member
ואוו, אצלי החשבון אחרת...

חדרי ילדים מספיק 10 מ"ר לטעמי (וגם זה ענק לצורך מיטה, ארון ושולחן כתיבה. לא אוהבת את הבניה שמעודדת ילדים להסתגר בחדר שלהם ולא לצאת ממנו... מעדיפה חדרי ילדים קטנים יותר ומרחב ציבורי גדול בתמורה). יחידת הורים... אני כרגע ביחידה שהיא 16 מ"ר (ארון בחדר ולא חדר ארונות) ועוד מקלחת של 3.5 מ"ר בערך... 24 מ"ר יחידת הורים ? להורים שלי יש כזו יחידה ענקית, אתה יודע מה זה ? יותר מקום לערום כביסה לא מקופלת
בקיצור - 20 זה מעל הראש לדעתי. סלון ומטבח ופינת אוכל אוהבת בחלל אחד ומסכימה שסביב 45 מ"ר זה יפה ונעים.

fireman

New member
כל כך מסכים איתך למעט החדרים

שלדעתי 10 מ"ר למתבגר שרוצה כבר מיטה זוגית זה קצת קטן לגבי השאר אני הרבה יותר ממסכים.

calya

New member
אני חושבת שזה תלוי בפרופורציות

אצל ההורים שלי יש בחדר שלי לשעבר מיטה זוגית סטנדרטית (1.40 על 2) ועוד ארון ומאז שנולדו לי ילדים הוצא אחר כבוד השולחן כתיבה והוכנסה לשם קודם מיטת תינוק ועכשיו (כשהם כבר גדולים) מיטה נוספת צרה עבור הפעמים שאנחנו באים לישון (ככה זה כשההורים גרים רחוק).. והכל נכנס, ועוד יש מקום. החדר הוא 10 מטר.

מגרש22

New member
ואצלנו הבית הוא 125 מטר רבוע.. ועדיין כל הפ

פונקציות נכנסו ולטעמי הגדלים אפילו סבירים.. חדר ילדים- 12 מ' חדר ילדים- 10.5 מ ממד-9 מ אמבטיה ילדים 7 מ' יחידת הורים כולל מקלחת - 22 מ בערך סלון מטבח פינת אטוכל- יחידה אחת- 45 מ' סך הכל 105 מ' השאר קירות ומעברים.. ועדיי מרווח מספיק עבורנו.

למעלה