הסתבכות

גלין1

New member
הסתבכות

שלום לכולם
לפני חודש או יותר כתבתי פה בפעם האחרונה לפני שהמחשב שלי שבק חיים ואז עדכנתי אתכם שיש לי חבר שנראה ממש שווה ומתאים לי מהרבה בחינות אבל לא הרגשתי איתו משהו כמו וואו !! הנה מצאתי את שאהבה נפשי! לא הספקתי אז לקרוא מה שכתבתם ובנתיים הזמן עבר הקשר בינינו התחזק כבר התוודענו זה למשפחה של זו וגם בילינו פה ושם סופי שבוע בבתי מלון. מצידו יש אלי אהבה גדולה שאני אפילו לא מבינה במה זכיתי ממש מזכיר את גיל הנעורים על כל המשתמע ואילו מצידי אליו דווקא הולך ופוחת וככל שהוא לוחץ יותר על חתונה אני מרגישה פחות ופחות רצון להיות איתו. אני מאד מוחמאת מהעובדה שבגילי מישהו יכול לאהוב אותי כל כך ובהחלט לא לוקחת את זה כמובן מאליו, פעם חשבתי שמצב כזה שמישהו אוהב אותי ודואג לי יהיה בסיס מספיק טוב לקשר כי כולם אומרים בגיל שלך כבר אין התרגשות ותשוקה ,צריך חברות טובה ותמיכה וזה מה שיש.
אבל כשאני רואה אותו כל כך אוהב ורוצה כל היום רק ללטף ולחבק אני מתקנאת בו, גם אני רוצה להרגיש כמוהו כי זה כיף ואין משהו יותר טוב שיכול לקרות לנו בחיים, ואז אני חושבת שאני לא יכולה להמשיך יותר בקשר הזה, קודם כל מפני שהוא חד סטרי(הקשר) וחוץ מזה אני כנראה צריכה להמשיך לחפש, וכאן אני מגיעה לבעיה נוספת ,,איך מפסיקים עכשיו ,איך נפרדים במצב כזה בלי לפגוע ובלי להעליב .אפילו כשהייתי נערה לא קרה לי ש"זרקתי" מישהו .עשו לי את זה ושברו את ליבי אז מה אתם אומרים מנסיון שלכם או של אחרים , האם בטלפון או בפגישה בבית קפה בביתי או בביתו?
מאחלת לכולנו שנזכה לאהוב ולהיות נאהבים

יקירתי, את מעלה בעיה קשה ורק לך הפתרונות.
אישיתהייתי לוקחת פסק זמן, גם לעצמי כדאי להבהיר לעצמי את טיב היחסים ממרחק ונתק.
שוחחים עמו והסבירי שאת רוצה להתרחק לזמן מה לבדוק את רגשותייך.
אני לא הייתי מנתקת קשר בשיחת טלפון. רק פנים מול פנים במקום נטרלי ואינטימי .
שתזכי תמיד להיות נאהבת ומאוהבת

החלטה קשה

לפעמים במצבים כאילו שווה לא להחליט ,
לנסות לצנן את הקשר ובתהליך לבדוק את הרגשות שלך
ברוב המקרים שני בני זוג לא מאוהבים באותה מידה
אולי יש בו צורך לאהוב, ואת סיפקת לו נושא לרגשותשלו , לכן הוא שופע רגשות אליך
אני בעד שתבדקי עם עצמך האם את רוצה לחיות בלי אהבה עוטפת שכזו
ואולי לדבר איתו על העוצמה של האהבה שלו אליך , ואז לקבל החלטה מה הלאה

גלין1

New member
תודה

על תגובתך, אני מניחה שיש צדק בדבריך בענין שהיתה חסרה לו אהבה במשך שנים רבות (לפי מה שסיפר לי) ודווקא בגלל זה אני מרגישה שאני כאילו גונבת אהבה שלא שייכת לי ושאיני יכולה להחזיר לו .
נכון שקשה לוותר על אהבה כזאת אבל איני יכולה להעמיד פנים וזה לא פייר כלפיו ,בנוסף לכך אני גם רוצה לחוות אהבה כזאת כלפי גבר אחר כמו שהיה לי לפני שבעלי נפטר. ניסיתי במשך כמה חודשים לאהוב אותו כי היה שווה לנסות , אך עכשיו אני מבינה שזה לא ילך כי הלב יש לו את הדרך שלו ואי אפשר להכריח אותו.
מה שכן עזרת לי זה בענין הצינון אולי אומר לו שאני רוצה לעשות הפסקה ביחסים למספר שבועות כדי לבדוק איך זה מרגיש .

אנחנו בוחרים בלאהוב

ולפעמים בוחרים בלאהוב אותנו , למרות שהלב שלך עדיין מלא באהבה , אז העניין לאהוב אדם נוסף
יודעת את ההבדל בין גרוש לאלמן , אצל הגרוש/ה מתה האהבה ונסתיימה הזוגיות , הלב מלא שריטות ומעצורים ביצירת הקשר
אצל האלמן/אלמנה הסתימו החיים עם האהוב או האהובה והם מלאים באהבה , לכן הם באים ממקום של אהבה
אמר לי את זה ידיד גרוש את צודקת הוא יצר קשר עם אלמנה שסעדה אותו בבית החולים
לא זזה ממנו שהוא היחה מחובר למכונת הנשמה, כיום הוא בשיקום והיא לצידו
ואני יודעת שאלמן או אלמנה יכולים לאהוב עוד אחד/אחת כי הם מאמינים באהבה ובזוגיות
לכן הוא אוהב אותך כל כך , כי את יודעת לחיות בשתיים , קשה לוותר עליך כי את חברה נאמנה ולכן הוא בחר לאהוב אותך

wibau

New member
פרידה

תסבירי לו ...... אחרת יהיה רע ממילא ואז ההיפגעות וההשלכות חמורות יותר. לפי הנשמע מדברייך את לא מאושרת מהמצב הזוגי אז מה נותר

הייתי ממליצה

כפי שאחרים אמרו: פסק זמן...כדי שתבברי באמת מה את מרגישה
ואם אז תביני שלא טעית...תוכלי להיפרד..
ולעשות זאת בצורה עדינה: לא בטלפון ולא בהודעה...זה ממש מבזה
ובמקום נטרלי, בית קפה שקט יהיה טוב.

הצעה לשבת איתו במקום ניטרלי וללבן את הדברים

על מנת שלא יהיה מצב בו האהבה הזאת תציק בסוף לשניכם הוא משקיע הרבה אהבה , ואילו ליבך אינו נפתח לאהבה הזאת
, ראוי להיות כנה ולהסביר לו שאת לא מרגישה כלפי כמו שהוא מרגיש כלפיך ועוד כמובן המשפט הנדוש זה בגללי ולא בגללך , אבל את צריכה להבהיר לו את רגשותיך ותאמיני לי כמה שהשקר יהיה יותר לבן , והאמת שחורה מוטב לאמר את האמת , זה אומנם יתפוצץ לו קצת בפנים כל הרגשות האלה אבל הדברים חייבים להיאמר ובטח לא לבד

למעלה