הסתבכות ב++VC

The Albatross

New member
הסתבכות ב++VC

אז ככה. יצרתי פרוייקט חדש, לא פרוייקט MFC Application, אלא פרוייקט אחר, מותאם אישית. עכשיו, רציתי להוסיף לפרוייקט דיאלוג, ולצרף לפקדים השונים משתנים ע"י חלון Add Member Variable Wizard. הבעייה היא שכל האפשרויות מתחת לתיבת הסימון Control Variable (מה שאני רוצה לעשות) אינן ניתנות לגישה. איך אני יכול להגדיר משתנים לפקדים למרות שזה לא פרוייקט MFC Application?

selalerer

New member
ידנית, אתה צריך לבצע את זה בעצמך.

אתה צריך להגדיר מחלקה שתטפל בדיאלוג, יהיה לה member מתאים לכל פקד ויהיה לה דגלים האם הmember השתנה ויהיה לה פונקציה שתשמש במידע הזה בכדי להתאים בין הפקדים לmembers כל member שהשתנה היא תכתוב אותו לדיאלוג ותוריד את הסימון מהדגל שלו שהוא השתנה וכל member שלא השתנה היא תיקח מידע מהפקד ותכניס אותו אל הmember המתאים, זה דורש קצת כתיבה ודיבוג של מחלקה חדשה, בשביל זה כתבו את MFC בכדי שאתה לא תצטרך לעשות את זה ידנית. יש גם ספריות אחרות שיכולות לעשות את זה כמו Qt או WTL.

The Albatross

New member
../images/Emo26.gif

אתה רוצה להגיד לי שאני צריך לכתוב את כל MFC מחדש? אין איזושהי דרך שבה אני יכול לצרף תמיכה בMFC לפרוייקט? ניסיתי לעשות את הקוד של MFC ידנית, יחד עם DoDataExchnage ו DDX_Text, אבל הקומפיילר העיף אותי עם שגיאה שאסור לצרף את windows.h לפרוייקט MFC.

selalerer

New member
אם הקומפיילר נתן לך שגיאה כזאת, אז

הפרוייקט שלך הוא כבר פרוייקט MFC, אם הוא לא מתפקד כמו שצריך אז תנסה למחוק לו את הקבצים opt ו ncb ולהריץ שוב את הפרוייקט.

The Albatross

New member
יש לי רק קובץ ncb אחד.

שיניתי לו את השם, וזה לא עזר במיוחד. הקומפיילר עדיין מתריע על אותה שגיאה בדיוק.

The Albatross

New member
אז ככה:

בפרוייקט שלי אין include ל- windows.h. לעומת זאת, הוא מקשר לheader חיצוני בשם afxv_w32.h, שאין לי מושג איך הקומפיילר הגיע אליו. יכול להיות שאחד ההדרים שהכללתי מכליל את הקובץ הזה.

למעלה