הסשן שלי בנ.ל.ס.

הסשן שלי בנ.ל.ס.../images/Emo42.gif

אוקי נתחיל בזה שדיבבתי בפרק 22 את מולי. (ילדה עם שיער ירוק וקוקיה על הצד) וזהו. אני די מתוסכלת כי תוכנן לי סשן של שעה אבל איחרתי בחצי שעה, בגלל קו 531 אידיוט שנוסע בפקקים. ממש התעצבנתי ונלחצתי שם. וכשהנהג אמר לי שזה יקח חצי שעה, התקשרתי להודיע שאני אאחר, בסוף איחרתי עוד הרבה יותר, מייקי והטכנאי (שאגב, חמוד ביותר) אמרו לי שהם דאגו לי. והכי גרוע- יפה אמרה לי שהיא תכננה לי משהו גדול אבל אחרתי אז אין לי זמן והיא תיתן לי משהו קטן. חרא. חרא. חרא. חרא.חרא! ממש התבאסתי כי איכזבתי את כולם והם נלחצו בגללי. כמו שאמרתי לפני כמה ימים לא התרגשתי בכלל. למען האמת לא התרגשתי בכלל עד שעליתי לרכבת. לא היה לי זמן לזה. אז כשנכנסתי לאולפן כל ההתרגשות הפכה להיות מן תחושה מגעילה ולא נעימה. יצאתי משם מבואסת. הטכנאי (אוף!!! חייבת להיזכר איך קוראים לו) היה היחיד שבכל זאת איכשהו הבין אותי ולא נראה כועס. יפה אמרה שאת הדמות שהיא תכננה לי היא תקליט שבוע הבא, ובלי קשר היא תיקח אותי שבוע הבא ולא לאחר! (הווווו!! יפה!! אם הייתי יודעת שזה יגרום לי לאבד דמות הייתי לוקחת מסוק כדי לא לאחר!!!) אז בנות, תהיו מוכנות לקריאה פתאומית לדיבוב של שעה בפוקימון. ואל תאחרו.

Piplup

New member
אז כן תדובבי מה שתוכנן לך רק בשבוע הבא?

או שלא הבנתי נכון? אם כן אז אין מה להתעצבן =X

למעלה