הסרת Exchange 5.5

באנופי

New member
הסרת Exchange 5.5

אנחנו עובדים בארגון ב Exchange mix mode. כרגע המצב הוא שהוצאתי את כל ה connectors מה- 5.5 והכל עבר ל- 2003, כולל public folders כולל הכל,. והכל עובד ממש נפלא. השאלה שלי היא, כמה זמן כדאי לי לחכות עד אשר אני מתחיל בתהליך האחרון והבלתי ניתן להפיכה של הסרת השרת מהארגון ומעבר למצב native? תודה מראש, עמית

באנופי

New member
כן, ה- ADC עדיין פעיל.

ה- Services של ה- 5.5 למטה כבר 3 ימים ואין תלונות מצד המשתמשים.

antidot

New member
ומה יש ל Exchange להגיד בנושא ?

הצצת בלוגים של E2K3 ? אם הכל שם שקט, היתי נותן עוד שבוע ומתחיל עם שלב הcleanup של ADC.

באנופי

New member
הדבר היחיד שמוזכר שם

זה שה- RPC לא מצליח לעשות BIND לשרת הישן, וזה בגלל שעדין יש QUEUE של X400,. מה גם שפתאום הופיע לי משהו מוזר, עוד לא יצא לי לבדוק אותו לעומק אבל אולי אולי אתה מכיר את זה.. משתמש א' משתף יומן, משתמש ב' פותח את היומן המשוף, לחיצה על קיצור הדרך ב- Outlook bar גורמת להופעת הודעת שגיאה כאילו אין הרשאות לפיחת התיבה. ברגע שאני מרחיב את ה- Folder List ומצביע על אותה תיבה היא נפתחת ואז מתחיל קיצור הדרך לשוב לחיים. אז שוב, עוד לא יצא לי לבדוק את זה לעומק כי אני חולה ובבית, אבל אולי יש קשר? בלוגים של השרת לא מצויין שום דבר על זה... עמית,

antidot

New member
---->

תעשה rebuild לOAB והמתן עד שמשתמשים יורידו את המעודכן. האם באובייקטים שהועברו ל E2K3 יש כתובות X400 ישנות ?

antidot

New member
ייתכן

ניחוש פרוע (אני רחוק מלהיות מומחה Exchange), אבל ייתכן וכתובת X400 מצביעה על site של 5.5 שהשרתים שלו כרגע offline. תבדוק לאן הx400 מצביע.

למעלה