הסרת שפם

liba7

New member
הסרת שפם

שלום רב, עשיתי כבר 12 טיפולים להסרת שפם. ה-10 הראשונים היו במכשיר Soprano והשניים האחרונים בPalomar של Galaxy (או ההיפך). נותר לי טיפול שלישי ואחרון בסדרה ששילמתי מראש. שאלותי: 1) אני שוקלת לדחות את הטיפול האחרון לסתו. איך עדיף להסיר את השפם בינתיים - בחוט או בשעווה? אפילציה אני לא מסוגלת. (הבנתי מפורום זה שאסור גילוח, למרות שבמכון המטפל ההנחיה היתה בגילוח. אני כבר מבינה את התרמית הגדולה שבהנחייה הגורפת שלהם לגלח את השפם בין טיפולים.) 2) אני תימניה. הטיפולים הצליחו להפוך את השפם שלי לשיער עדין יותר, אבל כמות השיער לא ירדה (אולי אף גדלה). האם יש טעם להמשיך עם עוד ועוד טיפולים? 3) במכון אמרו לי שהמכשיר הנ"ל (השני) הינו "הצעקה האחרונה" ומשתמש בטכנולוגיה חדישה ואפקטיבית. האמנם? והאם הוא בכלל לייזר? בתודה מראש, ליבה

הסרת שפם

שלום תדחי את הטיפול לסתיו ,אל תגלחי וזה לא משנה אם תעשי בחוט או בשעווה. שיער בשפה העליונה צריך טיפולי תחזוקה להרבה שנים אם רוב המכשירים גם לייזר וגם קרן אור. בהצלחה

dabdi

New member
שפם

שטויות במיץ!! אני עשיתי הסרת שיער (בלייזר או אינפרא) בשפם ואחרי שסיימתי את הטיפול נשארו אולי 10 שיערות שעשו לי עם אפילציה וזהו. ואם אני לא טועה, זה שיש לך יותר שיערות אבל עדינות, אומר שלא עושים לך את הטיפולים בעוצמה טובה. יש פורום של מומחית בתחום הזה בארץ מירי אלדמע, אני הגעתי אליה אחרי שכמעט וכבר לא עשיתי, אחרי שקיבלתי ממנה ייעוץ הבנתי שכל המקומות האחרים לא קרובים בכלל לתת לי את התשובות האמיתיות, גם אם את עושה כבר במקום אחר היא תעזור לך ותענה לשאלות, יש לה גם פורום- רק תסתכלי על התשובות שהיא נותנת שם ותביני איזה מקצועית היא. אני פשוט התאהבתי בה גם בגלל זה וגם בגלל שהיא בן אדם מדהים, היא לא תנסה למכור, אלא באמת לעזור.

למעלה