הסרת שער במפסעה

הסרת שער במפסעה

מה הדרך הטובה ביותר להסרת שער? אני לא מדברת רק על קו התחתונים אלא הסרה כמעט מלאה של השער. אני מורידה היום בגילוח אבל זה משעיר סימנים אדמדמים ואחרי יום כבר יש קוצים וצריך לגלח שוב. האם יש דרך אחרת להוריד במקום כל כך עדין?

אן מרי17

New member
אני אגיד לך משהו שרופא אמר לי

לגבי זה... אין דרך אחרת חוץ מגילוח. אל תנסי שעווה או מכשיר כי במקום כזה רגיש אסור להסתכן. אני משערת לעצמי שזה דיי מציק להוריד כל פעם אבל זו האופציה היחידה שלא מסוכנת לאיזור. בקו הבקיני באמת אפשר עם שעווה אבל באיבר המין עצמו אסור בתכלית האיסור.

פלטרון

New member
מה בדבר קרם מסיר שיער ?

בעצמך כתבת - אפקט דומה לגילוח ... ויש לי התחושה שזה פחות מזיר לעור ( לא נחתכים - לא מוריד שכבת עור.. ) פלטרון

אן מרי17

New member
יתרון שיש בגילוח

הוא דווקא הורדת שכבת עור הדקה הזו שציינת. אם תשים לב עור הפנים של הגברים נוטה להיות חלק וחסר קמטים במשך השנים יותר מעור הפנים של נשים. הסיבה היא שבגילוח יורדת השכבת עור הדקה ההיא. היא לא ציינה מה המקום של הגוף בו היא מורידה או רוצה להוריד עם קרם, אם זה איזור "רגיל" כמו רגליים הגילוח עדיף, ומנסיוני אין הרבה חתכים כשמגלחים את הרגליים אם משתמשים בסכין הגילוח כמו שצריך. האמת היא, שאני לא רואה הרבה תועלת בקרמים האלה, עדיף כבר גילוח וזהו, פחות ריח, לא מלכלך ולא צריך לחכות עם זה.

פלטרון

New member
כמו שאמרת - תלוי איפה ....

ובמפשעה - עדיף קרם - לא ? אם הייתי בחורה, לא הייתי מקרב לשם סכין גילוח ...עדיף שיטות אחרות גם לא כגבר - by the way פלטרון

אן מרי17

New member
בשום אופן

קרם יכול לגרום לזיהומים. בשום אופן אין להשתמש בו באיזורי איבר המין.

הכוונה לא באיבר המין עצמו

אני לא מדברת על הסרת שיער מלאה...אלא לסדר את המקום. הבעיה היא שגילוח לא נעים ויוצר קוצים אחרי יום. ברגלים אני משתמשת בסילק אפיל וגם אם מגלחים מידי פעם השער דק ונקי.. האם אפשר להשתמש בסילק אפיל גם במפסעה?

יכלM

New member
אני מסירה בלייזר

ואין עם זה שום בעיה זה לא ליד הרחם !! ואין שום סכנה !

האם אפשר בשעווה? ראיתי פעם בתוכנית

"סקס בעיר הגדולה" שהן הלכו לקוסמטיקאית שהורידה להן שער מפסעה כמעט באופן מלא...קראו לזה משהו ברזילאי... שמעתן על זה?

A d i d a

New member
לא!!../images/Emo19.gif../images/Emo42.gif

אל תגלחי!! בעיקרון, כל דבר יגרום לך לפצעים ואדמומיות, אבל כשאת מגלחת את יוצרת מצב של לחץ על העור וככה רמת האדמומיות והפצעים גדלה. אם יש לך קצת שם, אז תשתמשי בפינצטה. זה בכלל לא כואב. אם יש לך הרבה, אני ממליצה ללכת לרופא עור ומין ולשאול מה הדרך הכי טבוה להוריד. אני ממליצה לייזר.

למעלה