הסרת שיער / עיצוב זקן

liran9111

New member
הסרת שיער / עיצוב זקן

היי,
1. איך אתם מסירים שיער מהגוף (רגליים, חזה שחי וכד')?
ניסיתי גילוח בסכין - לא אהבתי
ניסיתי משחה - צומח אחרי 4 דק'
ניסיתי גילוח במכונה של פיליפס - אחרי 6 דק' צומח
שעווה לא יקרה ולייזר אני לא רוצה.
ראיתי מכונה שפשוט תולשת את השערות (כמו של נשים) מישהו התנסה? לכמה זמן זה מחזיק? כואב?
יש את המכונה הזו: http://www.alm.co.il/dutyfree/Items.aspx?ItemId=441&vmenu=11
שבאיבי היא הרבה יותר זולה. מישהו מכיר אותה? מישהו מכיר דגם אחר? משהו במיוחד לגברים?

2. לאלו שמגדלים זקן/זיפים - באיזו מכונה אתם משתמשים? אני משתמש במכונת תספורת רגילה, אבל אני רוצה משהו יותר מקצועי.
חשוב שיהיה עמיד למים ושיהיה טווח רחב של מצבים.

אשמח לקבל המלצות

Acoustic 3

New member
Panasonic ER1611

אני לא יודע מה רמת השעירות שלך, אבל אני משתמש במכונה שציינתי לכל הגוף. אני משתמש בה ללא פיאות כדי לסדר את הזיפים ועם פיאות כדי לסדר את שיער הגוף.
אני לא שעיר כלל ואפילו די חלק, אז המכונה מאפשרת לי פשוט לשלוט על מה שכן צומח כי אני פשוט מעדיף אותו קצר יותר.
לגבי החזה והבטן - אני חלק שם, אז אין לי מושג אם היא יעילה לאיזור הזה.
&nbsp
חשוב לציין שמדובר במכונת תספורת מקצועית - מטרתה היא לא להוריד שיער אלא לקצר אותו וזה מה שיעיל בשבילי.
כדי להוריד שיער יש לך הרבה פתרונות. אבל אתה לא יכול להגיד שכל הדרכים לא טובות לך ועדיין להתעקש להוריד שיער.
תבחר מה טוב לך.
&nbsp
קניתי את המכונה מחנות טובה מאוד בתל אביב והיא עשתה משלוח עד לביתי בדרום

ItsikH

Member
חוץ מלייזר יש רק שתי אפשרויות - או גילוח או תלישה
המשחה ומכונת הגילוח מבצעים גילוח בדרכים שונות.
אני נמנע לחלוטין מגילוח כי מנסיוני וממה שראיתי אצל אחרים, זה קוצני ודוקר, מה שקראת "צומח" הרבה יותר גרוע מהמקור כי הוא קוצני.
המכונה שתולשת, אם אכן מבצעת את מה שהיא מבטיחה [איני יודע], עושה בדיוק מה ששעווה עושה. התלישה מחזיקה הרבה יותר זמן והשיער שצומח בסופו של דבר ממש לא קוצני אלא דק.

אז - למה לא שעווה?

למה לא שעווה?

למה אתה לא רוצה שעווה, כן זה קצת כואב, אבל עושה את העבודה מצויין.
וזה גם לא מסבך את העניינים, כל חודשיים שלושה (בהתאם לגדילת השיער כמובן) עוברים טיפול ושוכחים מזה. השיער גודל בצורה נעימה על הגוף אח"כ.

למעלה