הסרת שיער לצמיתות אתם מכירים אולי מקומות בירושלים בהם אני יכול לבצע הסרת שיער לצמיתות מהחזה שלי?
C Cherry Spike New member 4/12/02 #1 הסרת שיער לצמיתות אתם מכירים אולי מקומות בירושלים בהם אני יכול לבצע הסרת שיער לצמיתות מהחזה שלי?
A angelina1 New member 4/12/02 #2 אני ממליצה על המרכזים של רונית רפאל אבל אני לא יודעת אם יש את זה גם בירושלים... למרות שרוב הסיכויים שכן.....
אני ממליצה על המרכזים של רונית רפאל אבל אני לא יודעת אם יש את זה גם בירושלים... למרות שרוב הסיכויים שכן.....
ק קל וחומר 1 New member 8/12/02 #3 לצמיתות? ואולי הכספים לצמיתות? אני גם הולך להסרה כזו. אבל כל עוד ההורמונים פעילים- אי אפשר להוריד לצמיתות. עובדה. אני כבר עשיתי 29 טיפולים במקום 5 שהובטחו לי. האם הצמיתות הוא לכל החיים טיפולים? תבדוק טוב טוב ותבקש לאחר מספר פעמים טיפולים בחינם, אם אתה לא מגיע לתוצאה הרצוייה.
לצמיתות? ואולי הכספים לצמיתות? אני גם הולך להסרה כזו. אבל כל עוד ההורמונים פעילים- אי אפשר להוריד לצמיתות. עובדה. אני כבר עשיתי 29 טיפולים במקום 5 שהובטחו לי. האם הצמיתות הוא לכל החיים טיפולים? תבדוק טוב טוב ותבקש לאחר מספר פעמים טיפולים בחינם, אם אתה לא מגיע לתוצאה הרצוייה.