הסרת שיער במפשעה

dondons

New member
עם סכין ורק עם סכין....

וג'ל גילוח כמובן, אחרי או תוך כדי מקלחת...

הבעיה עם סכין

שאחרי זה צומחים זיפים שבמשך הזמן (עם הגילוחים) הופכים להיות קוצניים.

מה שאני עושה

זה מוריד שיער מפינות הזין עם שעווה (כואב אבל משתלם) ועם ה"דבק" של השעווה שנשאר בין האצבעות, אני פשוט תולש את השערות מהביצים. דורש סבלנות וגם כואב (מדי פעם עושים הפסקה קטנה) אבל התוצאה מאוד מענגת... בכל מקרה, נראה לי שקרם להסרת שיער עלול להיות לא טוב לשיער הדק והרגיל של שק האשכים.

נועה, באותו הקשר

חברה שלי חלקה לגמרי למטה. הסיבה שהיא עושה את זה, זה בעיקר בגלל ההנאה שנגרמת לה כשהלשון שלי (או של קודמיי) מלקקת את האזור.

oDardasiTo

New member
יש שעווה מיוחדת!

אני גם שנים הייתי עושה עם שעווה רגילה כמו איזה מזוכיסטית עכשיו יש שעווה מסוג חדש אבל כמובן שצריך ללכת בשביל זה לקוסמטיקאית... אז אם תמצא מישהי שתסכים לעשות לך שם שעווה כזו- זה אחלה דבר! אני עושה גם בבית שח וזה ממש לא כואב.

oDardasiTo

New member
ובקשר לביצים...

בגל זה איזור עדין לא לגעת עם שעווה לא עם כלום, רק סכין, אין מה לעשות.

מה פתאום

אני בחיים לא אלך לקוסמטיקאית בשביל זה.... אם כבר אז קוסמטיקאי. וגם זה לא נעים.. אז כנראה שהפתרון הוא שעווה למפשעה סכין לביצים- למרות שאפשר להגיע לפשרה באמצעות מכונת תספורת- מספרים קרוב לשטח העור ומעלימים את רוב השיער. קצת פחות מפחיד מסכין גילוח.. זה בטוח. תודה למגיבים אם יש רעיון מבריק חדש אני אשמח לשמוע

dondons

New member
היי עצור!

אתה הומו.... סתםס..סתם.. אבל רק אל תקרב מכונת תספורת, איכותית ככל שתהיה, לאיזור הזה היא בקלות יכולה להתפס שם לעור וזה לא נעים! תעבוד רק עם סכין גילוח והוא לא חייב להיות חדש. פשוט תמתח מעט את העור ותעבור עם הסכין...

לא מבינה ת'קטע!!!!

אני נותנת מלאן אהבה לביצים, כולל השערות...ולא חושבת שקוצי גילוח יוסיפו משהו לכיף שלי או של הבנזוג. לפעמים אני שואלת את עצמי למה שלא תורידו את כל מה שהטבע נתן לכם ונסגור עיניין? |אייקון שבלולה מתייסרת| בשאלות בתלישה/מריטה/גילוח, ולא חייבים לענות לה...

מימדיון

New member
יא חייל, יא כלי, כנס, בפקודה!!

הנדון: הורדת שיער ערווה מהאשכים 1. פעל ע"פ ההוראות הבאות ע"מ להגיע לאשכים מבריקים ונוצצים. 2. ההוראות גם יכולות גם לשמש ע"מ לשפצר כומתה. 3. בעזרת אש, הצת את שערות הערווה, כבה את האש כשהשערות מגיעות לבסיס הצמיחה. 4. את שארית השערות גלח בעזרת סכין גילוח או סכין יפנית חלודה. 5. טבול את אשכיך במים חמים (בכוס מים חמים) למשך יממה. 6. אחרי הטבילה, גלח את השאריות שנשארו. 7. הברק את אשכיך החלקים כעת בעזרת טרטל-ווקס ומטלית לחה. 8. התוצאה, זוג אשכי דיסקו מנצנצים. 9. איחלתי לחייל בהצלחה 10. בברכה. רמי זרג רמ"ד אשכים, כיפות וכומתות

יש לי שאלה...../images/Emo3.gif

זה עובד גם על ביציות?!

למעלה