הסרת שיער במפשעה

הסרת שיער במפשעה

אהלן כולם כבר כמה זמן אני מסיר שיער במפשעה עם מכונה, ופעם אחת ליטשתי עם סכין (וקצף וכל הבלגאן). אחרי הסכין הופיעו לי פצעונים קטנים שנעלמו אחרי כמה ימים, אבל מאז ירדתי מהסכין. מה הדרך הכי טובה להסיר שיער במפשעה? ועוד יותר מזה.. מהביצים?

יווו, עוד אחד? ../images/Emo12.gif מה יהיה?

הדרך הטובה ביותר היא ללא ספק שעווה!
משאירה את העור חלק, נקי ולאורך זמן (למה אני נשמעת כמו פרסומת?
). זה כואב, אבל מתרגלים עם הזמן. חוץ מזה - מה זה כאב קטן בשביל חייל כלי
? לגבי הביצים - וואלה, אין לי מושג מפאת העדרו של הציוד לגבי שאלת!!! אבל לא נראה לי ששעווה וביצים הולכים ביחד
. בעצם, יש קרמים להסרת שיער ללא כאבים - אתה יכול לנסות אותם. יש קרם של VEET להסרת שיער במהלך המקלחת. נדמה לי שזה מגיע עם ספוגית או משהו כזה. מורחים, מחכים ומשפשפים מתחת למים. שפשוף נעים!

coffeewriter

New member
חייל, הזהר מ VEET בביצים !!!

כשהייתי בגילך בערך עשיתי את זה והיו לי שם כוויות דרגה 3 ! זה עור רגיש, לא עושים דברים כאלה. אני זוכר שהחברה שלי רצתה להוריד לי את התחתונים והתחלתי להשמיע כלמיני תירוצים חחחח מאוד לא נעים. הכי טוב זה פשוט למרות אחת אחת עם פינצטה (זה לא המון עבודה) ואז זה מחזיק הרבה זמן. ואם לא אז פשוט על הסכין. בהצלחה.

offנועה

New member
אבל למה למה למה?../images/Emo12.gif

למה לא לספר יפה עם מכונה? זה לא יפה קרח לגמרי.

offנועה

New member
אוקי, מותק, מה שתגיד

אף פעם לא היו לי משלי, אז אני לא יודעת... רק רציתי להגיד שמבחינה אסתטית, תספורת יותר יפה מקרחת. בביצים. על הראש לאו דווקא, יש כאלה שיותר עדיף להם קרחת. דונאלד טראמפ, נגיד.

coffeewriter

New member
תספורת בביצים? זה לא כזה מקום

שעיר שאפשר לעצב תספורת. הגזמת. ח ל ק. אני בטוח שהבנות יסכימו שזה יותר נעים על הלשון.

offנועה

New member
טוב, סיכום של הנושא

בביצים חלק - בעזרת פינצטה במפשעה לסדר עם מכונת תספורת. איחלתי לחייל הצלחה בהמשך דרכו...

רגע רגע

אני גם בעד ביצים חלקות, גם בשביל הפרטנר וגם בגלל שכיף לי לשחק איתן כשהן חלקות וזה מדליק. אבל השאלה שלי היא הדרך. פינצטה?! בביצים?! זה בלתי אפשרי, הכל שם רך מידי. גילוח ירד מהפרק בגלל שאני דיי מפחד לקרב לשם סכינים (ובמפשעה זה עושה פצעים). פינצטה יורדת מאותה הסיבה. קראתי איפשהו ששעווה באיזור הזה גם עושה פצעים או משהו כזה. אז בשאר המפשעה בטוח לשים VEET? (ואגב, תודה על ההזהרה) ולגבי הביצים.. עוד לא מצאנו תשובה

הסוגיה הזו מתחילה להטריד אותי קצת

איך באמת מורידים מהביצים?? ואם מותחים קצת את העור שם? במחשבה שנייה, מה לי ולזה?

למעלה