הסרת שיער בלייזר

הסרת שיער בלייזר

ברור לי שעדיין הנושא לא קיים מספיק בכדי שתהיינה תשובות חד משמעיות, אך מעבר לנושא האסטטי (והכלכלי...), האם תיתכן איזושהי פגיעה כי למעשה מדובר בסוג של קרינה?

אגוז קשה

האמת שאני לא ממש מתמצאת בנושא. אבל מידע כללי: קרן לייזר זו בסך הכל קרן של אור (כמו האור של השמש) שמרוכזת על מקום אחד. לכן בעור רגיש ובעוצמות גבוהות מדיי עלולות להיווצר כוויות. כמו כן, חשוב לכסות את העיניים בזמן הטיפול במשקפיים כהים על מנת לא לפגוע בעיניים (נזק כמו של מכונת צילום למשל). נדמה לי שגם מכסים ב"סינר" מיוחד את איברי הרבייה. אבל בזה אני לא בטוחה. ייתכן שכדאי לשאול בפורום כלשהו של רפואה אסתטית.

לייזר

תודה על תגובתך המהירה. בתפוז לא ראיתי שיש פורום בעניין רפואה אסטטית, יש לך מושג אם והיכן מתקיים פורום כזה?

בבקשה

ב"תפוז" דווקא יש פורום לרפואה אסתטית, אבל הוא לא עוסק בהסרת שיער אלא בניתוחים. ייתכן שיש פורום מתאים ב"דוקטורס". הבעיה היא שהרבה פעמים הפורומים בנושאים כאלה מנוהלים על ידי מכונים שמתפרנסים מהם. כך שהתשובות שלהם לא תמיד אובייקטיביות.

אה נצל"שש../images/Emo98.gif

מישהו יודע באיזה גיל אפשר להתחיל טיפולים להסרת שיער..? בחברות גדולות כמו אמריקן לייזר..

ושאלה דיי דחופה>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>

כואב לי בזווית החיצונית של העין ובעפעף ...מה זה יכול להיות? זה יכול להיות אולי שעורה ? דחוף זה כבר יומיים....:(

וביום השלישי ...

אולי מגיע הזמן לפנות לסניף קופת חולים הסמוך למקום מגורייך. נראה לי שהפעם אפשר להסתפק בביקור אצל האחות ולקבל משחה מתאימה. באופן כללי לא מאבחנים בעיות רפואיות באינט'. יום טוב.

קופת חולים?

רעיון מצויין
ומקורי ביותר- אני חייבת לציין. אם כי, הייתי בכל זאת פונה שם לרופא ולא לאחות. ולנסיכה, אני מאוד מבקשת לא להציף את הפורום בסימנים כגון אלו >>>> פורום (שום פורום) אינו מתאים לשאלות דחופות, ולא ניתן לעשות דרכו אבחנה רפואית או לתת טיפול.

בפורום זה לא יהיו לי

רעיונות מקוריים.
המקסימום שאני יכול לעשות זה לתת עצות מסוג זה. אני, דרך אגב, כשלי היתה בעיה דומה פשוט חיכיתי שיעבור, אך למרות זאת לא נראה לי שאת זה עלי לייעץ לאחרים.

למעלה